Aihe: Putti-Mikko - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Putti-Mikko

Etusivu Foorumit Yleistä Putti-Mikko

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183142 Ilmoita asiaton viesti

  Kävin Aasiassa tuskailemassa puttieni kanssa. Ei se nyt niin pahalta näyttänytkään, ainakaan jos vertaa Mikko Ilosen tämän päivän puttipeliin. Ennakkoon tehdyt tilastopohjatkaan eivät taipuneet Mikon puttipeliin. Euroopan Tourin tilastonikkarit eivät olleet varautuneet aivan tällaiseen suoritukseen eli kahden 3 putin griinin lisäksi kierros sisälsi myös kaksi 4 putin griiniä, yhteensä 38 puttia eli 11 puttia enemmän kuin kisan kärkimiehellä Immelmanilla. Mihinkähän asioihin kukin on talvitreeneissä kiinnittänyt huomiota?

  #360172 Ilmoita asiaton viesti

  Mikon aiemmat puttiongelmat varmasti ruokkivat uusia ongelmia.

  Veikkaan, että Mikko on ollut pallolla aika jäykin käsin ja kovin ’upotuspainein’

  Lopputuloshan onkin sitten jo selvä.

  #360173 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä 4 puttia tuolla tasolla pistää jo miettimään ammatinvaihtoa. Pientä jäätymistä havaittavissa?

  Golf Digestissä oli juttu jostain Dudesta, joka voitti -91 British openin, ja missas sen jälkeen 32 cuttia putkeen. Aika siistii.

  #360174 Ilmoita asiaton viesti

  Olin sattumalta Melbournessa eilen ja tänään. Täytyy ihmetellä, miten se kisa voidaan ollenkaan käydä; tuli meinaan vettä niin helevetisti 24 tuntia putkeen. Kaverit sanoi konttorilla, ettei koko Melbournen historiassa ole ikinä satanut vettä niin paljon samassa ajassa. Lämpötila oli jotain 13 asteen paikkeilla keskiviikkona (tiistaina 37..)

  Tämä ei tietenkään selitä 4 putin griiniä mutta kyllä mahtoi kenttä olla pehmeä.

  #360175 Ilmoita asiaton viesti

  Mikkoooo… Tule pois sieltä, siellä on golfkisa käynnissä…

  #360176 Ilmoita asiaton viesti

  Avausreikä tuplabogi. Jatkuuko viimevuotinen käytäntö ja Mikko tuhoaa taas kierroksensa aloitus- tai lopetusreiällä ?

  Viime vuodelta löytyi Mikolle helposti tulokset 79 kierrokselta, yhteistulos + 55. Väylät 2-17 Mikko pelasi + 26 eli +1,625/väylä ja aloitus- ja lopetusväylän + 29 eli +14,5/väylä.

  Onko henkisessä valmentautumisessa toivomisen varaa ?

  #360177 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Näyttää aika moni jo menettäneen uskon Mikon hyville peleille, eikä ihan aiheetta. Itse uskon Mikon pelaavan hyvin viimeistään Dubaissa. Saas nähdä miten mun veikkauksen käy. Peukut pystyyn Mikon puolesta.

  #360178 Ilmoita asiaton viesti

  Olisikohan Mikolla sama vaiva kuin Nick Pricella oli aikoinaan. Seuraava on poiminta Bob Rotellan kirjasta, jossa hän kuvaa Pricen ongelmaa:

  ’Nickillä oli ongelma, joka on useilla ammattilaisilla. Hänen ajattelunsa kierroksella riippui siitä kuinka hyvin hän pelasi ensimmäiset reiät. Jos ne menivät hyvin, hän pystyi rentoutumaan ja keskittymään paremmin. Jos taas ensimmäiset reiät menivät huonosti, keskittyminen alkoi rakoilla. Hän saattoi fiksailla swingiään kesken kierroksen, jolloin lyönnit yleensä huononivat entisestään.

  Pahinta mitä saattoi sattua oli se, että ensimmäisellä reiällä lähestymislyönti meni LÄHELLE lippua. Jos hän missasi tuon putin, hän puttasi huonosti koko kierroksen.

  Nick siis antoi tapahtumien ohjata ajatteluaan sen sijaan että olisi itse ottanut kontrollin ajatuksiinsa ja antanut niide ohjata tapahtumia.

  Ratkaisuna tälle sanoin Nickille, että sinun pitää päättää jo ennen pelikierrosta miten ajattelet kierroksen aikana ja toimia siten jokaisen lyönnin aikana. Sinun täytyy valita kuinka aiot ajatella.’

  #360179 Ilmoita asiaton viesti

  kisskiss mikko älä mene shinne vaan mene treenaamaan

  #360180 Ilmoita asiaton viesti

  kisskiss mikko älä mene shinne vaan mene treenaamaan

  #360181 Ilmoita asiaton viesti

  No, eihän tämä nyt kuitenkaan kait ennätyksiä rikkonut. Muistan nähneeni muutama vuosi sitten Scandinavian Mastersissa(TV:stä), kun Fred Couples puttasi ihan kohtuuetäisyydeltä 5 kertaa…Mutta tuskin hänenkään yhteisputtimääränsä nousi 38:aan.

  #360182 Ilmoita asiaton viesti

  Jaahas, kojootit ja selkäänpuukottajat ovat taas heränneet talviuniltaan…

  Kukaan ei voi kieltää, Mikolta surkea tulos ja katastrofaalinen puttipäivä. Mutta, mutta…. Nyt tämä porukka on taas tuomitsemassa Mikon pelin kokonaisuudessaan. Kauttakaan kun ei ole enää jäljellä kuin 8 kuukautta ja Mikolla kortti koko kiertueelle.

  Noh, jos kurssi kääntyy, tämä porukka pakenee takaisin luoliinsa, kääntää takin vuoren toisin päin ja tulee taputtelemaan Mikon selkää ja kehumaan kuinka hienoa on kun on suomalainen pelaaja tourilla. Ja me ollaan koko ajan uskottu sun mahiksiisi.

  Itse tunnustaudun nyt kuten aiemminkin siihen porukkaan, joka uskoo Mikon pääsevän 60 sakkiin ennen kauden loppua

  #360183 Ilmoita asiaton viesti

  Lainauksestasi tulee elävästi mieleeni tapaus, kun olin seuraamassa viimeistä Openia, jonka Nick Faldo voitti. Hän poistui juuri birdien upotettuaan greeniltä yleisön hurratessa kun huusin hänelle että ’hyvä, jatka samaan tahtiin vaan’. Olen aivan varma että hän kuuli sen, matkaa ei ollut varmaan kolmeakymmentäkään metriä. Ja niinhän siinä kävi, että Faldo voitti koko kisan. Ilmeisesti hän ei sen jälkeen enää neuvoani noudatanut kun ei ole enää Openia voittanut, miksiköhän?

  #360184 Ilmoita asiaton viesti

  No, tällaista sattuu. Kisoja on vielä paljon edessä ja olen varma että tulee myös hyviä päiviä.

  Puttipeli on kyllä huolestuttavaa. Pitäisiköhän vaihtaa pitkään putteriin?

  #360185 Ilmoita asiaton viesti
  #360186 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Joo ei muuta kuin sitten vaan meet itse sinne kisailee ku oot noin vitun hyvä ja pystyt arvostelemaan muita ihmisiä dumF**k.!!!!

  #360187 Ilmoita asiaton viesti

  Ei toi Duvalinkaan ura ole Majorin voittamisen jälkeen ollut kovin huima. Katsopas linkistä kaverin kortti edellisestä kisasta. Etenkin 3. kierroksen sisääntulo saa tälläisen klubituupparinkin uskomaan itseensä.

  Ja jottei mennä ihan OT, niin toivotaan tsemppiä Mikolle. Vaikkei pelkästään puttaamalla voi pärjätä, niin sillä osastolla Mikko taitaa antaa tällä hetkellä eniten tasoitusta muille.

  Lue lisää: Duval Bob Hope Chrysler Classicissa

  #360188 Ilmoita asiaton viesti

  :)) DD jäisi noilla tuloksilla meidän Klubimestikoissa kauaksi kärjestä. Nippa nappa pääsisi varmaan cutista :)) Aika masentavat 3 ensimmäistä kierrosta :))

  #360189 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kyl toi duvalin tapaus on ihmeellinen..Mies pelas vuodet 1997-1999 todella hyvin ja voitti kaiken lisäksi British Openin..Vuonna 2000 duval kai ymmärtääkseni loukkasi selkänsä ja ei ole tästä toipunu..Ite uskon duvalin viellä nouseman sinne minne kuuluu..Huipulle..

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Putti-Mikko