23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][31]
KilpailuaSuomalaista

Putterin varren jatkaminen

Etusivu Foorumit Välineet Putterin varren jatkaminen

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1200577 Ilmoita asiaton viesti

  Kertokaas mikä on paras tapa pidentää putterin vartta? Mulla on nyt 34″ putteri ja haluan siitä 35-tuumaisen ja vaihtaa siihen paksumman gripin.

  #1200646 Ilmoita asiaton viesti

  Helpointa on ottaa putteri kainaloon ja kipaista esim TAGissa olevan Golfcenterin huoltopuolen (Gripster.fi) puheille. Sieltä löytyy jatkoja ”hyllystä” ja uusia grippejä halusi mukaan. Homma hoituu sillä aikaa kun käyt yläkerran kuppilassa kaffella ja/tai lounaalla.

  #1200647 Ilmoita asiaton viesti

  Ihan perushomma:
  – vanha grippi pois mattoveitsen avulla
  – pidennysholkin ( http://www.nordicagolf.fi/mailanrakentajan-varusteet/varren-jatkopalat ) liimaus epoksilla
  – katkaisu haluttuun pituuteen
  – uuden gripin asennus

  Pidennysholkin voi myös tehdä vaikkapa katkennesta (grafiitti)varren pätkästä katkaisemalla se sopivasta kohtaa niin, että jatkettavan varren sisään tulee parin tuuman liimauspituus. Teipillä voi tasailla halkaisijaeroa.

  #1200719 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Ihan mielenkiinnosta heitän tämmöisen kysymyksen:

  Onko varren jatkaminen tuumalla oikeasti tarpeen? Eikö sen gripin voisi jättää ’vajaaksi’ tai vaihtoehtoisesti täyttää sitä reikää sopivalla holkilla tuuman verran?

  Putterillahan ei draivata, joten gripin ei (kenties?) tarvitse olla ihan niin jäykkä kuin muissa mailoissa.

  #1200730 Ilmoita asiaton viesti

  Vajaaksi grippiasennusta ei kannata jättää sillä pienikin joustavuus tuntuu häiritsevältä. Putterin varren jatkoholkiksi sitävastoin kelpaa melkein mikä vaan. En ole asiaa kokeillut, mutta jatkona voisi toimia teräsvarren päähän vasaroitu 15 mm PEX-putken pätkä (liitospäästään hieman pienemmäksi hiottuna).

  #1200731 Ilmoita asiaton viesti

  KL1
  Ihan mielenkiinnosta heitän tämmöisen kysymyksen:

  Onko varren jatkaminen tuumalla oikeasti tarpeen? Eikö sen gripin voisi jättää ’vajaaksi’ tai vaihtoehtoisesti täyttää sitä reikää sopivalla holkilla tuuman verran?

  juu kyllähän sen voi, mutta riippuu gripistä kuinka se toimii..

  Hiukka sama kun korvaa ”liittotuomarin” seuratuomarilla jossain FT-golfkisassa. Lopputulos taitaa olla molemissa ihan samaa tasoa !!

  #1200736 Ilmoita asiaton viesti

  Mites tasapaino, jos putteria jatketaan. Muistaakseni esim Scotty Cameroniin pitää vaihtaa eri painot jos pituus muuttuu?

  #1200747 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Hiukka sama kun korvaa ”liittotuomarin” seuratuomarilla jossain FT-golfkisassa. Lopputulos taitaa olla molemissa ihan samaa tasoa !!

  Olet oikeassa, Marx. Toimimaton putteri voi ratkaista voittajan aivan samalla tavalla kuin väärä tuomiokin. Kummassakin tapauksessa hyvät ’välineet’ vähentävät moista riskiä…

  #1200882 Ilmoita asiaton viesti

  Tuo putterin tasapaino on varmasti hyvin yksilöllinen asia ja joillekin epäilemättä hyvinkin tarkka ja herkkä asia.

  Itselläni on niin puiset kädet että en huomaa tuollaista asiaa. Joskus tein sokkotestin; kaveri lisäsi muttereita toisen (samanlaisen) putterin lapaan ja yritin sokkona puttaamalla arvata kumpi on se painavampi. Ero oli useita kymmeniä grammoja ennenkuin virheitä ei arvauksissa enää tullut..

  #1200910 Ilmoita asiaton viesti

  Katsoin tuolta nordicagolfin sivuilta noita jatkopaloja, mutta yhtä palaa ei kannata netistä tilata jos ei ole muuta tilattavaa. Muiden golfliikkeiden nettisivuilta ei löytynyt mitään mainintoja, että heillä olisi jatkopaloja tuotteistossa. Löysin sitten sitten yhden pajan, jossa homma hoituu. Tuo tasapaino on sitten se toinen juttu. Liikkeessä se ilmeisesti osataan hoitaa niin, että tuntuma ei kärsi.

  #1200924 Ilmoita asiaton viesti

  Noita jatkopaloja löytynee kyllä kaikista huoltopalveluita tarjoavista liikkeistä. Tosta tasapainohommasta en liikaa stressais, nykyputtereissa taitaa yleisimmät headweightit olla siellä 350g tasolla (pl. isommat mallet putterit), joten saman verran se tuntuma heittää kun grippaisit nykyistä mailaa tuuman alempaakin, paitsi tietenkin toiseen suuntaan.

  #1201110 Ilmoita asiaton viesti

  Voin pistää sulle jatkopalan ja superstroken kokoa 2.0 tai 3.0 gripin hintaan 25e. Onnistuisko jonkinnäköinen yksityisviesti/puhelinnumero moden kautta?

  #1202516 Ilmoita asiaton viesti

  Hinta olisi sisältänyt jatkopalan, gripin(superstroke 2.0 tai 3.0),liiman,teipin ja työt.

  #1202760 Ilmoita asiaton viesti

  Palmerin Arska
  Voin pistää sulle jatkopalan ja superstroken kokoa 2.0 tai 3.0 gripin hintaan 25e.

  Kuka perrskeles polkee hintoja ?

  #1203124 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos Arska hyvästä tarjouksesta! Sain hoidettua jo homman hyvin ja edullisesti.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Putterin varren jatkaminen