23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Pickalan uusi toimitusjohtaja

Etusivu Foorumit Yleistä Pickalan uusi toimitusjohtaja

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Pickalan hallitus on tehnyt valinnan ja panee pojan kovan paikan eteen (tiedot Pickalan kotisivuilla). Jäsenten ja osakkaiden arvostama, eräs Suomen kokeneimmista alan osaajista korvataan pari vuotta pikkukenttää johtaneella kaverilla. Onkohan hallitukselle tullut hätä käteen, kun irtisanoi entisen toimarin liian hätäisesti, vai haluttiinko paikalle henkilö, jota hallitus saa pompotella halunsa mukaan. Toivotaan, että Suomen suurin golf-keskus säilyttää tasonsa tämän valinnan jälkeen. Kalastaja

    KL

    Kalastaja kirjoitti: (15.5.2007 20:41:38)
    Jäsenten ja osakkaiden arvostama, eräs Suomen kokeneimmista alan osaajista korvataan pari vuotta pikkukenttää johtaneella kaverilla.

    Kalastaja

    Asia ei minulle mitenkään kuulu, mutta viisi vuotta on mielestäni vähän enemmän kuin ’pari vuotta’.

    Btw., joku syy varmaan oli siinä, ettei ’Jäsenten ja osakkaiden arvostama, eräs Suomen kokeneimmista alan osaajista’ ole enää käytettävissä….

    Kalastaja kirjoitti: (15.5.2007 20:41:38)… vai haluttiinko paikalle henkilö, jota hallitus saa pompotella halunsa mukaan.

    Tähän kohtaan arvailuita panisin Unibetille vähän enemmänkin. En tiedä onko hakuilmoitus enää verkossa, mutta…

    KL kirjoitti: (15.5.2007 21:19:17)
    Btw., joku syy varmaan oli siinä, ettei ’Jäsenten ja osakkaiden arvostama, eräs Suomen kokeneimmista alan osaajista’ ole enää käytettävissä….

    Kyllä siihen on ihan järkevä ja perusteltu syy/syyt. Kyllä Outilla on ollut osittain omistajien tuki takana, mutta tehty päätöskin luonnollisesti osoittaa, että tukea ei ollut kovin laajasti. Tietojeni mukaan kysymyksessä ei ole ollut mikään Kalastajan mainitsema hätäratkaisu, vaan harkittu teko.

    Onnea ja menestystä uudelle toimitusjohtajalle mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä!

    Jotenkin luulen että Palosaarta ei niin vain pompotella. Joka tapauksessa tsemppiä ja menestystä uuteen ja vaativaan hommaan!

    Kunttu on ainaskii kovettuu Kuntun sukuu Savitaipaleen Kunttulan kylästä, kolme muuta suvun asuttamaa kuntaa jäiki rajan taa.
    Ku vaimooni on kuntui kans- voin vakaal vakaumuksel sannoo – et mistään vähäverisestä toimarista ei oo ollu kyse.

    Mutta olsuhteihin nähren – halitus tek varmaan nätin ratkaisun — toivotavasti tulokseni kolpfi- kierroksilla paranoo – ku sika juoksuaan.

    Onnea Pickala; uusi karjakko, VARMASTI UUSI NAVETTA!

    Kalastaja kirjoitti: (15.5.2007 20:41:38)
    Pickalan hallitus on tehnyt valinnan ja panee pojan kovan paikan eteen (tiedot Pickalan kotisivuilla). Jäsenten ja osakkaiden arvostama, eräs Suomen kokeneimmista alan osaajista korvataan pari vuotta pikkukenttää johtaneella kaverilla. Onkohan hallitukselle tullut hätä käteen, kun irtisanoi entisen toimarin liian hätäisesti, vai haluttiinko paikalle henkilö, jota hallitus saa pompotella halunsa mukaan. Toivotaan, että Suomen suurin golf-keskus säilyttää tasonsa tämän valinnan jälkeen.

    Kalastaja

    Katsoin uuden toimitusjohtajan nimitystä koskevan uutisen Pickalan kotisivuilta.

    Kalastajan viestin perusteella odotin uuden TJ:n olevan joku entinen minigolfradan kioskia kesäisin pyörittänyt pojankloppi. Olin vähintään yllättynyt, kun huomasin tuntevani tämän ”pojan”. Hänhän on NHL-seura Winnipeg Jetsin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 1986.

    Pickalan uutta toimitusjohtajaa koskevan uutisoinnin ja siinä esitettyjen uuden TJ:n meriittien perusteella ymmärrän Kalastajan lievästi asenteellisen kysymyksen asettelun taustalla olevan muutakin kuin tavallisen osakkeenomistajan huoli golf-keskuksen tason säilymisestä. Kalastajan esittämä ’pikkukentän pojan’ ja ’jäsenten ja osakkaiden arvostaman, erään Suomen kokeneimman alan osaajan’ vastakkainasettelu ei ainakaan minulle kuulostanut täysin objektiiviselta.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Pickalan uusi toimitusjohtaja

Etusivu Foorumit Yleistä Pickalan uusi toimitusjohtaja