23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Pallon katoaminen näkyvistä drivessä ?

Etusivu Foorumit Yleistä Pallon katoaminen näkyvistä drivessä ?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nyt 58 vuotias arkkitehti Oulusta ei enää näe palloja jotka lentää yli 200 metriä.

    Onko muilla tätä ongelmaa ?

    Pitääkö olla huolestunut ?

    KL1

    Tjaa… jos pallonsa lyö väylälle / griinille, niin ei tarvitse huolestua. Kyllä se sieltä löytyy. Tosin onhan niin mukava seurata pallonsa lentoa ja rullaamista sen 200 metrin jälkeenkin, mistä syystä allekirjoittanut käyttää kaukolaseja pelatessaan.

    Suosittelen arkkitehdille käyntiä optikolla / silmälääkärillä, ja soveltuvien näkemistä helpottavien apuvälineiden hankkimista em. ammattilaisten ohjeistusten mukaisesti. Näkeminen kannattaa aina.

    Niin kyllä…tuo on hyvä neuvo.

    PG

    Nyt 58 vuotias arkkitehti Oulusta ei enää näe palloja jotka lentää yli 200 metriä.

    Onko muilla tätä ongelmaa ?

    Minulla oli pitkän tauon jälkeen sama ongelma. En nähnyt enää pallojeni lentävän (enkä edes rullivan) yli 200 metrin päähän lyöntipaikaltani. Kaukolasit eivät auttaneet yhtään. Apu tuli rennommasta svingistä. Se voisi auttaa siellä backlandiassakin. Mutta selkä on ensin saatava kuntoon..

    Oli sama vika kuin iiglettömällä. Vaihdoin silmiini 5 v sitten monitehomykiöt. Nyt näen ilman silmälaseja toisten 250 m draivit ja pystyn lukemaan pientäkin pränttiä. Eikä maksanut kuin vajaa 5 tonnia.

    Eräänä vuonna toukokuun lopulla Matti saapui toimistooni allapäin. Kysyin että mikä nyt on, onko jotain sattunut? Matti: Olenhan sinulle puhunut että olen ahkerasti koko talven ajan käynyt hallilla treenaamassa kahdesti viikossa ja toisen niistä vielä pron kanssa. Minä siihen että mikä murhe tuo nyt on? Kuule ei se periaatteessa olekkaan mutta olen nyt pelannu paljon ja iloinnut siitä kun draivi menee nyt suoraan ja vieläpä niin pitkälle ettei sitä palloa juurikaan näy! Minä: ei kai tuo nyt ole murheen aihe? Nooh….. Matti siihen ja jatkoi että tulen juuri silmälääkäriltä ja mun kaukonäkö on huonontunut viime käynnistä reilusti. Niin? Matti: ei mun draivi ole viime vuodesta yhtään pidentynyt vaikka olen ahkerasti treenannut, mä vaan en enää näe niin pitkälle 😢

    Älä sure @-no eagle-. Kävin viikolla pelaamassa, enkä nähnyt kun löin holarin. Silmä leikattiin keväällä ja ikää yli 80.

    Okei..ei se liene ongelma..siellä jossainhan se kuitenkin on. Pääasia, että näkee minne se lähtee.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Pallon katoaminen näkyvistä drivessä ?

Etusivu Foorumit Yleistä Pallon katoaminen näkyvistä drivessä ?