Aihe: RP Spinner Wedge - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

RP Spinner Wedge

Etusivu Foorumit Yleistä RP Spinner Wedge

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183071 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kenelläkään arvoisista lukijoista kokemusperäistä tietoa näistä wedge-erikoisvarsista? Minkälaiset ovat lyödä? Ovatko tarkat pelit? Onko hinta-laatusuhde ok? Kitooos. Anton

  #358816 Ilmoita asiaton viesti

  Jos ymmärrän oikein, tarkoitat Riflen Spinner-varsia? Jos näin, niin ovat mielestäni erinomaisen tuntuman omaavia varsia. Omissa vetkuloissa on Spinner 6.5, joka on vähän jäykempi versio. Tippi on kuitenkin pehmeä/joustava (näin olen asian ymmärtänyt), joten tatsi säilyy leppoisana vielä puolipitcheissä ja chipeissäkin. Lentokaari on jäykkyydestä huolimatta sopivan korkea, ja spinniä tulee (laukeaa hyvin, kun antaa kyytiä). Pidän niistä huomattavasti enemmän kuin alkuperäisistä DG:n S300:sta.

  #358817 Ilmoita asiaton viesti

  Löytyy bagista 54 asteisen Wishon Pcf wedgen jatkeena. Vertailukohtana on toisissa wedgeissä kiinni olevat TT DG varret. En pysty laittamaan paremmuusjärjestykseen. Spinnerit tuntuvat tanakammilta, DG:t pehmeämmiltä. Yhtenä päivänä arvostaa toista, toisena toista. Ota siitä sitten selvää.

  Teräsvarret ovat kaikki halpaa kuin saippua, joten hinnan ei pitäisi ohjata valintaa suuntaan tai toiseen.

  #358818 Ilmoita asiaton viesti

  [OT] …paitsi jos haluaa uusinta uutta. Accralta on tullut uudet teräsvarret (kuulema Royal Precisionin valmistamat) – n. $45 kappale…

  #358819 Ilmoita asiaton viesti

  Precisionin lyöntipituustaulukon ja svinginopeuden mukaan Rifle 5.5 on mulle sopiva. Onko tämä wedgeille sama (5,5) vai pitäiskö ottaa kireämmät ettei tule vetkulat.. Eikö yleisesti wedgevarret pitäisi olla astetta jäykemmät kuin muiden rautamailojen?

  Parti; Mitkä spinnerit sulla on? Myös 6.5?

  #358820 Ilmoita asiaton viesti

  [OT part 2] Minä en myöskään laittaisi IHan vaan kokeilun takia Project X:ia ittelle rautoihin. Kallista saippuaksi. $210 setti 3i-PW. +rahti. +tulli. +alv.

  Spinnerit? Ei, en ole kokeillut. Kiinnostaisi kyllä.

  #358821 Ilmoita asiaton viesti

  Jotkut käyttävät wedgeissä löysempiä varsia kuin raudoissa, toiset päinvastoin. Kysymys on taas kerran henk. koht. mieltymyksistä. Omat rautani on varustettu PX 6.5:lla, joten lienevät vähän wedgejä tiukemmat. Mutta kuten sanottu, pehmeämpi tippi Spinnereissä salllii hyvän tatsin leppoisammissakin lyönneissä, mutta eivät silti roiski rapatessa. Mitkä varret sinulla on raudoissasi? Muistaakseni Spinnereitä saa 4.5, 5.5 ja 6.5:na. 5.5 on siten varmaan aika turvallinen vaihtoehto.

  #358822 Ilmoita asiaton viesti

  Flexi on 4.5. Otin löysemmät jotta niissä olisi vähän eloa myös vajaissa lyönneissä, joita kuitenkin wedgelyönneistä on 95%.

  Hinnasta: Wedgejä tehdään yksi tai kaksi kappaletta kerrallaan ja varren käyttöikä on kuitenkin useita vuosia. Mielestäni silloin ei ole oleellista maksaako varsi 15€ vai 25€. Tarkoitukseni ei ollut pröystäillä rahalla 😉

  #358823 Ilmoita asiaton viesti

  Raudoissa on teräsregut (callyn CWS/ constant weight system?). Vanhoissa wedgen sekametelisopassa on sekä TT DG 2 stiffiä että 1 regu.

  Nyt yhteneistetään lyhyimmät raudat ja spinner 5.5 tuntuu parhaalta valinnalta tällä hetkellä.

  Olen antanut itseni ymmärtää että wedgen varret olisi jäykempiä kuin muiden rautojen jotta tarkkuus olisi paras mahdollinen lähestymisissä.. Mutta mitään sääntöä ei kai sitten ole, kukin taplaa tyylillään.

  Kiitos kaikille feedbackistä.

  Anton

  #358824 Ilmoita asiaton viesti

  Tuo on se syy miksi minäkin halusin mieluummin vähän jäykemmät kuin toisin päin. Ja tuota miettiessäni tajusin pienen virheen omassa tekstissäni. PX:ni ovat siis 6.0, Spinnerit 6.5, joten pelittävät kutakuinkin yhtä jäykkinä, muttä hieman erilaisella tuntumalla. Yhtenmukaisuus wedgejen osalta on meikäläisellekin tärkeä pointti. Sen verran on tuo mieli neuroottinen 😉

  #358825 Ilmoita asiaton viesti

  Mulle tuo wedgejen yhdenmukaisuus ei ole merkittävä asia.

  PeeWeellä lyön täysiä. Noin 105 metriä nykykunnossa, toivottavasti ensi kesänä vähän enemmän. PW:n pitää siksi olla samanmoinen muiden rautojen kanssa.

  GeeWeellä lyön sitten joko täysiä (noin 97) ja kaikki vajaat wedget 97 metristä alaspäin, jopa lähes kaikki chipit. GW voisi olla jopa vähän löysempi kuin muut wetkulat, jotta se olisi tunnokkaampi. Mutta ei ole nykyisellään. Vaan samanlainen.

  ÄsWee on hiekkaa varten. Ja se voisi olla vähän jäykempi kuin muut wetkulat, jotta lapa kulkisi mahdollisimman stabiilisti hiekan läpi. Mutta ei ole. Vaan samanlainen.

  60-asteinen ÄlWee näyttää hyvältä bägissä. Ja joskus se näyttää mököttävän auton takakontissa KaksIin kanssa kun muut mailat pääsevät kierrokselle mukaan.

  Toisessa setissä on läpi setin TT TX-90 R, toisessa TT DG Lite S300.

  #358826 Ilmoita asiaton viesti

  Mulla on muuten yksi iskemätön Spinner 4.5 pyörimässä nurkissa. Voisin luopua siitä omakustannushintaan. Halpa kuin saippua:-)

  #358827 Ilmoita asiaton viesti

  Thänks tarjouksesta, mutta ei sieltä nurkista löydy vielä 2:ta spinneriä koko satsiin..?!

  #358828 Ilmoita asiaton viesti

  Sori. Vain yksi.

  #358829 Ilmoita asiaton viesti

  gap wedgestä löytyy rifle spinner 5.5 ja tyytyväinen olen ollut

  #358830 Ilmoita asiaton viesti

  Mulla on kaksi ylimääräistä pull out 6.5 Spinneriä, jos jotakuta kiinnostaa.

  Siirryin viime kesänä takaisin DG:n varsiin wedgeissä. Jotenkin oli tottunut niihin. Muissa raudoissa on kyllä Riflet.

  #358831 Ilmoita asiaton viesti
  RfC

  Liimailin viikonloppuna 3i-pw RP Riflen 5.5:set ja 5.5 Spinnerit gw 52* ja sw 56* Snaken 600b,w lapoihin ja eka testit tuntu hallisssa tosi makeelle, hyvä ettei pikkusen ,,,,, no voi se tietysti johtua lähestyvästä seniori-iästäkin.

  Mihinkähän pituuteen tuo 5.5 asettuu wedgeissä 35′, 35.5′ vai joku muu. Entäs muissa raudoissa?

  #358832 Ilmoita asiaton viesti

  Olisin kiinnostunut noista varsista… laitatko vaikka mailia tulemaan osoitteeseen rkarkkai[poista]@[poista]gmail.com. Kiitos ja kumarrus.

  #358833 Ilmoita asiaton viesti

  Ko. varret makoilee Laaksosen pajalla. Jos voisit soittaa hänelle, 050-3027088 tai 050-5990509.

  Jos joku ihmettelee tai vetää herneen nenuunsa siitä, että pyydän aina ottamaan Laaksoseen yhteyttä, kun myyn jotain tavaraa, niin tämä johtuu siitä, että saan asian hoidettua näin helpoiten. Muutamia kertoja myin itse, mutta aikataulujen, treffipaikkojen ja niiden jatkuva muuttuminen yms. aiheuttaa liikaa vaivaa ja Laaksosen ottama siivu on pieni kustannus siitä helppoudesta. Yksi syy on tietty myös se, että tähän mennessä hänen ’välittämänsä’ tavarat ovat jo valmiiksi sattumalta olleet hänen pajalla.

  #358834 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Itsellä toisessa setissä Rifle Flighted 5.5 ja sen wedgeissä Spinner 5.5:set. About samoille swingipainoille säädettynä Spinnerit pelasivat selvästi tiukempina kuin RF:t. Itselleni epämieluisa yllätys kun tavoitteena oli saada vajaisiin lyönteihin tatsia. ’Lyijyteipit kehiin’, huusi Tatsum Tisal yllättäin…

Esillä 20 viestiä, 1 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä RP Spinner Wedge