16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

solheim cup 2019

Etusivu Foorumit Yleistä solheim cup 2019

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko televisiointia? Miten voi seurata?

    https://www.golf.tv/

    Discovery Networking uusi golf LIVE palvelu webissä. Discovery Network omistaa pohjoismaissa (ainakin) oikeudet Solheim Cupiin 2019 ja 2021. Eurosport Player on heidän toinen palvelu, mutta ovat siirtäneet näemmä lähes kaiken golfin tähän erilliseen palveluun.

    Se on suht. edullinen, noin 6 euroa/kk. Sen lisäksi siinä on 7 vrk kokeilujakso, jonka aikana voit perua tilauksen ja säästää nuokin roposet.

    Ja näköjään siis Solheim Cupin seuranta golf.tv:n kautta ei vaadi muuttamista muualle, toisin kuin esim ET:n seuranta.

    Näyttää vähän siltä, että Viasat ja CMore pitää vaihtaa GolfTV:seen, kun jatkossa kaikki kiertueet näkyvät sieltä. Toivottavasti golf keskittyy yhdelle maksukanavalle jatkossa – joka toivon mukaan kohtuuhintainen

    Ei kovin vakuutavalta tunnu tuo GOLFTV.
    Tilasin kokeeksi eli peruutin tilauksen samantien. Ei ole tullut mitään vahvistusta peruutukseen. Kun katsoo Pass-tilannetta, on siellä kk-veloitus näkyvissä. Kukaan ei vastaa kyselyihin.
    Sitten GOLFTVn käyttöön:
    TVssä nettiselaimella (Sony Android) lähetys toimii….ei toimi….toimii. Elikkä pysähtelee välillä ja on käynnistettävä uudelleen.Se taas on melko hidas toimenpide.
    Tabletissa (myös Android) toimii varsinainen appsi kohtuullisen nopeasti.
    Lähetyksissä luvataan:
    PGTour kisaa: näkyy
    ET kisa: ei näy
    Solheim cup: näkyy, vaan ei nyt aamulla vaikka piti alkaa 9,30. (SKY TV kyllä näyttääsen paraillaan)
    Mitään aikatauluja ei näy vaikka niillä on valikkokin.
    Hyvin keskeneräinen rahankeräysjuttu.

    Onko jollain tilauksen peruutus toiminut?

    Minulla GOLFTV toimii kyllä loistavasti. Eilen tilasin ja katsoin eilisen ja tälläkin hetkellä (aamusta asti) hienosti läppärillä Solheim cuppia ilman mitään ongelmia. Sekä eilen illalla PGA:ta.

    Ja koska epäilevänä niin halusin testata kuinka toimii jos haluaa katsoa European touria -> vaihdoin sijainniksi Singapore (freedome vpn) ja homma toimii.

    Vaihto takaisin Suomeen ja taas Solheim Cup toimii erinomaisesti. Loistavaa, ja millä hinnalla saa kaikki tourit EI suomi selostuksesella!

    Onhan GOLFTV selvästi vielä kehitysvaiheessa, mutta tänään Solheim-lähetys on tullut aamusta asti ilman suurempia ongelmia. Kytkeydyin palveluun läppärin Chrome-selaimella, josta peilasin lähetyksen DNA-hubiin (sisäänrakennettu ChromeCast) ja edelleen TV:hen. Pari kertaa lähetys ’jäätyi’. En tiedä onko tämä pelkästään sattumaa, mutta kummallakin kerralla puuhailin jotain muuta Firefox-selaimella. Nettiyhteys on kiinteä 200M, eikä läppärinkään suorituskyky ole ihan mopoluokkaa.

    Testaus jatkuu. Jos ET-lähetykset saa näkyviin vaikkapa muuttamalla Singaporeen, voin formulakauden loputtua irtisanoa Viasat- ja CMore-sportit ja käyttää nekin kuukausittaiset kympit vaikkapa punaviiniin.

    Tekniikan taitajille kysymys: jos käytän (Freedome) VPN-yhteyttä, en voi peilata lähetystä ChromeCastiin. koska toimin eri verkoissa. Onko tähän joku helppo ratkaisu?

    Aha, siis täytyy hankkia joku Freedom? MIstä ja miten? Ilmainen ei varmaan, joten se pitää lisätä katsomiskuluihin.

    On sekä ilmaisia että maksullisia VPN-palveluita, joilla suodatetaan nettiroskaa, hankitaan yksityisyyttä ja kierretään maarajoituksia, mm Freedome, CyberGhost, …

    Tekniikan taitajille kysymys: jos käytän (Freedome) VPN-yhteyttä, en voi peilata lähetystä ChromeCastiin. koska toimin eri verkoissa. Onko tähän joku helppo ratkaisu?

    Tämä on ongelma, pitäisi saada tuo VPN:n alkupiste siirrettyä pois päätelaitteesta. Chromecastihan ei tuollaisessa tapauksessa varsinaisesti peilaa läppäriä, vaan tekee oman yhteyden ulos ja näin ei mene läppärin VPN:n läpi.

    VPN pitäisi saada siis Chromecastin ”eteen”. Helppoa ratkaisua ei taida olla.

    Yhtenä vaihtoehtona voisi olla läppärin liittäminen verkkoon langalla ja liittää Chromecast läppäriin WiFillä. Läppärissä VPN päällä ja Internet-jako aktivoituna. Tuolla https://www.expressvpn.com/support/vpn-setup/ ohjeita joita voisi soveltaa. Mutta helppoa ei välttämättä ole.

    Mistähän löytyy Golftv:n hinnat? Kumma putiikki kun eivät näytä hintojaan.

    Veikkoseni, ei se mikään kumma putiikki ole, sillä kyllä ne hinnat siellä sivuilla ovat jos osaat vain etsiä. Minun kuukausihinta on ”Subscription Price €5.99”

    Yhtenä vaihtoehtona voisi olla läppärin liittäminen verkkoon langalla ja liittää Chromecast läppäriin WiFillä.

    Tai perinteisesti laittaa läppäri tai puhelin ihan HDMI-johdolla kiinni telkkariin…

    Tai perinteisesti laittaa läppäri tai puhelin ihan HDMI-johdolla kiinni telkkariin…

    Monelle tuo puhelimen liittäminen kaapelilla on varmaan uusi mahdollisuus.

    Veikkoseni, ei se mikään kumma putiikki ole, sillä kyllä ne hinnat siellä sivuilla ovat jos osaat vain etsiä.

    En ilmeisesti osaa. Nytkin kävin kaikki valikot läpi, mutta en löytänyt. Voisiko ystävällisesti kertoa mistä ne löytyy?

    Onkohan tilanne se, että sinulla ei ole tunnuksia sinne, eli ns ilmaisia lähetyksiä katsomaan? Jos on, niin menet sinun tilin asetuksiin (oikea ylänurkka), ja sieltä löytyy hinnat kun haluat aktivoida pääsyn katsomaan maksullisia lähetyksiä. Joo, voisihan tuo tietysti olla helpompaakin….

    Voi veljet, että oli jännää…. parasta urheiluviihdettä pitkästä aikaan!!

    En ilmeisesti osaa. Nytkin kävin kaikki valikot läpi, mutta en löytänyt. Voisiko ystävällisesti kertoa mistä ne löytyy?

    Muistaakseni hinnat löytyvät silloin kun ensin kirjaudut käyttäjäksi ja sitten valitset maksullisen ohjelman.
    Tämän jälkeen voit valita maksullisen ohjelman ja sieltä erilaisen maksusysteemin, jolloin hinnat tulevat esiin…

    Juu ei ole tunnuksia ja ei taida tullakaan. Jotenkin vierastan palveluntarjoajaa joka ei halua kertoa hintojaan ennen kirjautumista. Se kertoo että pisneksessä ei ole kaikki kohdallaan.

    KL1

    Oliko kirjautumisen ehtona jonkinlainen maksu tai maksutietojen luovuttaminen?

    No ei ollut. Luomalla tunnukset pääsee katsomaan esimerkiksi PGA tourin ”kameraryhmiä”, mutta ei itse lähetystä ennen kuin on maksanut oikeuden/passin. Noita tunnuksiahan joutuu luomaan nykyään joka paikkaan.

    Tavallaan kyllä oli. Kun tilasin GOLFTVn, piti siihen antaa luottokortin tiedot. Peruutin heti tilauksen, jolloin sain viikon ajan näytteet ko. kanavasta. Nyt viikon mentyä, nimeni ja luottokortin tiedot roikkuu edelleen siellä vaikka korttia ei ole veloitettu. Pois niitä ei tunnu saavan millään. Pitäisiköhän kuolettaa kortti?

    KL1

    Tunnusten poistaminen on monesti hyvin hankalaa, käyttäjä ei siihen välttämättä pysty lainkaan. Tästä on elävä esimerkki ihan tämän Golfpisteenkin forumilta parin vuoden takaa.

    Yhteys palveluntarjoajaan on käsittääkseni ainoa tie. Kortin kuolettaminen on täysin ylimitoitettu toimenpide.

    Tavallaan kyllä oli. Kun tilasin GOLFTVn, piti siihen antaa luottokortin tiedot.

    Ei siis ollut kirjautumisen, vaan tilaamisen ehtona, mikä kuulostaa perin loogiselta.

    Mutta oli koekatselun ehto. Noi ”kameraryhmät” tai mallistriimithän voi olla miten hyvänsä manipuloituja.
    Koekatselu paljasti striimin tökkivän aina välillä – eli ei sovi katsottavaksi.

    KL1

    Siis ennen kuin pääsi koekatseluun, piti ladata luottokortin tiedot? Kieltämättä outoa toimintaa. Jopa takavuosikymmenten aikuisviihdekanavat hotelleissa näyttivät pienen ’makupalan’ ilman mitään sitoutumista. Kehitys ei näköjään ole suotuisaa kaikkialla…

    Näkyivätkö hinnat kuitenkin pelkän kirjautumisen jälkeen?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
Vastaa aiheeseen: solheim cup 2019

Etusivu Foorumit Yleistä solheim cup 2019