21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista

Sähkökärryt

Etusivu Foorumit Välineet Sähkökärryt

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Moi. Mikähän mahtaa olla markkinoiden paras sähkökärry?

  Aika typerää ehdottaa kalleinta, alle tonnilla saa riittävän hyvän. Motocaddy taitaa olla aika yleinen jos muistin nimen oikein.

  Mitä typerää siinä ehdotuksessa on? Avaus pyysi ”markkinoiden parasta”, ja kalleinhan on ilman muuta markkinoiden paras. Eihän siitä muuten voisi tuommoista hintaa pyytää, eihän… Halvemmalla sitten saa halvempaa kärryä, ellei paras kiinnosta.

  2 kesää moitteetta avittanut Motocaddy oli talvilevossa noin 4 kk, laitoin viime lauantaina tunnin lataukseen ennen kauden avauskierrosta, toimi kuin “junan vessa”. Akku kestää kaksikin kierrosta, mutta itsellä lämmin ulkovarasto 5 m autokatoksesta, joten varaan akun aina kierroksen jälkeen. Ei GPS:ää eikä kauko-ohjainta. Ne on vain briljailua, ei mitään käytännön hyötyä.

  Mulla on ollu useempi sähkökärry ja sanosin et hyvyys riippuu vähän mitä hakee. Peruskärryistä Motocaddy varmaan yks parhaista. Nykyään kyllä löytyy jo vaihtoehtoja edukkaammin. Jucadi hyvä jos reissaa paljon, sen saa pätkittyä bägiin mukaan. Niissä jonkun verran ollu erikoisia ongelmia. Nyt mulla menossa jo toinen Stewart X9 Follow. Aivan huippu kun haluat kävellä reippaasti kädet vapaana, kärry tulee kivasti perässä. Ihme ettei muissa kärryissä vielä moista bluetooth toimintoa, erittäin kätevä!

  Yhdellä pelaajalla oli just toi Stewartin nelipyöräinen kaukoohjattava kärry maksoi noin 1200e silloin. Taitaa olla Brittiläinen, Keulimisrautakin löytyy, keulii aikalailla. Vinha peli kaikin puolin.

  Jucad ollut käytössä viisi kautta. Kokemukset erinomaisia. Viime kesänä kaukosäädin alkoi nikotella – uudelleenohjelmoin sen kärryyn nyt. Saa nähdä auttoiko. Akku viisi vuotta vanha, ei ongelmia tähän asti, mutta jossain vaiheessa tulee tietysti tiensä päähän. Akun regenerointi € 300, täysin uusi akku € 650.

  Menee pieneen tilaan jopa pyöriä irrottamatta.

  Keulimistaipumusta, mutta voi pitää ohajinaisan alhaalla, jos käyttää kaukosäädintä tai sitten kaukosäätimellä peruutella jyrkimmät ylämäet.

  Minulla Motocaddy kolme vuotta, ei ongelmia. Englannista tilaamalla säästää reilusti, myös käytettyjä hyvin saatavilla. Toimitus suoraan kotiovelle.

  Onko Powakaddyn ja Motocaddyn välillä olennaisia eroja laadussa?

  Motocaddy on laadullisesti noista ns.perus sähkäreistä laadukkain ja huollot ja varaosat löytyy helposti. Kannattaa selvittää toi Englannista tilaus. Huonolla tsägällä maksat kovat tullit ja joskus ollu ongelmia takuitten ja huoltojen kanssa. Ovat pyytäneet kääntymään laitteen myyneen tahon puoleen.

  ”Motocaddy on laadullisesti noista ns.perus sähkäreistä laadukkain ja huollot ja varaosat löytyy helposti.”

  Mulla Powakaddy kesti hyvin monta vuotta, mutta ongelma on varmaan huolto ja varaosat. Pienikin vika, niin pitää vaihtaa puoli kärryä. Kaverilla sähkömoottori piti meteliä, eikä huolto saanut sitä korjattua millään.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Sähkökärryt

Etusivu Foorumit Välineet Sähkökärryt