16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Reilun kaupan green fee jäLkimarkkinat

Etusivu Foorumit Yleistä Reilun kaupan green fee jäLkimarkkinat

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen huoamnnut, että ssykauden jälkimarkkinat oon OSAKSI uusi susilaunman business. Yleensä mynntyi ja osto toimii hyvgin, mutta jos tapaat huijareita – ne ois syytä iliminmeeraTA. eTTEI VAHINKO KERTAUTUISI. jOS HUOMAAAT SELVÄÄ HU8IJAUSTA C- TUO SE JULKI. oLE M,YLÖS TAERKKANA , KUN OSTAT PELILIPPUJA ESIM. NORDCENTERIIN KOKO PÄIVÄKSI KELPAA VAIN NIMETTY LIPU- M,UUTEN SAATPELAT VAUIN YHDEN KENTÄM ARKENA – ET MOLEMPIA KNETTIÄ. mONILLE KENTILLÄ tALI , nORDFCENTER ON MYÖS hcp -RAJOITUKSIA – MYYJÄT EIVÄT YLLENSÄ KWERO NÄISTÄ VARSINAKAAN , KUN VAIHTAVAT LUIPPUJASI. OLE TARJJKKA. p.s. mYYJÄT EUIBVÄT ITSE KERRO P0ELILIPUN RAJOITUKISTA – SINUN ONKYSYTTÄVÄ ITSE. KLEROO KOKEMUKSISTASI-

    Ei ol kleromista ainNkan veil muta HeTi kuMp jotthain IlhMen kleRon 🙂

    Yleensä pörssissä on mainittu Nordcenterin lippujen kohdalla, että onko kyse ns. arkipelioikeudesta elikkä pelilippu voimassa vain ma-pe.

    Lisäksi Nordcenterin sivuilla on erittäin tarkkaan kerrottu nimetyn ja nimeämättömän pelilipun erot ja rajoitukset – myös tasoitusvaatimukset ilman ’isäntää’.

    Lue lisää: Pelaaminen Nordcenterissä

    Ja Taliin ei pelilippuja myydä. Se kun ei ole osakekenttä.

    Taliin kyllä on olemassa pelilippuja. Itsekin olen sellaisella kerran pelannut. Niitä ilmeisesti on mahdollista saada joidenkin sponsoritapahtumien yhteydessä.

    Niin, muuten mäkkäri puhuu asiaa vaikka tavallisen epäselvästi. 🙂

    Jos jotain, niin kaipaisin tälle foorumille mahdollisuutta editoida omia viestejä jälkikäteen…

    Golfbooti on ihan oikeessa, etrtä ku lukee ja tietää niin ei osta törkyä, mutta j9kkuut myyjät jättävät tahallaan kertomatta tuotteen käyttöalueen. Ollaan tarkkana. J amyydäään toki kaikki peliliput, jotka jäis käyttämättä. Pörssiä kannaatta ainakain kolohviköyhän lukea, sillä siellä on eläkeikäisille mahollisuus esmerk. nyt Nordcenteriin 10 e. Vuosaari oja moni on edelleen hinnoissaan 4 Törleytä – 20 e.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Reilun kaupan green fee jäLkimarkkinat

Etusivu Foorumit Yleistä Reilun kaupan green fee jäLkimarkkinat