Aihe: Ostin uudet raudat… - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

Ostin uudet raudat…

Etusivu Foorumit Välineet Ostin uudet raudat…

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Kuulema vain 300 settiä maailmalla ja jo nyt helppoheikit pyrkii tekemään näillä tonnin yössä, ellei enemmän. Kävin lyömässä hallissa ennen sulkua ja rangellakin. Tuuli oli kauhea, mutta raudat kamalan hyvät.

  Panin seurannan eBayhin ja kas, helppoheikit maailmalla myy näitä n. 2500 maksavia jalokiviä reiluun kolmeen ja viiteenkin tonniin heti saatuaan ne.

  Puristina inhoan, suorastaan vihaan näitä tyyppejä, ketkä kärkkyvät erikoisuuksia vain rahan toivossa pelaamatta mailoilla itse. No, kukin tok tavallaan, mutta suurin vääryys minusta on se, että noille kymmenelle nyt eBayssa olevalle setille olisi ollut ottaja myös meistä puristeista, jotka arvostaa ja kunnioittaa niitä golfin legendojen vuoksi, eikä pelkästään money-makerina…

  Muistojen mailat, kaksi legendaa samassa paketissa – ja tuuppari varressa…

  KL1

  Linkki ei aukea.

  Meneekö Doma Golfin sivulle? Se on sveitsiläinen tukkuyritys, jolla kuulema yksinmyyntioikeudet eurooppalaisille kauppiaille ja joka ylikirjoittaa miuragolfin nettiosoitteet, ellei satu olemaan VPN Yhdysvalloissa. Se mutkisti aika tavalla kuluttajan hankintaprosessia ja valittavissa olevia custom-optioita.

  Amerikkalainen Miura Golf LP oli kuitenkin asiallinen keskustelukumppani sen jälkeen, kun sveitsiläisten kanta esitilaukseeni tuli esiin. Ainoaksi vaihtoehdokseni oli heidän mukaan tarjolla peruuttaa tilaus, he voivat toimittaa vakiovireessä olleet mailat, kunhan kerron sopivan lähelläni sijaitsevan liikkeen, jonne ne voisi toimittaa.

  Ainakin hetken aikaa löytyy kuvia täältä, eBay…

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Ostin uudet raudat…

Etusivu Foorumit Välineet Ostin uudet raudat…