16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Seurojen sääntöillat

Etusivu Foorumit Säännöt Seurojen sääntöillat

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • KL1

    Kevät jo kolkuttaa ovelle ja Suomen ensimmäiset kentät avannevat kuukauden sisällä.

    Kuinka moni on jo käynyt sauransa sääntöillassa kuulemassa muutoksista? Mitä jäi käteen? Entä mitä jäi puuttumaan? Heräsikö kysymyksiä jälkikäteen?

    Sääntömuutokset tuntuvat kiinnostavan. Seuramme parin viikon päästä pidettävään sääntöiltaan on auditorio täyteenbuukattu; sananjulistajana on täälläkin ajoittain esiintyvä kansainvälinen tuomari. Hitaammille/lyhyempimuistisille on luvassa uusi tilaisuus keväämmällä.

    Muutaman viikon päästä Artoa kuuntelemassa. Katsotaan mitä jää käteen.

    No jos nyt ensin lukisi tuon pikaoppaan https://golfcenter.fi/golfin-saannot-pikaopas-2019.html ja sitten lähtisi hifistelemään lipputanko reiässsä vai ilman https://golf.fi/wp-content/uploads/sites/52/2018/12/FIN_rules_of_golf.pdf

    Meillä ainakin on pikaopas myynnissä sääntöillassa ja tietysti heti kun klubi aukeaa, niin varmaan muuallakin. Kannattaa sitä odottaa, sillä tuon linkin kautta näytti pikaoppaalle tulevan 14,95 euron hinnan lisäksi huima 9,90 lähetysmaksu.

    KL1

    Pikaopas on näköjään myös painettu pikavauhtia, viimeiset korjaukset teksteihin kun tehtiin viime viikon lopussa.

    KL1

    Arnoldille suosittelen Pelaajan Oppaaseen tutustumista Pikaoppaan jälkeen, se varsinainen sääntökirja on nimittäin melko raskasta luettavaa. Pelaajan Oppaalla pääsee jo melko pitkälle, tärkeimmät ja useimmin eteen tulevat asiat selviävät sieltäkin.

    Tässä linkki virallisten sääntökirjojen tilaukseen.
    https://www.lyyti.fi/reg/Saantokirjatilaus_4413
    Kohtalainen osa hinnasta menee Suomen Postille 😉

    Omalta seuralta voi myös kysellä sekä ensi viikonloppuna niitä on myynnissä messuilla.

    Kesällä tulemme myös kertomaan Golflehden Infograafissa kuinka monta Sääntöiltaa ja -kurssia on keväällä pidetty ja kuinka monta kuulijaa on ollut paikalla.
    Se verran voi jo valottaa, että lähes sadasta tapahtumasta sekä tuhansista kuulijasta puhutaan.

    Mitenköhän laajasti seuroissa on otettu käyttöön tämä paikallissääntö, että jos pallon lyö pelialueen ulkopuolelle, peliä voi jatkaa sieltä, mistä pallo meni ulos, ja dropata sen väylälle kahdella rankulla?

    Nämä seurojen sääntöillat ovat enimmäkseen luentotyyppisiä.
    Väkeä on niin paljon ettei kaikkien osallistujien kysymyksiä voida mitenkään käsitellä eivätkä kaikki tarkennuksia kyselekään, joten väärinkäsityksiä ja epäselvyyksiä silti jää.

    Ovat nämä sääntöillat silti hyviä, mutta niiden jatkona pitäisi järjestää pienemmän kokoisia (10-15 henkeä) keskustelutilaisuuksia, joissa mukana olisi ainakin yksi uudet säännöt todella tunteva. Sääntöiltojen osallistumismääristä päätellen ne kiinnostavat suurta joukkoa, joten luulisi keskustelutilaisuuksien vetävän väkeä.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Seurojen sääntöillat

Etusivu Foorumit Säännöt Seurojen sääntöillat