23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Onko laitonta?

Etusivu Foorumit Yleistä Onko laitonta?

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kirjoitin Linna golfin kentästä 2 kappaletta viestejä. Miksi ne on poistettu? eikö saa kirjoittaa totuutta Linnan bunkkereista. Eikö Suomessa olekkaan sananvapautta? vai onko Golfpisteellä eri säännöt? poistetaankohan tämäkin jää nähtäväksi.

    Joo, oudosti katosi ihan asiallinen palaute. Onkohan oikeasti sensuroitu? Kyllähän muidenkin kenttien kunnosta on täällä pystytty keskustelemaan.

    KL1

    Kysäise suoraan tuolta: moderaattori@golfpiste.com

    Aikaisemmin moderaattori kertoi toimenpiteistään omalla palstallaan Moderaattorin toimenpiteet, Moderaattorin tiedotteet. Nyt olleen kuin k…. sukassa,eikä kerrota mitään. Erikoista, mutta Linna golf lienee tärkeä asiakas kuten myös Pro Jenni. Tästä yrityksestä kirjoitin, viesti poistettiin.

    Ei täällä päde sananvapaus. Mielipiteitä rajoitetaan kuin hirmuhallinnossa konsanaan.

    Eiköhän tuo Deturia koskeva ketjukin poisteta, Otava Median mainostaja kun on. Laittakaa kantelua Julkisen Sanan Neuvostoon, jos Golfpisteen toiminnassa näette asiattomuuksia.

    Olisi kyllä kiva tietää miksi nuo poistettiin. Ketjut olivat kriittisiä, mutta muistaakseni ihan asiallisia. Kyllä Linna Golfistakin on voitava keskustella kriittiseenkin sävyyn halutessaan.

    Eipä Golfpisteen sivuilla sallittu aikoinaan edes Linna golfin toimitusjohtajan nimityksen yhteydessä käydä läpi hänen aikaisempia meriittejään mm. tamperelaisen jääkiekkojoukkueen, sekä Helsingissä järjestettyjen yleisurheilun arvokisojen taloudellisten saavutusten saralla.

    KL1

    @Palmerin Arska: kysyitkö suoraan moderaattorilta poistamisen syytä? En löydä forumin säännöistä mitään sellaista, joka tukisi poistoa. Vaikuttaa silkalta mielivallalta, jonka taustalla lienee tiukkoja kytköksiä johonkin suuntaan.

    Golfpisteellä avoimuus ei ole avainsana…

    En ole kysynyt poistamisen syytä. Gädäri toivoi etten kirjoittaisi tänne negatiivista palautetta, sanoin ettei ole muuta vaihtoehtoa kun ei kerran tapahdu muutosta parempaan. Joo olen siellä jäsenenä jne. Asiakkuuspäällikkö oli pistänyt noin 20 harjoituskierrostani tasoitus kierroksiksi, gädäri sanoi ettei hän voi niitä muuttaa tasoitus kierroksiksi, en minä tuollaista pyytänytkään, mutta hänen veljensä teki sen kysymättä sitä minulta. Jaahas eli taas kysyn että onko laitonta? Ölisko golfista ymmärtävää lakimiestä sivustolla?

    AP: Asiakkuuspäällikkö oli pistänyt noin 20 harjoituskierrostani tasoitus kierroksiksi

    Ihan mielenkiinnosta kysyn, miten tämä tapahtui
    – olitko itse syöttänyt kierrokset järjestelmään, jotka sitten päällikkö muutti tasureiksi. En ole ennen kuullut, että syötetyt kierrokset voidaan muuttaa tasurikierroksiksi jälkikäteen)
    – vai jätitkö fyysiset kortit klubille, jotka päällikkö syötti tasureiksi (jolloin pohdin, että miksi silloin yleensä jätit kortit cädärille)

    Jätin kortit gädärille koska rupesi väittämään että pelaan kierrokset ?? keskiarvolla. Vein kortit jotta p-jauhaminen loppuu. En antanut lupaa näyttää niitä muille. Millään muulla kentällä ei ole tullut tuollaista vastaan. Käsittääkseni kunnianloukkaus kyseessä.

    AP: Jätin kortit gädärille koska rupesi väittämään että pelaan kierrokset ?? keskiarvolla. Vein kortit jotta p-jauhaminen loppuu. En antanut lupaa näyttää niitä muille. Millään muulla kentällä ei ole tullut tuollaista vastaan. Käsittääkseni kunnianloukkaus kyseessä.

    Kauhea vääryys siis tapahtui – paljonko se tasoituksesi muuttui ja mihin suuntaan … kuvaako uusi tasoituksesi aikaisempaa huonommin nykyistä pelitasoasi … missä kunniaa on siis loukattu?

    Tuossa toisessa topic’issa (korona ja matkustaminen) nimimerkki ”Brooklyne” toi varsin kattavasti esille lakiasioihin liittyvää asiantuntemustaan. Ehkä hän voisi kertoa tarkemmin myös em. kunnianloukkauksista jne.

    Kysehän on valehtelusta, ja vääristelystä. Olen pelannut 60 kierrosta ja niistä osuu (3 kierrosta gädärin väittämään keskiarvoon, yksi noista oli kisassa missä ei ollut edes palkintoja). Oli toki vielä 2 lappua ilman tulosta kaikille väylille, eli yht:5. Jonkun verran osaan matikkaa mutten saa tuommoista (väitettyä keskiarvoa) Olen pelannut yhden kisan tämän kauden aikana eikä kisassa ollut edes palkintoja. Käsittääkseni händäri huijaus perustuu siihen että haetaan kisoista palkinnot pois ja nostetaan taas tasoitus seuraavaan kisaan. En ole sillain tehnyt, enkä tule tekemään. Harjoittelu ja huvikseen pelaaminen on minun tapani käyttää aikaani kun ei ole muutakaan tekemistä. Tai olishan sitä muutakin ajan-kulua mutta i like golf, i f…..g love it tai jotain sinnepäin.

    Kuulostaapa touhulta tuo :D! Onneksi en ole jäsenenä noin tiukkapipoisessa puulaakissa. Meilläpäin golf on enimmäkseen letkeätä touhua ja meininki mukava.
    Itsellä ongelma tasoituksen suhteen juurikin päinvastainen. Alku- ja keskikesän hyvän jakson seurauksena hcp pääsi putoamaan niin alas, että nyt melkein hävettää pelata, kun on swingi aika ruvella 🙂

    Ite muutin svingin viime elo/syyskuun korvilla. Draivi on tasaisen hyvä ollut monia vuosia, duffit on vähentynyt mutta toppia ikä kaikki tulee silloin tällöin.

    Palmerin Arska, miten nämä neljä viimeisintä viestiäsi liittyy alkuperäiseen aiheeseen? Voitko selventää.

    Varmaankin on laillista arvostella kenttiä ja laillista taitaa olla viestien poistaminenkin, mutta tietysti poistamiseen liittyä aina viesti, joka ei välttämättä ole edullinen palstan uskottavuuden kannalta.

    Ehdin nähdä nuo viestit ja ihmettelin kun ne katosivat. Piti nimittäin vastata niihin, koska ihmettelin viestien sisältöä. Jonkin verran Linnassa pelanneena (täsmälleen ottaen 138 kertaa joista ensimmäinen kaksi päivää kentän avaamisen jälkeen, viimeisin toissapäivänä) olen seurannut kentän kuntoa vuosien varrella. Kivistä rangella en osaa sanoa, kun siellä en koskaan käy. Viestiä kivistä tiiboksissa ihmettelin, samoin sitä, kun joku valitteli minulle mustista kivistä bunkkereissa. Kumpaankaan en ole kiinnittänyt huomiota tämän kauden 13 linnareissuni aikana – noh, bunkkereissa olen sen verran paniikissa, että en taida havaita mitään…

    Jos nyt jotain krittiikiä Linnasta tänä vuonna pitäisi esittää, niin paikoittainen väylien pehmeys olisi ensimmäisenä mielessäni. Tähän taitaa olla selityksenä se, että viime talvena kuulemma ilmastettuja väyliä ei päästy hiekoittamaan, kun maa ei mennyt routaan. Hiekoitus tehtiin sitten joskus alkukesästä – liekö sitten tästä peräisin nuo kiviongelmat, joita en ole havainnut.

    Minä olen kaikkiaan iloinen Linnan pelaaja. Pelkkää positiivista sanottavana, caddiemastereita myöten – näin siitäkin huolimatta etten ole kenenkään Linnassa toimivan veli, en kummi enkä ehkä edes kummin kaima.

    KL1

    Ehdin nähdä nuo viestit ja ihmettelin kun ne katosivat. Piti nimittäin vastata niihin, koska ihmettelin viestien sisältöä. Jonkin verran Linnassa pelanneena (täsmälleen ottaen 138 kertaa joista ensimmäinen kaksi päivää kentän avaamisen jälkeen, viimeisin toissapäivänä) olen seurannut kentän kuntoa vuosien varrella. Kivistä rangella en osaa sanoa, kun siellä en koskaan käy. Viestiä kivistä tiiboksissa ihmettelin, samoin sitä, kun joku valitteli minulle mustista kivistä bunkkereissa. Kumpaankaan en ole kiinnittänyt huomiota tämän kauden 13 linnareissuni aikana – noh, bunkkereissa olen sen verran paniikissa, että en taida havaita mitään…

    Kun Arska nuo viestit kirjoitti, laitoin viestiä hyvälle ystävälleni, joka on ollut jäsenenä Linnassa vuosikausia ja pelaa siellä lähes päivittäin. Hän laittoi palautteena ’ja ihan aiheesta’. Tulkitsen tämän siten, että Arskan kritiikki oli (ja on) varsin aiheellista.

    Aika erikoista, että ihmisten mielipiteet selkeästä fyysisestä asiasta vaihtelevat näinkin paljon. Pitäisikö järjestää Golfpisteen ekskursio Linnalle, jotta saadaan asia oikeaan perspektiiviin..? Moderaattori mukaan, tottakai!!

    KL1

    Tuossa toisessa topic’issa (korona ja matkustaminen) nimimerkki ”Brooklyne” toi varsin kattavasti esille lakiasioihin liittyvää asiantuntemustaan.

    Kiitos hyvistä nauruista, gloffare!!

    KL1: olen varmaan väärässä … tai sitten pula-ajan lapsena vähään tyytyväinen …

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: Onko laitonta?

Etusivu Foorumit Yleistä Onko laitonta?