Aihe: Rangella. - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Rangella.

Etusivu Foorumit Yleistä Rangella.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Tuli käytyä rangella. Löin 4 palloa siten että ainakin 2 ensimmäistä palloa oli ilmassa 2021 ja laskeutui/pysähtyi 2022.

  PG

  Minulle sattui vastaavanlainen tapaus keskikesällä 2004 pohjoisessa. Tosin vuosi ei vaihtunut, mutta vuorokausi vaihtui. No, eihän siinä mitään ihmeellistä ole, jos öiseen aikaan pelaa. Mutta kun vuorokausi vaihtui väärään suuntaan! Keskiviikkona löin ja tiistaina putosi maahan. Kelloni mukaan lentoaika oli vajaa tunti – miinusta! Pelikavereiden kellot näyttivät samoin. Vieläkään en tajua…

  Kenttää en muista, mutta väylä oli 10.

  Pelasit Tornio Golfissa. Löit siis Suomesta Ruotsin puolelle avauksesi kympillä. Kenttä tunnetaan myös nimellä Green Zone Golf. Väylät kulkevat Torniojoen suistossa ristiin rastiin kahta maata. Ja melkein joka väylällä se s*****an joki on siinä vieressä 😉 Ja palloja kuluu… :-).

  Joskus kesäisin myös ihan mahdoton mäkäräkeli, joka estää pelaamisen. Toki Caddiemaster siitäkin varoittaa vierasta, kiitoksia.

  PG

  No nyt se vihdoinkin selkis. Kiitos VeePeeKoo! ☺

  KL1

  Tuli käytyä rangella. Löin 4 palloa siten että ainakin 2 ensimmäistä palloa oli ilmassa 2021 ja laskeutui/pysähtyi 2022.

  Tarkoituksesi ei ilmeisesti ollut harjoitella tekniikkaa, koskapa noin hätäiseen löit. Kuriositeettina kuitenkin ehdottoman ehdoton!

  No joo aikaas harvinainen tapahtuma. Tarkoitus oli nimenomaan se että pallo on ilmassa kun vuosi vaihtuu. Olis pitänyt tehdä tuo 1999.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Rangella.

Etusivu Foorumit Yleistä Rangella.