Aihe: Pörssi - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Pörssi

Etusivu Foorumit Yleistä Pörssi

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 73)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • OB

  Jonkun vuoden olen seurannut kotikenttääni kohdistuvia ilmoituksia: Numero 040 411 5816 haluaa ostaa osakkeita ja numero 040 419 5701 haluaa myydä osakkeita ?

  Kohteena aina Master.

  Tietysti ko. numerot ovat salaisia.

  Mitä, miksi, wtf?

  KL1

  Ei siellä nyt näköjään ollut yhtään myynti-ilmoitusta tuolle kentälle. Olisiko mennyt kaupaksi..?

  Jospa joku ostaa kaikki liikkuvat pois ja myy voitolla.. Ei se ole kiellettyä.

  Varmaan välittäjä – ostaa ja myy. Ei kai siinä mitään laitonta ole?

  Jospa joku ostaa kaikki liikkuvat pois ja myy voitolla.. Ei se ole kiellettyä.

  Varmaan välittäjä – ostaa ja myy. Ei kai siinä mitään laitonta ole?

  Ei missään nimessä ole kiellettyä. Mutta diilerin kanssa, joka ei kerro avoimesti millä hinnalla / millä spreadilla kauppaa on valmis tekemään, ei IRL viitsi tuhlata aikaa. Minä ainakaan.

  On se silti aika surkeaa ja munatonta touhua toimia sammutetuin lyhdyin tällä palstalla, kun tämän pitäisi palvella meitä tavallisia tallaajia. Toivon todella, että pörssin sääntöjä muutetaan siten, että läpinäkyvästi pitää kertoa millä hinnalla on valmis tekemään kauppaa. Ettei tarvitse tuhlata aikaa noihin surkimuksiin. Ei olisi iso vaiva blokata tuolta niitä nollahintaisia myynti-ilmoituksia.

  Toisaalta pitää varmaan laittaa verottajalle vinkki, että käy tarkistamassa onko alv:t hoidettu asianmukaisesti. Löytää sitten helpommin nuo sen nollahintaisen tarjouksen perusteella.

  Minua alkoi jossain vaiheessa nyppimään, kun samat tyypit nostivat ilmoituksensa koko ajan etusivulle jollain kikka kakkosella. Kysyin asiaa Golfpisteeltä, jotka vastasivat, että kyllä se on vähän epäeettistä ja hyvän toimintatavan vastaista, mutta ei kiellettyä, joten eivät voi tehdä asialle mitään. Ehdotin sääntöjen muutosta, mutta eipä näköjään ole kiinnostusta asiaan.

  Miten joku viitsii myydä täällä kauhtuneita pikee paitoja, vanhoja puseroita ja housuja. Hintakin monesti ’edullinen’ 30 eukkaa. Ei kai noita kukaan osta.
  Saa sitä myydä mitä haluaa, mutta silti.

  Golfosakkeiden kauppa kun alkaa näköjään vilkastumaan, samoin kuin vuokrapelioikeuksien ja pelilippujen – niin olisi ehkä hyvä, jos otettaisiin takaisin ”noteeraukset”. Toki samalla pitäisi hieman standardoida tuotetta esim. sen suhteen, kumpi maksaa kuluvan vuoden vastikkeen ja onko pelioikeus käytettävissä sekä vuokrapelioikeuden osalta, että kyse on aika yhden vuoden vuokrasta. Mutta silti noteeraustaulukko voisi olla hyvä ja ainakin parempi kuin tuo osakelista https://golfpiste.com/osakelista/

  Ei missään nimessä ole kiellettyä. Mutta diilerin kanssa, joka ei kerro avoimesti millä hinnalla / millä spreadilla kauppaa on valmis tekemään, ei IRL viitsi tuhlata aikaa. Minä ainakaan.

  Juu ei. Yks trokari kertoi kyllä kaverille kysymättäkin että ALV on maksettu. Tiedä sitten. Kovin hyvältä kaupalta ei vaikuttanut kun alle oman kustannuksen tarjosi pelioikeutta ja osakkeen hinta pörssissä on 1 €.

  Ja vielä voisi lisätä että samalla trokarilla on kaksi eri emailia.. eikä koskaan hintapyyntöä näkyvissä. Ihme hämäyksiä.

  KL1

  Kovin hyvältä kaupalta ei vaikuttanut kun alle oman kustannuksen tarjosi pelioikeutta ja osakkeen hinta pörssissä on 1 €.

  Ei varmasti ole hyvä kauppa myyjälle, sen sijaan pelioikeuden vuokraajalle on. Osake tuolla hinnalla kannattaa ostaa vain erityistapauksessa, koska siitä ei hevillä pääse eroon.

  Olen ollut tuossa tilanteessa vuosia sitten ja tiedän mistä puhutaan, kun tarjontaa on reilusti yli kysynnän.

  OB

  Huvikseni katsoin tilanteen…… ei mitään muutosta ! Samat puhelinnumerot jatkuvasti listalla. Miksi ylläpito EI puutu tähän pelleilyyn ? Toki ilmoitusten määräkin on hyvin hyvin laskevassa suunnassa ja en ihmettele jos ylläpidon toiminta on omituisen heikkoa !

  Laitoin tähän osoitteeseen eivi@ pari viesti halusta ostaa myynnissä olevan 0 Euron osakkeen. Ei vastausta. Ja kun satun tietämään herran oikean henkilökohtaisen s-postin, laitoin sinne ihmettelyni kun ei ollut viesteihin vastannut. Vastaus oli, että olivat varmaan menneet roskapostiin ja ei ollut niitä noteerannut. No, enpä minäkään enää vastannut hänen viestiinsä.

  Eiviltä en edes vaivaudu kysymään, myynyt ja vuokrannut monta vuotta, ilmoitukset kokoajan esillä, ei vaikuta minusta rehdiltä toiminnalta, voin toki olla väärässäkin.

  Roskapostikin kannattaa tarkistaa parin viikon välein , minulla on työelämän postia suodattimet tulkinneet roskapostiksi.

  En oikein ymmärrä mitä haittaa siitä koituu kenellekään jos joku haluaa ilmoitella tavaroistaan tai osakkeistaan Pörssissä?
  Eikö ole vain hyvä että on tällainen mahdollisuus? Toivottavasti kauppa käy suuntaan jos toiseenkin.

  Kenenkään ei ole pakko soitella numeroihin ja vielä hähemmän pahoittaa mieltään erilaisten ilmoitusten johdosta.

  KL1

  Gloffare, mitä jos lukisit koko ketjun, ja sen jälkeen istuisit hetkeksi miettimään mitä ketjussa on kirjoitettu?

  Golfliiton mukaan on epäeettistä ja hyvän toimintatavan vastaista nostaa ilmoitusta etusivulle. Eivät kuulemma voi mitään. Ihan pupppua! Asiassa ei ole mitään epäeettistä ja hyvän toimintatavan vastaista. Useissa muissa kauppapaikoissa voi nostaa ilmoitukselleen näkyvyyttä maksamalla siitä extraa. Ihan normihommaa ja bisnestä. Golfliittokin voisi ottaa ilmoituksen nostosta kärkeen sopivan korvauksen.

  gloffarelle voimia ja jaksamista! Olet päässyt taas tämän besserwisserin ja koulukiusaajan suurennuslasin alle. Hän käyttää varmaan kaikki aikansa etsiäkseen pilkkujen ja pisteiden välistä jotain päästäkseen heittämään pilkkakirveensä. Kyrsiihän se jos istuu arvottoman golfosakepinon alla ja joutuu päästämään ulkopuolisia pelaajia oman klubitalonsa saunaan.

  Mitä tekemistä Golfliitolla on tässä? Tarkoitit varmaan Golfpistettä?

  Mun mielestä yksittäistä ilmoitusta voi nostaa jos se putoaa etusivulta, esim viikon välien tms. Sellaisia sääntöjä on useilla myyntipalstoilla. Minä en sääntöjä tee mutta voishan sitä olla joku. Joku myi Supergolf lippua niin että koko etusivu oli täynnä vain hänen ilmoituksiaan, se oli typerää. Sellaiselta en osta.

  Itse en ole trokarilta ostanut pelilippuja mutta kaverit on. Samalla tavalla niillä pelaa, ei huomaa mitään eroa kentällä. Jos hinta on kohdallaan niin kauppa käyköön. Mutta jos pyyntihintaa ei ole näkyvissä, en jaksa kysellä.

  Peruspelaaja: gloffarelle voimia ja jaksamista! Olet päässyt taas tämän besserwisserin ja koulukiusaajan suurennuslasin alle. Hän käyttää varmaan kaikki aikansa etsiäkseen pilkkujen ja pisteiden välistä jotain päästäkseen heittämään pilkkakirveensä. Kyrsiihän se jos istuu arvottoman golfosakepinon alla ja joutuu päästämään ulkopuolisia pelaajia oman klubitalonsa saunaan.

  Kiitos että ”koppasit” viestini…ehkä omat huomioni aiheesta olivat relevantteja.
  Kirjoitin se kuitenkin yleisellä tasolla enkä missään tapauksessa heittänyt ”pilkkakirveitä” kenenkään tai mihinkään suuntaan. Mielestäni sellainen ei ole tarpeellista ja koetan välttää sellaista.

  Möllikkä: Itse en ole trokarilta ostanut pelilippuja mutta kaverit on. Samalla tavalla niillä pelaa, ei huomaa mitään eroa kentällä. Jos hinta on kohdallaan niin kauppa käyköön. Mutta jos pyyntihintaa ei ole näkyvissä, en jaksa kysellä.

  Juuri näin.. Itsekin arvostan nettikaupissa sitä että hinnat on avoimesti esillä. Mielestäni se on jopa hyvä myyntiargumentti ja todennäköisesti helpottaa ja nopeuttaa kaupankäyntiä.
  – toisaalta jokainen tehköön ilmoituksensa juuri niin kuin parhaakseen katsoo.

  KL1

  Peruspelaaja ilmeisesti aloitti heti aamusta pääsiäisen kunniaksi…

  Hänenkin olisi kannattanut lukea koko ketju ennen kommentoimista.

  birdie ”Mitä tekemistä Golfliitolla on tässä? Tarkoitit varmaan Golfpistettä?”
  Juuri näin. golfpiste.com juttujahan nämä ovat. Kiitos korjauksesta.

  PS. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu.

  Pörssistä on muuten helppo poistaa ilmoitus jos on jo myynyt tai tullut toisiin aatoksiin. Eikä viitsi vastata kysyjälle. Kas, ilmoitus pois niks naks, ei ole vaikeeta. Vaikka taitaa olla..

  Välinepuolelta löytyy oikeat myyntisepät, ostetaan kärkkäästi halvalla ja samana päivänä uudestaan vähintään tuplahinnalla myyntiin, Espoossa on paljon ostettavaa ja myytävää. Eihän tässä trokauksessa sinällään mitään pahaa ole jos niin tykkää tehdä…
  .

  Joo, tämä Nihtisillan kaveri? Pyörittää myös Tori.fi:ssa kunnon businesta.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 73)
Vastaa aiheeseen: Pörssi

Etusivu Foorumit Yleistä Pörssi