26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Paljonko on putterienne varren pituus?

Etusivu Foorumit Yleistä Paljonko on putterienne varren pituus?

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • … nyt kun on taas yksi major pelattu, niin heräsi mieleeni kysymys putterien varsien pituuksista. Ammattilaisilla/amatööreillä näyttää putterien varret olevan useimmiten aika lyhyet (lukuunottamatta bellyputterita tms), kun taas normaali klubituuppareilla varret näyttää huomattavasti pidemmiltä. Onhan puttereissa/puttiasennoissa tietysti eroja, mutta esim. erällä pelikaverilla (n. 180 cm+) oli TwoBallissa 32′ varsi.. ja oma TwoBallini on (muistaakseni) 36′.. Eli minkä mittainen on putterienne varren pituus ja oletteko huomanneet puttienne paranevat lyhemmällä varrella putattaessa?

    Mulla kaikissa puttereissa 34′ varsi, mutta kädet on silti ihan gripin alareunassa kiinni. Mun mielestä ainakin lyhyempää putteria on helpompi hallita. Oiskohan tämä kuitenkin niitä makuasioita?

    Lyhensin omani noin 32,5 tuumaiseksi. Tuntuu paremmalta, etuna myös ettei takki päälläkään putterin pää ota kledjuihin kiinni.

    Mallet-tyylinen putteri ja 34′. Olen vähän harkinnut leikata siitä yhden tuuman pois.

    Mallet vaatiikin aika lyhyen varren jotta pelaajan silmät ylettyvät pallon päälle eikä lavan kärki ole ilmassa. Muutenhan malletista ei sinänsä ole hyötyä jos nämä ehdot eivät täyty.

    Perinteisemmät putterit tyyliä Ping Anser toimivat ainakin omasta mielestäni paremmin vähän pidemmällä varrella, ehkä 35′.

    Mulla oli sellainen lyhyt putteri, jolla tökkiessä asentoni oli melkosen kumarassa (mä olen n. 178 senttii pitkä). Putti kulki mutta selkä tuli kipeeksi.

    Vaihdoin kaverin kanssa putteria ja tällä pidempivartisella sain seistä suorempana, suurinpiirtein normaali lyöntiasennossa – selkä ei tullut kipeeksi, mutta eipä puttikaan kulkenut. Luulen kyllä että tämä vaihtamani putteri on jotenkin ’epätasapainossa’.

    Nyt olen pelaillut vanhalla bleidillä jossa saan tökkiä myös suorana, putti kulkee ajoittain – kas kun tän tyyppinen maila vaatii aikas herkän osuman; yhtään ei saa anteeksi.

    Saas nähdä mitä kommentoin asiasta ensi sunnuntain jälkeen…

    Jep jep! Mulla on sunnuntaina henkilökohtainen kana kynittävänä Hyvinkään kentän kanssa! Samalla A.B. näyttää miten mun 2-ballilla laitetaan pallo koloon. Itse en siinä oikein onnistunut…

    Mulla on kohtalaisen tarkka näkö eli voin toimia tähystäjänä siellä kolmellatoista;)

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Paljonko on putterienne varren pituus?

Etusivu Foorumit Yleistä Paljonko on putterienne varren pituus?