23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Sinkkugolfia hyvässä seurassa :o)

Etusivu Foorumit Yleistä Sinkkugolfia hyvässä seurassa :o)

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188796 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hei kaikki, Golflady olikin täällä jo kuulemma mainostanut sinkkujen omaa golf-rinkiä… Tässä hiukan lisätietoja halukkaille GolfBoista… GolfBot on perustettu keväällä 2003 ja toimimme pääkaupunkiseudulla. Tällä hetkellä ’jäseninä’ on noin 50 sinkkua/uussinkkua ja ikähaitarimme on noin 30-50 vuotta. Kävimme kesällä yhdessä pelaamassa säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa eri kentillä, järjestimme kolme leikkimielistä kilpailua, kaksi green card-kurssia, illanistujaisia, jne. Talvella käymme ’säännöllisesti’ harjoittelemassa mm. Vermossa, johon olemme neuvotelleet edullisen hinnan – järjestämme luentoja, pienryhmäopetusta, lumigolf -kisat :o), jne. Huhtikuussa olemme lähdössä Tunisiaan viikoksi pelaamaan. GolfBoilla on omat nettisivut, josta saa lisätietoja toiminnastamme… Mikäli toimintamme kiinnostaa, niin laitapa viestiä osoitteeseen golfbot@hotmail.com, niin tulet saamaan paluupostissa kutsun liittyä mukaan. Golf -terveisin Anne

    #498895 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos Anne lisätiedoista.

    Minä en oikein osannut lisätietoja antaa kun olen niin tuore jäsen. Kehuskelin vain pikkujouluilla :-D.

    Toivottavasti saadaan paljon uusia mukavia jäseniä!

    #498896 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mä oisin NIIN messissä tossa jutussa!!! Nyt melkein harmittaa että tuli mentyä naimisiin.

    #498897 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Heh Tetsa. Sinähän voit olla naimisissa oleva poikamies 🙂 ja jos vaimosi ei harrasta tätä lajia, niin valtaosan golfkaudestahan sinä vietät ilman hänen viehättävää seuraansa… eh

    #498898 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ditto – älä yllytä 😀

    GolfBojen sivuilla on ’kyltti’ –

    Any persons (except players) gaught collecting golf balls on this course will be prosecuted and have their balls removed

    Joten tämä rinki on tarkoitettu vain ja ainoastaan sinkku-golfareille:o)))

    #498899 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mut ois kyllä aika helppo tunnistaa huijariksi noin sormuksen levyisestä rusketusraidasta vasemmassa nimettömässä… Mutta kuten jotkut varmasti ymmärtävätkin oli edellinen kirjoitukseni tarkoitettu lähinnä kevyeksi anekdootiksi, ei muuta. Nyt on syytä varmaan pyytää julkisesti anteeksi kaikilta, ihan varmuuden vuoksi, sillä joku etujärjestö on kuitenkin ottanut mut tähtäimeensä vaikka nyt avioliiton pyhän sakramentin halventamisesta. Et sori nyt vaan kaikki.

    #498900 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hei hetkinen… Mistäs sä tiedät että mun vaimo on viehättävä? Onks teillä jotain juttua!!!!?

    #498901 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tetsa,

    älä ota paineita :o), ei kukaan loukkaantunut! Saahan sitä leikkiä laskea ;o).

    #498902 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    ai mikä se kotisivu on? hä?

    #498903 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hei Tajuton Pipo,

    jos tunnet kuuluvasi ’kohderyhmään’ :o) ja toimintamme kiinnostaa, niin laitapa sähköpostia osoitteeseen golfbot@hotmail.com, niin saat paluupostissa erillisen kutsun rinkiin. Sivut ovat suljetut, koska siellä on myös ihmisen henkilökohtaisia tietoja mm. peliaikojen varausten vuoksi.

    T. Anne

    Hupsista, suosio olikin yllättävän suuri :o)!

    Arvon sinkkuladyt, herrat ovat kilvan ilmoittautuneet sinkkujen omaan golf-rinkiin, joten rohkeasti mukaan vaan naisetkin…

    T. Anne

    On kolmevaihtoehtoa:

    1. Pelaat vasemmalta

    2. Et käytä hanskaa

    3. Pelaat vähän

    Ensin käsitin että kyse oli vain Naisille suunnatusta järjestötoiminnasta, mutta näytin olleen väärässä.

    Minua vain jäi kovasti ihmetyttämään, jos kerran jäsenet ovat kaikki sinkkuja ja teillä on jos jonkinlaista yhteistä aktiviteettia sinkkunaisten ja sinkkumiesten kesken… illanistujaisia ja muuta mukavaa… niin onhan väistämättä joskus käynyt niin että jonkun ajanvietteen jälkeen jäsenistönne on vähentynyt parillisella määrällä.

    Mitäs sitten tapahtuu. Pitääkö suhde pitää salassa, vai sallitaanko ’järjestön sisäiset suhteet’. Entäpä jos joku päästää vieraspelaajia omalle kotikentälleen ???

    #;=)

    Waude Henkka – sinä olet ymmärtänyt juonen jujun ;o). Siis tällä hetkellä joukossamme on jo lähes 60 ’sinkkugolfaria’ – sekä miehiä että naisia :o).

    Se miksi ’kannustin’ täällä myös naisia liittymään, johtui siitä, että golfpisteen miehet olivat erittäin aktiivisia ja ajattelin että varmasti täältä löytyy sinkkunaisiakin mukaan porukkaan :o).

    Järjestämme tosiaan kaikenlaista toimintaa – nyt käymme aktiivisesti yhdessä mm. Vermossa harjoittelemassa, viime viikonloppuna oli pikkujoulut ja Uutena Vuotena taas ’uudet kujeet’:o). Kevään matkalle Tunisiaan on alustavasti ilmoittautunut 16 henkeä – puolet naisia ja puolet miehiä (paikat tällä hetkellä täynnä).

    Jos nyt on käynyt niin hassusti, että joku on onnellisesti joukostamme ’pariutunut’, niin ei häntä hyljeksitä ja ’vieraspelaajatkin’ ovat tervetulleita joukkoon ;o). Vain ’valmiiksi varatut’ eivät kuulu kohderyhmäämme :o).

    Yuca: Noista ensimmäinen oli ehkä se varteenotettavin vaihtoehto. Toisikohan J. Pukki mulle vasurin mailat lahjaksi?

    Ja sitten vakavampaan aiheeseen: Tunnen itseni vakavasti syrjäytyneeksi. Kestän vielä sen että saan osakseni halveksuvia katseita kentällä tupakoinnistani johtuen (tosin VAIN Suomessa…), mutta sietämätöntä alkaa olla tämä että minulle näytetään kylmästi ovea ryhmältä, joka saa pariutua vain keskenään. Mielestäni olisi asiallista jos 2 -ball:n muodostanut valjakko saisi välittömästi kenkää sinkkugolfaajista, hehän eivät enää sitä faktisesti ole. Siis sinkkugolfaajia. Olen närkästynyt. Etten sanoisi pahoinvoiva. Ps. Muistakaa paritella, eiku pariutua… no, sama asia…, huolella siellä matkoilla. ’Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana…’

    Voi Tetsa parka, ei ole tarkoitus syrjäyttää ketään. Auttaako yhtään jos lupaan ensi keväänä lähteä kanssasi pelaamaan? Saat röyhytellä ihan vapaasti, minua ei haittaa.

    Nyt syksyllä ei taida enää ehtiä :-(.

    No onneksi tämä asia on jo ensi kevääseen mennessä unohtunut. Ja minäkin ehdin saada hoitoa traumoihini ennen pelikauden käynnistymistä. Toki naispuolinen peliseura on AINA tervetullutta vaihtelua kovin maskuliiniselle peruspeliseuralle.

    Ja sitten: Srakasmiin vivahtava komedia on erittäin vaativa huumorin laji. Kun väsyneenä pitkän päivän jälkeen luulee kirjoittelevansa tänne hauskoja, ei seuraavana päivänä omat ’tuotokset’ enää edes hymyilytä, pikemminkin päin vastoin… Niinpä teenkin nyt periaatepäätöksen, jolla estän itseäni kirjoittamasta enää mitään muuta kuin kuivaa asiatekstiä svingin muodosta, välineistä ja muusta golfin tekniikkaan liittyvästä.

    No mutta Tetsa :-(!

    Näin naisen näkökulmasta tuo golf on joskus miehille äärimmäisen ’vakava’ asia 🙁

    Joten jos peliseuraa kaipaatte naisista, niin hiukan rennompi ote ja pikkuisen pilkettä silmäkulmaan – niin se pelikin sujuu leikiten:o).

    #498912 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Heips kaikki!

    Olen golfannut n. vuoden verran aktiivisesti ja nyt ’hirvittävät’ vieroitusoireet – onkos muillakin samankaltaista esiintynyt? Kysymys, voikos Turun seudulla golfaava sinkkulady liittyä Golfbot:iin, tasurikin kun on vasta 37, mutta fiksussa ’herraseurassa’ kenties tulossa hyvää vauhtia alaspäin. Kiertelin viimekesänä eri kentillä aina kun paikkaan passas eli bägi asui autossa.

    #498913 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hei Beginner, toki voit liittyä jos GolfBot kiinnostaa :o).

    Valitettavasti kuitenkin toimintamme keskittyy tänne pääkaupunkiseudulle, mutta eihän mikään estä silloin tällöin piipahtamassa täälläkin :o).

    Lisätietoja saat golfbot@hotmail.com

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Sinkkugolfia hyvässä seurassa :o)

Etusivu Foorumit Yleistä Sinkkugolfia hyvässä seurassa :o)