Aihe: Ras Al Khaimah - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Ras Al Khaimah

Etusivu Foorumit Matkailu Ras Al Khaimah

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632029 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kukaan ollut Arabiemiraateissa paikassa nimeltä Ras el Khaimah ja asunut siellä Al Hamra Fort Hotel & Beach Resortissa? Tuolla hotellilla pitäisi ilmeisestikin olla oma golfkenttä, onko täysimittainen 18-reikää ja minkätasoinen? Muita kokemuksia paikasta?

  ==========

  Nimi muutettu (Ras el Khaimah) ja yhdistetty ketjuun muita aiheeseen liittyviä ketjuja.

  LDR-MOD Dole

  #636011 Ilmoita asiaton viesti

  Kokemusta ko. paikasta useiden vuosien takaa on sen verran, että olen ko. kentän pelannut, mutten yöpynyt hotellissa. Kenttä ei sinänsä kuulu mainitsemallesi hotellille, mutta hotelli on kylläkin siinä kentän tuntumassa. Jos haluat asua golfkentällä niin sillä on omia ’resort’ kämppiä. Hotelli tai resortti on samaa korkeaa tasoa kuin kaikki muutkin tämän tyyppiset UAE:ssa, joten siitä ei tarvitse olla huolissaan.

  Kenttä on varsin helppo 18 reikäinen. Mainostavat sitä links kentäksi tai links tyyppiseksi, mutta minusta tähän ei olla ylletty, Bunkkerit ovat helppoja, tiukkaa links raffia ei ole, eikä meri, (tai lahti) pääse vaikuttamaan peliin tuulen muodossa. Mukavan pelattava silti. Lisäbonuksena on se että pääsee pelaamaan illalla. Kun itse siellä kävin, niin silloin ainakin 9 reikää oli valaistu. GF (jollei tällaiset kuulu pakettiinne) pyörinee jossakin 50€ kantturoissa joka on UAE:n halvimpia, jos ei halvin 18r GF.

  Paikkana Ras el Khaimah poikkea muista UAE:n kaupungeista siten että siellä on varsin rauhallinen meininki jos ajatellaan liikennettä, mutta tuleminen sinne on ihan P…stä. Liikenne Dubaista Sharjahin kautta on täysin kaoottimaista, aina! Siihen pitää varata aikaa ja hermoja. Yöelämää, jos sellaista kaipaa, niin sitä siellä ei sitten ole laisinkaan. Tätä varten pitää lähteä Dubaihin.

  #632005 Ilmoita asiaton viesti

  Onkohan kukaan käynyt pelireissulla tuolla Ras al Khaimahissa (Dubaista ilmeisesti noin 100km)? Tarkoitus olisi suunnata tuonnepäin tammi-helmikuun vaihteessa. Ilmeisesti kaksi kenttää löytyy, joista toinen on Al Hamra Fort Hotelin yhteydessä. Minkähän tasoisia nuo kentät on ja kertokaa, jos löytyy kokemuksia joko tuosta em hotellista tai Hiltonista tai Cove Rotana Resortista? Al Hamra kiinnostaisi ehkä kaikkein eniten, kun kenttä on hotellin yhteydessä ja lisäksi yhdeksän reikää on valaistu, mikä mahdollistaa iltapelitkin.

  Kiitos jo etukäteen vinkeistä ja kommenteista!

  ==========

  Yhdistetty ketju Ras al Khaimah

  LDR-MOD Dole

  #635846 Ilmoita asiaton viesti

  Olimme perheeni kanssa Al Hamra Fort Hotellissa 2 vuotta sitten. Takaysi oli silloin ensimmäistä vuotta ilmeisesti auki ja väylät olivat vielä vähän vaiheessa, greenit olivat hyvät. Etuysi on valaistu ja voi pelata keltaisilla palloilla pimeään aikaan. Kenttä kaiken kaikkiaan haastava, paljon vettä, raffit ovat kapeita, jonka jälkeen hiekkaa, huonona puolena: loma-asutusta kentän ympärillä kauttaaltaan. Green fee:hin kuuluu auto (erttäin hyvä, gps) ja vettä. Arkena halvempaa kuin viikonloppuna. Paikka on sen verran kaukana kaikesta, että kannattaa asua Al Hamra Fort Hotellissa ja ainakin puolihoito kannattaa ottaa (suosittelen täysihoitoa). Hotellilta voi vuokrata oman taksin päiväksi ja lähteä seikkailemaan Dubain keskustaan, kuski toimii oppaana samalla (ei ollut pahan hintainen). Hotellissa hyvät aamupalat ja paljon eri ravintoloita, ainakin 7. Ok ranta ja uima-allas alue. Sata kertaa mielummin tänne kuin Kanarian saarille.

  #635847 Ilmoita asiaton viesti

  Kokemusta viime helmikuulta – voi suositella lämpimästi niin hotellin yhteydessä olevaa kenttää kuin myös lähistöltä löytyvää toista kenttää (nimi hukassa, mutta matkatoimisto suositteli). Jälkimmäinen hieman vaikeampi, molemmissa runsaasti bunkkereita 🙂 sopii vähemmän pelanneelle, mutta tarjoaa toki haasteita kokeneemmallekin!

  Puolihoito ehdottamasti hotellilta, minäkin suosittelisin kuitenki täysihoitoa.

  Greenfeehinnat Ras al Khaimahissa huomattavasti edullisemmat kuin Dupain kentillä, ja tosiaan – auto kuuluu ja pitää käyttää, GPS ehdoton ja mukava apu.

  Hyvää Reissua!!

  #635848 Ilmoita asiaton viesti

  Kävimme Ras al Khaimahissa (RAKissa) viime maaliskuussa. Majoitus Hiltonissa ja pelasimme sekä Al Hamran että Tower Linksin. Itse pidin jälkimmäisestä enemmän. Hotelli sijaitsee omalla rannalla, mutta melko syrjässä kaupungin keskustasta ja kentistä. Me ruokailimme pääasiassa golfklubilla (Tower links). Siellä oli hyvää paikallista ruokaa, annokset tosi runsaita ja hinnat edulliset. Myös paikallisia kävi siellä syömässä, mikä on aina hyvä asia, sillä paikalliset käyvät yleensä hyvissä paikoissa syömässä.

  Kentillä oli autopakko, mutta gps oli tosi mukava ja auttoi mailavalintaa. Kenttien kunto oli hyvä ja siellä sai pelata rauhassa. Yhtenä päivänä emme nähneet kentällä ketään muita pelaajila. Sää oli myös hyvä. Ei liian kuuma pelaamiseen.

  Suosittelen kohdetta! Lentoaika kohtuullinen, takuulämpimät ilmat ja aurinkoa, kentät hyvät ja palvelu hyvää!

  #631656 Ilmoita asiaton viesti

  Hei,
  Onko kenelläkään forumilaisista kokemuksia golfaamisesta Ras Al Khaimahissa? RAKista löytyy kaksi kenttää Al Hamran Golf Club ja Tower Links Golf Club ja molemmista löytyy mielenkiintoisesti myös iltavalaistus. Miten aikaisin kannattaa varata lähtöajat yms. Vinkit tervetulleita. RAK:iin on tarkoitus suunnata Dubaista uudenvuodenpäivänä ja varsinaiset golfaamiset siis RAKin puolella.

  ==========

  Yhdistetty ketju Kokemuksia Ras Al Khaimahista?

  LDR-MOD Dole

  #633385 Ilmoita asiaton viesti

  Hei,
  olimme Ras al Khaimahissa viime marraskuussa. Pelasimme vain Al Hamra- kentällä, ja ainakin siihen aikaan teeaikoja sai helposti edellisenä tai samankin päivänä. Kentällä on mukava ruohorange, ja korillinen palloja sekä GPS:llä varustettu golfauto+ pari puolen litran vesipulloa kuluvat greenfeen hintaan. Jos majoitutte Al hamra tai nykyään Hilton Al Hamra Hotelliin, on sen portilta vain muutama kymmenen metriä golfklubille.

  #633386 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos tiedosta. Meillä on tällä hetkellä varaus Hilton RAK resort & spa hotelliin, joka käsittääkseni lähempänä RAKin keskustaa ja Tower Linksin kenttää. Mutta Hilton Al Hamra aivan Al hamra kentän tuntumassa ja välillä pohdimme, kumpi hotelli olisi parempi vaihtoehto. Kaveriperheemme ei golfaa. Mutta takseillahan tuolla on helppoa ja edullista liikkua. Varmaankin tavoitteena testata molemmat kentät.

  #633387 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  Jos valaistut kentät kiinnostavat, niin Emirates golfista ne myös löytyvät.

  #633388 Ilmoita asiaton viesti

  pelasin neljä vuotta sitten kentät RAK:ssa. Silloin pelasin parhaimmillaan 60 eurolla. Rannan Hilton oli lapsiperheelle hyvä vaihtoehto ja oma ranta oli hyvä. Hotellin sijainnilla ei suurempaa merkitystä. Kaikki aika lähellä ja taksit edullisia ja siistejä.

  Kentien laatu ei paljoa jää kalliisiin euron Dubain kenttiin.

  #633389 Ilmoita asiaton viesti

  Hei
  Olimme vaimoni kanssa RAK:ssa helmikuussa -13. Pelasimme viikon Tower Linksiä. Viikon pelioikeus maksoi 210 €, johon kuului auto (varustettu etäisyysmittarilla), range-pallot ja puoli litraa vettä. Kenttä oli hyvä kuntoinen ja ruuhkaton. Sovimme pelioikeudesta ennakkoon suoraan sähköpostitse Clubille. Tee ajat varattiin vasta paikan päältä.
  Asuimme samassa hotellissa, johon olette menossa. Taksi kentälle maksoi n. 4-6 €/suunta.
  Hotelli on hieno ja viihtyisä.

  Tervemenoa Emiraatteihin.

  Terv. TM

  #633390 Ilmoita asiaton viesti

  Pelasin helmikuussa Tower Linksin. Ihan kiva kenttä mutta ei mikään unohtumaton klassikko. Ihan hyvässä kunnossa oli myös tuolloin. Klubirakennuksessa oli jotain remonttia ja oli hieman sekainen. Mutta kannattaa kuitenkin pelata.

  Asuin myös samassa hotellissa, johon olet menossa ja se oli hyvä. Palvelu toimi ja puitteet oli kohdallaan. Pienellä maksulla sai upgreidattua itsensä sellaiseen villaan, joka oli toimiva ratkaisu.

  Aika vähän RAK:ssa on muuta tekemistä ja ne pari kauppakeskustakin on nähty yhdessä illassa. Mutta kiva paikka rentoutumiseen kun ei tarvitse rampata katsomassa nähtävyyksiä.

  Mukavaa matkaa!

  #631563 Ilmoita asiaton viesti

  Tervehdys
  Tuolla pelanneilta tiedustelisin, että miten ruuhkaisia ovat nuo kentät?
  Al Hamra ja Tower Links.

  ==========

  Yhdistetty ketju Ras al Khaimah.

  LDR-MOD Dole

  #632921 Ilmoita asiaton viesti

  WonB kirjoitti: (22.1.2016 9:30:59)
  Tervehdys
  Tuolla pelanneilta tiedustelisin, että miten ruuhkaisia ovat nuo kentät?
  Al Hamra ja Tower Links.

  Juuri Uuden Vuoden tietämillä olimme RAK:issa, ja pelasimme kolme kertaa Al Hamran, ja vaikka tuolloin epäilemättä oli peak season, niin kentälle kyllä mahtui.
  Kenttä oli upeakuntoinen, ja sopivan haasteellinen, joten voin varauksetta suositella.
  Lisäksi erinomaiset harjoitusolosuhteet ja klubilla on peräti kolme ravintolaa. Greenfee-hintakin on halvempi kuin Dubaissa, joten hintalaatusuhde on erinomainen. Kentällä oli aika paljon suomalaisia, johtuen matkatarjonnasta. Hilton on aivan vieressä ja Waldorf Astoria muutaman sadan metrin päässä, joten kuljetuksista näistä hotelleista ei tarvitse huolehtia.

  Tower Linksistä ei ole kokemusta.

  #632922 Ilmoita asiaton viesti

  Isosti kiitos vastauksesta ShoulderTurn!!

  #632923 Ilmoita asiaton viesti

  Vuosi sitten oltiin tammi-helmikuun vaihteessa.
  Tuolloin Al Hamra oli sen verran tukossa, että muuttivat tiiaikoja siten, että kentällä oli kaksi yhteislähtöä per päivä – aamulla klo 8 ja iltapäivällä klo 13. Jonkun verran saattoi joskus odottelemaan, mutta siellä oli kyllä aika aktiivinen sheriffi.

  Jos Al Hamraan halajaa pelaamaan, niin kannattaa ehkä varata tiiajat hyvissä ajoissa etukäteen, jos sattuu olemaan yhtä vilkas aika kuin meillä oli.

  Piipahdettiin sitten ihan vain mielenkiinnosta myös Tower Links'illä.
  Tower Links hiljaisempi kenttä johtuen ehkä matkasta. Taksilla sinne hurautti noin puoli tuntia. Green fee taisi olla siellä silloin olla noin 85 euroa – nyt huutavat näköjään melkein 130 euroa/kierros.

  #632924 Ilmoita asiaton viesti

  Hei, vuosi sitten pelasimme tammikuun alussa Tower Linksin kentän, jolla oli hyvin tilaa pelata kuten aiemmissa viesteissä on kommentoitukin. Kiva ja hyväkuntoinen kenttä ja kaikki toimi moitteettomasti. Hinta-laatusuhde loistava verrattuna Dubaihin. Meillä oli Hiltonin rantahotelli keskustan tuntumassa, joten tämä oli lähikenttä. Klubin ruoka & ruokajuomat olivat hyvät ja edulliset verrattuna hotellin hintatasoon.

  #632925 Ilmoita asiaton viesti

  Minusta molemmat ovat ihan kivoja kenttiä, eivät kuitenkaan yllä Dubain kenttien tasolle eikä hintoihin.

  Al Hamrassa on 9 reikää valaistu (1-7, 17-18) ja jos on lämmin päivä, ehdottomasti kannattaa kokeilla. 18 tulee hienosti terassia kohden, joten terassilta on kiva seurata muidenkin peliä iltavaloissa.

  #632926 Ilmoita asiaton viesti

  Emiraatteihin matkaavien kannattaa ostaa maassa käytössä oleva joko Entertainer Dubai & Northern Emirates tai Entertainer Abu Dhabi, riippuen tietty siitä, missä lomansa viettää. Se on vanha kunnon kuponkikirja pullollaan kuponkeja ja meininki on 'Buy one, get one free' eli kaksi yhden hinnalla. Dubain kirjassa löytyy kupongit Al Hamran lisäksi muutamalle Dubain kentälle. Opus maksaa 495AED mutta maksu tulee heti pian kotiin päin varsinkin kun kuponkeja on tolkuton määrä moniin muihinkin eri paikkoihin. Asuimme maassa kaksi vuotta ja siksi tiedän tämän, mitä monikaan turisti ei valitettavasti tiedä. Annan linkit, niin saa tutustua itse lisää 🙂

  Entertainer Dubai

  Sivun alareunasta kun valitsee Categories ja Sports, Pleasure & Leisure saa seuraavan listauksen kaikista paikoista, mihin kupongit käy:

  Lista yrityksistä

  Helppoa ja halpaa kuin holarin teko 🙂 Kirjaa myyvät lähes kaikki kaupat, ostarit jne.

  Muuten voin kehua Al Hamraa! Pelasimme siellä pari vuotta sitten juhannuksena, jolloin oli varjossa vajaa 50 lämmintä ja sehän ei vaan toimi, vaikka täältä käsin tuo kuulostaa ihanalta… Hyvää matkaa!

  #1096102 Ilmoita asiaton viesti

  Olen menossa Dubain Ras al Khaimahiin tammikuun lopulla. Lähimpänä hotellia on Tower Links kenttä, joten onko kokemuksia ko. kentästä ja mitä kautta kannattaa varata green feet?

  ==========

  Yhdistetty ketju Tower Links Ras al Khaimah

  LDR-MOD Dole

  #1097044 Ilmoita asiaton viesti

  Pelasin toissa vuonna viikon verran. Kelpo kenttä, ei mitenkään erityisen vaikea esimerkiksi suomalaisiin kenttiin verrattuna. Tällainen klubituuppari pärjäsi vallan mainiosti. Kenttä on hyvin hyvin hoidettu, auto pakollinen mutta eihän noissa lämmöissä ilman pelaisikaan. Klubilla pari mukavaa ravintolaa ja hyvät saniteettitilat. Puolivälissä kioski, josta sai pientä purtavaa ja olutta.

  Green feestä ei mitään aavistusta. Pyydä hotellin tarjousta ja jos se ei ole oleellisesti halvempi, osta suoraan kentältä. Et ainakaan joudu maksamaan turhista päivistä, jos vaikka iskee hiekkamyrsky kuten lomaviikollamme. Pelasimme silti, vaikkei se ollut herkkua. Oli näet maksettu, joten pihit suomalaiset vetivät rundin läpi hiekkaa sylkien.

  #1097066 Ilmoita asiaton viesti

  Kokosin kaikki aiheeseen liittyvät ketjut yhteen.

  LDR-MOD Dole

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Ras Al Khaimah