26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista

Pga tour live-featured groups?

Etusivu Foorumit Yleistä Pga tour live-featured groups?

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1279248 Ilmoita asiaton viesti

  Onkohan tietoa mistä näkee pga tour livea eli ennen päälähetystä featured groups. Tiikeriä tuli paljon seurattua tuota kautta viime vuonna.(käytännössä kaiken vähintään pikakelauksella)

  Ennen live näkyi cmore golf-kanavalla. No nyt sitä ei ole enää. Jenkeistäkö täytyy tilata nettiversiona?

  #1279325 Ilmoita asiaton viesti

  Moi,

  Discoveryn Golf.tv -sivustolta tai mobiili-apeista (ent. PGATOURLIVE) näkyy. Maksoin viime vuonna vuoden jaksosta muistaakseni 39 taalaa. Ja jos käytät VPN:ää ja laitat maaksi esim. Japanin niin näkyy myös päälähetys alkuperäisellä selostuksella. Euroopan tourkin näkyy tuolta. Tältä sivustolta ”http://www.europeantour.com/europeantour/news/newsid=363578.html” kannattaa tsekata mikä maa VPN:ään kannattaa laittaa, jos haluaa Euroopan touria katsoa.

  #1279384 Ilmoita asiaton viesti

  Moikka täältä C Morelta!

  Sen verran huudellaan tänne väliin, että vaikka erillinen C More Golf HD -kanava on poistunut vuodenvaihteessa, PGA Tour -lähetykset jatkuvat normaaliin tapaan C Moressa, C More Sport -kanavilla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa: https://www.cmore.fi/ohjelma/33002041001

  Tarkat esitysajat saa tarkistettua esimerkiksi Telsun TV-oppaasta: https://www.telsu.fi/

  -Anna C Morelta

  #1279433 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä tämä ymmärretty Anna. Kysyin päälähetystä edeltävistä lähetyksistä, jossa keskitytään vain pariin ryhmän peliin. Tätä ”pga tour live” palvelua ei ole enää ymmärtääkseni enää cmorella tänä vuonna.

  #1279436 Ilmoita asiaton viesti

  Discovery diili Suomeen ymmärtääkseni vasta 2022. Laittomia streemejä en katso tai muuta laittomia ratkaisuja..vaikka tiikeri kohdalla houkutus on suuri..

  #1279508 Ilmoita asiaton viesti

  Ilman VPN:ää näkyy myös Suomessa Golf.tv:n Featured groups osuus.

  Kerrotko mihin perustuu käsityksesi VPN:än laittomuudesta? Tietääkseni meillä ei ole Kiinan lainsäädäntö vielä käytössä.

  #1280072 Ilmoita asiaton viesti

  C-morelle tässä yhteydessä kommenttina, että C-more Golf kanavan lopettaminen nyt PGA-tourin lähetyksen siirtyessä Discoverylle vasta v. 2022 oli lajin aktiiviseuraajalle olennainen ja ylenkatsova palvelun huononnus, puhumattakaan jo aiemmasta hintaniputuksesta Sport-pakettiin.

  #1281228 Ilmoita asiaton viesti

  Tänöön 14.2 olisi Genesis openin ensimmäinen päivä. Ainoa syy miksi minulla on C moren paketti on että näkisin golffia ja tänään pelaa myös Tiger. Ainut golf lähetys ensimmäiseltä päivältä on 1h lähetys klo 00:00-01:00. Käsittömätöntä ja törkeää valehtelemista golf lähetysten jatkamisesta normaaliin tapaan. Kuten tässä ryhmässä on puhuttu, viime vuoden pre-lähetykset ja koko kattaus c morella golfin suhteen oli eri omainen, nyt on pudotti suoraan erittäin huonolle tasolle. C moren nettipalvelusta näkyy 22:00 eteenpäin mutta mulla in TV kanavat sitä varten että sieltä näkyisi. Joten miksi en vaihtaisi kokonaan mainittuun nettivaihtoehtoon jos kerran näkyy murto-osa hintaan myös pre matsit, eroahan ei ole kun molemmat on ns. Netti-striimejä eikä TV-kanavilta tulevaa jonka katsoin C moren eduksi.

  #1281389 Ilmoita asiaton viesti

  Onneksi arvoin säkällä ton cmoren nettiversion, niin näkyy vähän paremmin.
  Huonontunuthan toi on viime vuodesta, mutta kuitenkin parempi.

  Nyt otin http://www.golf.tv palvelun, joka eka kuukausi free trial..ilman velvotteita. Siellä featured groups tosiaan näkyy ilman maakikkailujakin. Hyvä kuva ja sai katsoa Tiikerin pelit tänään.( Tiukassa on jatko vkl. No tiikerimäisesti pitkä birdie putti vikalla antoi mahdollisuuksia.) Palvelua suosittelen, vaikka testinä!

  #1281438 Ilmoita asiaton viesti

  Hei Anna C Morelta,

  Voinet tunnustaa, että teidän golf tuotteenne on viime vuodesta huomattavasti heikentynyt, koska ette enää näytä pga tour live-lähetyksiä..

  Teidän nykyinen lähetysoikeutenne ilmeisesti sisältää jenkeissä tulevan ”päälähetyksen” (CBS ja NBC). Tuon lähetyksen ongelma on se, että golfia jää myös ratkaisupäivänä hirmuisen paljon näyttämättä, koska kärkiryhmä on monesti jo kierroksen puolivälin tuntumassa kun lähetys vasta alkaa. Lisäksi muutaman kerran kaudessa lähtöaikoja joudutaan aikaistamaan, yleensä lähestyvän säärintaman takia. Näissä tapauksissa tuo päälähetys tulee jälkilähetyksenä, vaikka te ette asialle mitään mahtaisikaan..

  Toisaalta sitä kuluttajana miettii, että miksi olette niin aseettomia. Miksi ette hommaa oikeuksia golf channelin televisioimaan lähetykseen, joka tulee ennen tuota päälähetystä ja toisi pari tuntia lisää lähetysaikaa? Golf channelin lähetys myös reagoi poikkeustilanteisiin. Mestareiden liigan pelit näytätte alusta lähtien, jollain jalkapallon kannattajalla saattaisi mennä herne nenään, jos kohtelu olisi samaa kuin golfilla. En ole lainkaan varma, onko teillä töissä ketään joka ymmärtää mitään golfista tai seuraa sitä. Sen näkee myös tuosta sinun aiemmasta vastauksestasi. Jos teillä on PGA tourin lähetysoikeudet tuonne 2022 vuoteen asti, niin toivon, että ennen sitä alkaisitte edes jollain tasolla kunnioittaa golfia ja meitä golfin seuraajia.

  #1281556 Ilmoita asiaton viesti

  Mites tua noi… näkeeks muut tuolta Golf.tv Genesiksen loppuun saakka? Meikäläisen tarjonnassa kisa jää pahasti kesken.
  On tää golfin seuraaminen mennyt vaikeaksi täällä Suomessa.

  #1281603 Ilmoita asiaton viesti

  Mites tua noi… näkeeks muut tuolta Golf.tv Genesiksen loppuun saakka? Meikäläisen tarjonnassa kisa jää pahasti kesken.
  On tää golfin seuraaminen mennyt vaikeaksi täällä Suomessa.

  Juuri kokeilin; näkyy Genesis loppuun asti. Minulla on maksullinen versio GOLFTV:stä ja VPN:stä maaksi asetettuna Singapore.

  #1281631 Ilmoita asiaton viesti

  Golftv:n käyttöehtojen mukainen Featured Groups & Holes sisältö muine on demand taustamatskuineen on kyllä hintaansa nähden ihan hyvä paketti. Kuvalaadun suhteen fiilistelin Genesis-lähetyksen olevan vähän heikompi kuin mihin on tottunut.

  #1281749 Ilmoita asiaton viesti

  Mullakin on maksullinen ja viimeinen Genensiksen lähetys loppuu jo heti 4. kierroksen alkumetreillä. Katson ipadillä ja latasin jonkin VPN kokeeksi ja laitoin paikaksi Japani. Tämän jälkeen en päässyt alkuvalikkoa pidemmälle.
  Taidan antaa periksi tämän jenkkihapatuksen kanssa…

  #1281775 Ilmoita asiaton viesti

  Morjesta,

  Seurasin myös Golftv:stä tuota Genesis openia ja näky oikein hyvin, ei C Moresta ollut paljoa hyötyä kun meni sään takia aikataulut uusiksi.

  Nyt sitten ihmettelenkin että mistäs näkyisi WGC ottelun etkot ja jatkot. Viasat tietty pitää nyt lisäks maksaa mutta ei taida tulla mitään tuolta golftv:tä? vai näkyykö jostain päin maailmaa, eli mihin VPN kannattaisi suunnata?

  #1282990 Ilmoita asiaton viesti

  Moi kaikki,

  Mahtavaa, että täällä on käyty aktiivista keskustelua, jes! Hyvinä uutisina voin nyt kertoa täältä C Moresta, että palautteenne on todella kuultu ja PGA Tour Featured Groups -lähetys nähdään jatkossa C Moren suoratoistopalvelussa. Golf-lähetykset löytyvät osoitteesta https://www.cmore.fi/ohjelma/33002041001

  -Anna C Morelta

  #1282994 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitokset Annalle C Morelta, hyvä että PGA:n Featured Groups (yksi TV-golfin parhaista) palaa. Toivottavasti joku Viasatiltakin seuraa tätä palstaa ja ryhtyy toimiin englanninkielisen selostuksen palauttamiseksi kielivaihtoehtona.

  #1283002 Ilmoita asiaton viesti

  Vau! Kiitoksia cmore ja Anna. Tässähän voisi hätäisesti vetää johtopäätöksen, että asioihin voi tosiaan vaikuttaa :o) Hienoa!

  #1283511 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä cmore! 🙂

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Pga tour live-featured groups?