23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

onlinegolf päiväkirja…

Etusivu Foorumit Yleistä onlinegolf päiväkirja…

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • tietääkö kukaan pystyykö tohon kirjata myös puolenkierroksen tulokset, kun itseltäni se ei onnistunut…. käyttääkö muuten kukaan tuota päiväkirjaa..itekki vielä uus käyttäjä ku oon:) Lue lisää: http://diary.suomengolflehti.fi/pls/golf2p/glf_home.page

    Katso kyseisiltä sivuilta usein kysyttyjä kysymyksiä. Siellä muistaakseni puitiin asiaa.

    Puolen kierroksen syöttäminen ei onnistu. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

    1. Syötä puoli kierrosta nyt ja lisää loput myöhemmin, kun pelaat toisen puolen.

    2. Jos olet pelannut 9-reikäisellä kentällä yhden kierroksen, kopioi tulokset toiselle kierrokselle. Näin saat 18 reiän tuloksen.

    3. FAQ:ssa muistaakseni oli myös neuvo, miten 18-reikäisellä kentällä ekan puoliskon tulokset kopioidaan toiselle puoliskolle. Tuo vaikuttaa jo vähän liikaa kikkailulta, enkä suosittele sitä.

    Kyllä niitä käyttäjiä tuolle päiväkirjalle on. Minä olen täyttänyt sitä kaksi kesää. Kumpanakin kesänä on ollut kilpailu, jonka voittaa se, joka laskee tasoitustaan suhteellisesti eniten. Kilpailuun osallistuu jokainen, joka online-päiväkirjaa täyttää. Kumpanakin kesänä osallistujia on ollut runsaasti.

    Eikös sääntöjen mukaan (siis kun lasketaan HCP:tä) jos oma händäri sallii, toiselle ysille syötetä hcp:n mukainen par. Eli siis jos laskisi pistebogia niin toinen ysi antaisi 18 pistettä. Näin ainakin HCP olisi oikein laskettu.

    Ysi kelpaa tasoituksen muutokseen jos HCP on yli 18,5.

    Säännöt ovat sääntöjä, mutta niillä ei sinällään ole mitään tekemistä online-päiväkirjan kanssa. Päiväkirjahan on lähinnä pelaajalle itselleen. Eli viime kädessä pelaaja itse päättää, miten kierrokset merkkaa. Päiväkirjaan voi merkata muutakin kuin tuloksen, eli lomakkeessa on kohdat hävinneille palloille, rangaistuslyönneille, puteille, hiekkalyönneille, väyläosumille ja GIR:lle. Lähinnä näitä ajatellen on jälkimmäisen puoliskon täyttäminen hatusta vetämällä mielestäni turhaa. Jos taas pitää kirjaa pelkästään tuloksista, voi käyttää sitä konstia, että täyttää par-tuloksen puuttuvalta puoliskolta.

    Tosin jos kierros on mennyt erittäin paljon huonommin tai paremmin kuin normaalisti, ei parin mukaan täyttäminen kerro totuutta.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: onlinegolf päiväkirja…

Etusivu Foorumit Yleistä onlinegolf päiväkirja…