Aihe: Pallo ilmaan! - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

Pallo ilmaan!

Etusivu Foorumit Yleistä Pallo ilmaan!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Päivänä muutamana lapset huuteli telkkarin ääreen kun siellä meni ”hassu golfohjelma.” Löytyi joltain Inez-kanavalta ja oli nimeltään Pallo ilmaan.

  Kundit veteli golfautoilla pitkin ja poikin kunnon keskari tankkauksen voimin pitkin Nevaksen väyliä, välillä tiibokseissa ja tais joku kerta käydä ihan griinilläkin.

  Myötähäpeä oli melkoinen kun lapset ihmetteli että tollastako se golf on? Hirveetä huutoa ja älämölöä, kiroilua ja mellastamista!

  Jos ukot saa vielä rahaa tollasen taidepläjäyksen teosta niin kivat heille! Mutta jos lapsia jo moinen häröily ihmetyttää niin miten lajin aloittamista harkitsevia vähän varttuneempia?

  No onneks on joku pilipali kanava jota ei löydy kun vahingossa…

  Valitettavasti tuo ”ohjelma” on vahingossa ruutuun ilmestynyt. En nyt muutamasta ärräpäästä yleensä hikeenny, mutta kyllä
  tämä menee jo överiksi. Jos ei tekijöiden sanavarasto sisällä muuta kuin pari jatkuvasti toistettavaa kirosanaa, ei kannattaisi kiusata katsojia edes pilipalikanavalla.

  YouTubesta löytyy..nojaa, kun ei oikein ole mitään sanottavaa niin tulee hermostuneena kiroilua. Väliäkö tolla, aika tyhjänpäiväistä höpinää.

  JTS

  YouTubesta on tullut katsottua yhden, jos toisenkin tekijän videoita ja vaikka en ole mitenkään herkkähipiäinen enkä mielensäpahoittaja tyyppiä niin tuo ”Pallo ilmaan” on täyttä kuraa. Aiheuttaa vain myötähäpeää ja ärsytystä. Kyseinen toiminta ei mielestäni kuulu golfkentälle missään tapauksessa.

  Kiittelivät jonnet vielä GoGolfia yhden katsomani jakson lopussa. Tuon sponssin olisi ehkä voinut arvatakin!

  Kaikenkaikkiaan sekoilu oli sitä tasoa, että kaikilta itseään kunnioittavilta kentiltä olisi tullut välittömästi lähtö.

  KL1

  Kattelin pätkän. Äänen laitoin pois päältä ekan 5 sekunnin jälkeen. Tyypeillä itsellään oli varmasti hauskaa ja kaltaisillaan katsojilla.

  Ei jatkoon, ei todellakaan.

  Yllätyksenä ei varmaankaan tule sekään, että ohjelman nimi on Pallo ilmaa! eikä Pallo ilmaan…

  (Forumin softassa on näköjään uusi ominaisuus. Pääset kirjoittamaan oman kommenttisi, mutta yrittäessäsi lähettää sitä, softa ilmoittaa ettet ole kirjautunut. Outo ominaisuus. Ennen ei voinut kirjoittaa mitään ennen kirjautumista.)

  Karmeaa huutamista, dokaamista ja sekoilua:

  On näemmä yksi Challenge tourilla pelaava mukana videolla:

  KL1

  Laine ja Barkov ovat varmasti olleet mielissään saatuaan noin laadukasta mainosta tapahtumalleen…

  Yhdessä jaksossa oli sponssina joku peliyhtiö ja siinä oli Välimäkikin mukana. Miten nämä ammattiurheilijat antavat käyttää nimeään ja kasvojaan tällaisen sekoilun yhteydessä?

  Sedät ei vaan tajua… https://youtu.be/pCdry6OQNtw

  KL1

  Ehkä tämä onkin ollut tekijöiden tarkoitus. En olisi ikinä törmännyt moiseen sontaan, ellei siitä olisi täällä aloitettu omaa ketjua. Kaikki julkisuus on julkisuutta…

  Olen varmaan liian vanha ymmärtämään mitä some vaikuttaja tekee työkseen. Varmaan tohon saa sponsoreita. Rahaa tulee vaikka kuinka

  KL1

  Somevaikuttaja saa rahaa kaikilta niiltä ihmisiltä, joiden elämään kuuluu katsoa netistä millaista elämää toiset elävät tai ovat elävinään. Me muut elämme elämämme omilla ehdoillamme emmekä rahoita täysin turhanpäiväisten somevaikuttajien elämää.

  Yhdessä jaksossa oli sponssina joku peliyhtiö ja siinä oli Välimäkikin mukana.

  Kyllä ja ulkomaisten peliyhtiöiden (uhkapeliyhtiöiden) mainostaminen on Suomessa kiellettyä. Poliisilla on oma yksikkö niiden selvittelyyn ja rangaistuksena on sakkoa.

  Kundit veteli golfautoilla pitkin ja poikin kunnon keskari tankkauksen voimin pitkin Nevaksen väyliä, välillä tiibokseissa ja tais joku kerta käydä ihan griinilläkin.

  https://www.gogolf.fi/artikkelit/syyllistyykö-rikokseeen-jos-ajaa-golfautolla-humalassa-golfkentällä-kysyimme-asiaa-poliisitarkastaja/

  Kyllähän meistä monikin skideinä luuli keksineensä kaikkee vekkulii kun luultiin et ollaan aika kynttilöitä joten eiköhän nämäkin junnut pääse jaloilleen kunhan toi murkkuikä vähän hellää.
  Lapset on lapsia ja yritetään ymmärtää murkkuikäisiä skidejä.

  Ihmettelen näillä videolla esiintyvien kenttien toimitusjohtajien arviointikykyä (mm. Nordcenter, River), että miten ovat päästäneet tällaiset spedet pelaamaan ja videoimaan tuota sikailuaan. Kielenkäyttö on jokaisen henkilökohtaisen asia, yleensä liittyy sivistystasoon ja kotikasvatukseen, mutta tuo golfautojen ja alkoholin yhteiskäyttö on erittäin tuomittavaa ja yksinkertaisesti laitonta. Todellinen #muntapapelata .

  Näin minäkin joku aika sitten pätkän ohjelmasta, jossa ehkä samat älyk…..öt ”pelasivat” Porvoo golfissa. Mietin että miten pitäisi toimia, jos jotenkin joutuisi samaan ryhmään tuollaisten kanssa. Mikään ilmianto tuskin tulisi kyseeseen, kun kentät ovat nuo ohjelmien teotkin hyväksyneet. Puhumalla en oikein usko että käytöstä saisi muutettua siedettävälle tasolle. Parasta olisi silti varmaan yrittää kohteliaasti opastaa ja kaljoittelu yksiselitteisesti tuomita.

  Nevas golfin videossa väittivät sitä kotikentäkseen, niin tietää kiertää kyseinen paikka kaukaa. Siinä uhkapeliyhtiön sponsoroimassa pätkässä taas vilahti ohjelmantekijöiden nimet, ilmeisesti vahingossa.

  No niin palloa ilmaan on saanut tääläkin oikein oman ketjun hieno homma. Olen itse seurannut näitä äijiä jo pitkään. Niissä pelikierroksissa on hienoa samaistua tohon paskaan peliin ja konseptiin kuuluvaan ne kuuluu GOLFIIN (aina voi yhden 0,5 6 tunnissa juoda vaikka ajais Hornettia. Niin ja kiroilu kuuluu kentällä aika kauas ihan normipäivänä, eikä ole paloa ilmaan äijä lähelläkään. Peukut palloa ilmaan äijille, ainoa parivaljakko joita jaksaa seurata koko kierroksen.

  Ei tuo ohjelma minulle tarjoa mitään , mutta mitä youtubesta nähnyt niin osaavat käyttäytyä asiallisestikin niin halutessaan. Erilaista sisältöä pitää olla eri kohde ryhmille. Kenttääkin näyttävät kunnioittavan , greenihaarukan käyttöä näkynyt.

  Sinänsä harmi että Suomi on liian pieni maa että kukaan voisi elättää itsensä tuottamalla golf sisältöä onneksi harrastajia riitää jotka tekee sitä rakkaudesta lajiin.

  Minustakin on niin täysin väärin, että poikien käyttäytyminen on eri kuin minun näkemykseni golfin peluusta ja siellä käyttäytymisestä. Tuohan haiskahtaa ihan nuoruudelta ja se on väärin. Poikien tulisi oppia oikeaa pappagolfia. Pahinta on, että joku nuorisosta saattaa vielä katsella ja tykätä. Hyi v@@@u!

  Noilla tyypeillä ei ole yhtään mitään positiivistä annettavaa golfpelille. Heidän kaltaistensa toiminta on omiaan karkottamaan paljon fiksuja ihmisiä golfin parista.

  Golf on peli, jossa kaikenikäiset ja kaikenlaiset ihmiset voivat pelata yhdessä ja pitää hauskaa. Tuossa pallo ilmaa touhussa en näe aitoa iloa ja jatkuva kiroileminen on sitä paitsi kielletty. Hyvää tilannehuumoria golfissa syntyy kuin itsestään, kun ollaan hyvällä tuulella ja nautitaan luonnosta ja hyvästä seurasta. Alkoholi on mielestäni yksi tehokkaimmista ilon pilaajista. Muutin kuitenkin sen verran mieltäni että hyväksyn tuon ohjelman, mutta tuollainen käytös golfkentällä ei silti muuten ole sallittua.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
Vastaa aiheeseen: Pallo ilmaan!

Etusivu Foorumit Yleistä Pallo ilmaan!