Aihe: Sisältö golfarilta golfarille - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Sisältö golfarilta golfarille

Etusivu Foorumit Yleistä Sisältö golfarilta golfarille

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1347644 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Millaista sisältöä forumin golfarit seuraavat yleisesti ottaen interwebissä? Tiktokkia? Tv lähetyksiä? Youtubea? IGtä? Vai jotakin muuta?

  #1347647 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Podcastit: No Laying Up, Golfers Journal, Shotgun Start, Fried Egg

  Golfers Journal tulee myös upeana printtilehtenä kotiin.

  #1347650 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  TV-lähetyksiä, Youtubea, Facebookia, kenttien kotisivuja, Golfpistettä.

  #1347838 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Youtube & IG lähinnä, muutamia hyviä YT-kanavia on tullutkin jo mainituksi. Tukemisen vuoksi kaikki kotimaiset on youtubettajat ovat seurannassa, taso on vaan valitettavan heikko.

  Erittäin mielenkiintoinen kanava fittauksen näkökulmasta on https://www.youtube.com/c/TXGTourExperienceGolf

  #1347840 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Ainoastaan Youtube ja sieltäkin lähinnä vain:

  No Laying Up
  NLU:n kundit tehneet golfharrastuksestaan hyvän brandin ja saanevat pelata niillä kentillä, joilla haluavatkin. Heistä Solly osallistunut myös US Open karsintoihin.

  Golf Sub Par (golf.com)
  Viikottainen tunnin mittainen podcast, jonka toinen juontaja parhaillaan telakalla oleva PGA ja Walker Cup pelaaja Colt Knost, jonka suhteilla studioon saadaan PGA tourin kovimpia pelaajia ja heidän caddeitä. Hyviä sisäpiirin tarinoita!

  #1347918 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Erittäin mielenkiintoinen kanava fittauksen näkökulmasta on

  en tiedä kuka on ottanut käyttöön termin ”fittaus”, mut silti hymyilyttää

  kuten Ruotsin aamutelkkarissa Karibian hurrikaani nimeltään ”fittow”

  https://www.youtube.com/watch?v=3vEfBO7expA

  #1347920 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  en tiedä kuka on ottanut käyttöön termin ”fittaus”, mut silti hymyilyttää

  Eiköhän tuo ole jo vuosikymmeniä sitten mailojen henkilökohtaista sovittamista kuvaava ’suomennettu’ termi, joten miksi se hymyilyttää? Alkukielellähän tuo on ’club fitting’.

  #1347921 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  kuten Ruotsin aamutelkkarissa Karibian hurrikaani nimeltään ”fittow”

  Juttelivat ilmeisesti urkuharmoonista (organ) 😆

  Tukemisen vuoksi kaikki kotimaiset on youtubettajat ovat seurannassa, taso on vaan valitettavan heikko.

  Nahkamaila Mikä suomalaisessa golftubesisällössä laskee tasoa? Yleinen ilme? Tyyli millä niitä tehdään? Henkilöiden kamerapresenssi? Henkilöiden karisma/olemus videoilla? Editointi? Sisältö? Kuvanlaatu?

  Suomessa Golf-tubetus on aikalailla lapsenkengissä, kuten ittelläkin. UK:ssa ja jenkkilässä, ”rahalla saa ja mopolla pääsee”, tyylillä kanavat on useimmiten monen kameran ja useamman henkilön produktioita, mikä sitten antaa hieman paremmat mahdollisuudet videoiden laatuun. Suomessa toistaiseksi vaan harrastetaan videoiden tekemistä golfin ja muun elämän ohessa vähän vlogi tyyliin yhdellä kameralla yhden henkilön tekemänä.

  Suomalaisten golftuben sisältö sakkaa kaikissa noissa AskoVetin mainitsemissa asioissa. Suurin harmitukseni on puute johdonmukaisesta tai kanavalle ominaisesta piirteestä, joka suomalaisilta tubettajilta puuttuu. Esimerkiksi Random Golf Clubilla on erinomainen Breaking.. -sarja, jossa seurataan ns. tavispelaajien pelaamista huippukentillä. Golf Sidekickin teemana yleisesti on henkisen asenteen vaikutus peliin, mutta kyllä siellä seurataan myös näitä kavereiden otteita johdonmukaisesti.

  Yhteistä näille kanaville on se, että ne ovat sarjamaisia tai siellä on vähintään sarjamaisia kokonaisuuksia. Suomalaisten golfkanavien sisältö on enemmänkin verrattavissa sitcomiin, jossa jokainen jakso muodostaa yhden ainoan kokonaisuuden. Ne ovat siis irrallisia toisistaan. Ongelma on myös se, että ne tehdään juosten kusten. Jos jonkun suomalaisen golfjampan jakson aiheena on Breaking 90, niin miksi siinä jaksossa käydään läpi vain etu- tai takaysi? Miksi ei tehdä katsojalle selväksi millainen on kukin pelattava väylä, kuinka monta lyöntiä, mikä maila jne.?

  Minusta on paljon mukavampaa ottaa kanavia seurantaan, jossa tuntuu, että seuraan ns. sarjaa

  Minusta on paljon mukavampaa ottaa kanavia seurantaan, jossa tuntuu, että seuraan ns. sarjaa

  Loistavia kommentteja! Kyllä visuaalisessa kerronnassa aina pitää olla jokin punainen lanka ja toki YT-kanavallakin jokin tietty teema mitä noudattaa. Irralliset yksittäiset jaksot ei ”koukuta”, eikä anna samaistumispintaa seuraajille samalla tavalla, kuin pidempi sarja.

  Tuoho yhden ysin kuvaamiseen ”Breaking 90” settiin voi olla syynä akun riittämättömyys toiselle ysille, mutta se on aika helppo korjata hankkimalla toinen tai useampikin akku varalle lisää.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Sisältö golfarilta golfarille

Etusivu Foorumit Yleistä Sisältö golfarilta golfarille