Aihe: Otsikointi säänyöpalstalla - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Otsikointi säänyöpalstalla

Etusivu Foorumit Säännöt Otsikointi säänyöpalstalla

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nyt kun olen uusien sääntöjen innostamana hakenut vastauksia erilaisiin kysymyksiin sääntöpalstalta, niin olen joutunut toteamaan ettei ole mitenkään helppoa löytää jotain määrättyä tarkennusta palstan satojen otsikoiden joukosta.
  Ja kun vastausta ei helpolla löydy, niin tulee herkästi kysyttyä uudelleen sellaista asiaa, jonka joku on jo joskus aiemmin selvittänyt.
  Tämä haku helpottuisi jos SÄÄNNÖT-palstalle saataisiin valmiiksi valmiita alaotsikoita (esim. tasoitusjärjestelmä, etiketti, paikallissäännöt, estealueet, viheriöt, bunkkerit jne)
  Onko tällaista joskus harkittu (ja todettu liian työlääksi toteuttaa)?

  Nyt kun palstalla säilyvät myös uusissa säännöissä muuttuneet kohdat, niin Joku voi lukaista sellaisen tietämättä ko. kohdan muuttuneen ja ottaa opin jo vanhentuneesta sääntöselvityksestä.
  Näiden muuttuneiden sääntökohtien vanhat vastaukset olisi hyvä poistaa palstalta, mutta se taitaa olla liian iso työ hyötyyn nähden
  eikä ihan kaikkia vastauksia ennen vuodenvaihdetta tietenkään voi poistaa.
  Voisko 31.1.2018 päiväyksen jälkeen laittaa edes maininnan siitä, että tätä aiemmin käsitellyt asiat ovat voineet muuttua uusien sääntöjen tullessa voimaan 1.1.2019?

  Alkuunsa voisi korjata tämän ”säänyöpalstalla”

  KL1

  Kaikenlainen elämää helpottava tulee yleensä mieleen silloin, kun joutuu näkemään vaivaa…

  Kuule hotsot, en usko mitenkään olevan haitaksi, jos jokin kysymys esitetään uudelleen vaikkapa kolmen vuoden tauon jälkeen, etenkään nyt, kun säännöt ovat suurelta osin muuttuneet. Usein on myös niin, että yksittäiset kysymykset eivät kuitenkaan ole aivan samanlaisia, jolloin vastauskin on erilainen. Asioiden kertaaminenkaan ei ole pahitteeksi, joten saman kysymyksen esittäminen vuoden tai kahden sisään tuskin on paha asia.

  Summa summarum, en näe minkäänlaisen vastauskirjaston laatimisessa olevan juurikaan järkeä. Aikanaan Erkki KM Leppävuori piti omaa liiton sääntöpalstaansa ja senkin osalta alkoi tulla ongelmia, kun ihmiset kaivoivat hänen vastauksiaan vuosien takaa ja tarjosivat niitä oikeina, koska itse Leppävuori oli näin kirjoittanut. Varmasti olikin ja oli oikeassa silloin, mutta kahta vuotta myöhemmin sääntö muuttui ja vastaus sen myötä vääräksi.

  Kysykää rohkeasti uudelleen, kukaan ei siinä häviä.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Otsikointi säänyöpalstalla

Etusivu Foorumit Säännöt Otsikointi säänyöpalstalla