Aihe: Olisinpa svedu-Petteri! - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Olisinpa svedu-Petteri!

Etusivu Foorumit Yleistä Olisinpa svedu-Petteri!

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #188665 Ilmoita asiaton viesti

  Kaveri ringas äskön Malmööstä ja oli juuri päättänyt rundin kesägreeneille. Voi miksi olen syntynyt Suomalaiseksi? Voi tätä lumen ja pakkasen kiroamaa maata. Taidan lähteä Siwaan ostaa bissee…

  #496427 Ilmoita asiaton viesti

  Mutta minkähänlaiset kelit mahtaa olla Tanskassa? Onkos kukaan pelannut golfia kuuma peruna suussa ja mihin vuodenaikaan?

  #496428 Ilmoita asiaton viesti

  Tällaisena kun ilmat pysyvät vielä viikon, niin Peuramaakin avataan taas 🙂

  #496429 Ilmoita asiaton viesti

  Ei tarvitse olla ruåtsalainen pelatakseen Etelä-Ruåtsissa, laivojahan lähtee tämän tästä ja pelaaminen on sitäpaitsi huomattavasti halvempaa. Matkalla birkku-juomat Ahvenanmaalta…

  #496430 Ilmoita asiaton viesti

  Golf on masokistien laji, mutta että ruottalainen!!

  #496431 Ilmoita asiaton viesti

  Asiallisesti ottaen on monia muitakin seikkoja, jotka ovat ruotsalaisten eduksi kuin tämä golf-asia. Elävät pitempään, ovat laihempia, pärjäävät jääkiekossa ja Euroviisuissa. Lisäksi eivät kadehdi ainakaan meitä suomalaisia ja ovat ylipäätään aika positiivista sakkia.

  No, onhan sielläkin ’Jantelagen’ – sinun ei pidä olla parempi kuin muut. Mutta meille suomalaisille niin tyypillinen slaavilainen melankolisuus ja alemmuuskompleksi puuttuu. Päinvastoin, luulevat yhä olevansa suurvalta.

  Joulukin on ruotsalaiselle iloinen asia – kuuntelin koko joulun ajan ruotsalaisia joululauluja koska ne ovat paljon iloisempia kuin suomalaiset sylvian joululaulut.

  #496432 Ilmoita asiaton viesti

  Jääkiekko juttu on nyt hiukan liian paksua…

  #496433 Ilmoita asiaton viesti

  Mikä nyt on kenellekin on tärkeintä tässä elämässä…..mutta let’s face it – ainoa kerta kun Suomi voitti MM-kultaa -95 Tukholmassa, meillä oli ruotsalainen valmentaja.

  -Tsägää?

  Olin muuten katsomassa.

  #496434 Ilmoita asiaton viesti

  Olisi kyllä ihan mielenkiintoista käydä vierailemassa Etelä-Ruotsissa tai vaikkapa Tanskassa. Kuinkahan pitkiä noi matkustusajat mahtais autolla olla?

  Mitenköhän noille kentille mahtaa päästä pelaamaan? Pikainen tutkimus Jyllantiin osoitti että Tanskan maassa on paljon… yksityisiä kenttiä.

  #496435 Ilmoita asiaton viesti

  Tanska on oiva kevätkohde. Sää on tosin arvoitus mutta sitähän ei tosigolfari säiky (paitsi tajutonta hellettä). Ruohoa puskee siihen tahtiin jo huhtikuussa että väylät on parempia kuin meillä oikeastaan koskaan. Parasta on kuitenkin rento meininki, mahtavan hyvä ruoka, olut ja Gammeldansk.

  Kögestä löytyy mukava kenttä suhteellisen lähellä Köpistä. Myös Mönin saarella on kiva kenttä aivan Hotellin vieressä. Majoitusta suunnitellessa kannattaa katsastaa Kro-majatalot, joihin saa Tanskan lunastettua vouchereita (Kroshekkejä). Useat Krot ja pikkuhotellit tarjoavat myös golfpaketteja.

  Jos autolla menee, kannattaa aloitella harjoitukset jo Ruotsin puolella, vaikka Barsebäckissä.

  #496436 Ilmoita asiaton viesti

  Hassua muuten että hyvän ruuan maasa tehdään niin loistavaa mahalääkettä – kulaus Gammelia ja isommatkin mahanpurut katoo kuin taikaiskusta. Mä olen kyllä ehtinyt jo häpäisemään tuon jalon juoman, gammel & erd bull, keksintöäni ei kyllä kukaan muu suostunut juomaan.

  Köpikseen pitäisi arvatenkin lentää ja sehän maksaa maltaita. Tosin automatkailu kaikkine kuluineen tuskin halvemmksi tulee. Toisaalta jos lähtisi siitä että raha on sivuseikka niin lentäminen taitaisi vaikuttaa suotuisasti aikakehykseen. Jos taas lähtisi automatkalle, voisi tosiaan vierailla Etelä-Ruotsin kentillä samalla reisulla.

  Barsebäck? Mulla on sellaine kuvitelma ettei sinne pääse ihan kuka tahansa kuokkimaan?

  #496437 Ilmoita asiaton viesti

  Tanskaan kannattaaa lähteä.

  Olin jokunen vuosi sitten opiskelemassa Århusin puolella tammikuusta toukokuulle.

  Silloin oli poikkeuksellisen huono talvi, mutta pelasin golfia heti alusta alkaen.

  Tammikuussa pelattiin talviviheriöille. Myös lyöntipaikat oli suljettuna, mutta ruoholta iskettiin väyliltä.

  Pahimpana päivänä kentällä oli jonkin verran kuuraa, mutta eipä tuo haitannut. Pingviiniksi haukkuivat hullua suomalaista.

  Helmikuussa kelit paranivat, mutta edelleenkin viheriöt olivat kiinni, kunnes ne maaaliskuussa

  avattiin. En ihan muista, mihin aikaan, mutta maaliskuussa oli kiva pelata HYVÄ-kuntoisille viheriöille hyviltä väyliltä.

  Huhtikuussa oli olivat paremmat kuin kuin täällä heinäkuussa.

  Lähinnä pelasin Jyllannin puolella, mutta löytyy noita kuokittavia kenttiä muualtakin.

  Eli sinne vaan, osaavat juoda kaljaa, ovat mukavia, puhuvat jopa englantia ja kentille pääsee pienelläkin varoitusajalla.

  Sen verran huomauttaisin, että maa on kallis!!!

  Lue lisää: Aloita matkasi täältä

  #496438 Ilmoita asiaton viesti

  Nooh, eipäs nyt liioitella, Tuodaan Madde meille kuningattareksi ja käydään Ruätsissa pelaamassa. Eikös kaikki ole silloin onnellisia, paitsi ruotsalaiset. Ja mitä ideaa olisi ollut sotia koko kylmää talveakaan, sjutton också!!!

  #496439 Ilmoita asiaton viesti

  Tukholmasta ajaa Trelleborgiin n 7 h. Etelästä, Falsterbosta tuonne Göteborgiin löytyy n 150-200 kenttää joista suuri osa on periaatteessa läpi talven auki. Vain lumi estää pelaamisen. Vieraspelaajiin suhtaudutaa eritäin myönteisesti, myös Barsebäckissä. Hotellit ovat kohtuuhintaisia. Kannattaa poiketa paikallisissa turistitoimistoissa. Lisää kentistä, aukioloajoista sekä hinnoista ja myös majoituksesdta löytyy osoitteesta golf.se/golfguiden….

  #496440 Ilmoita asiaton viesti

  Joo, oon itsekkin kahlannut yli 40 kpl E-ruotsin

  kenttiä sekä autolla että lentsikalla.

  Lentäminen on nykyään niin halpaa että laiva-auto konseptilla ei juurikaan voita mitään, kun vielä ottaa huomioon menetetyn peliajan.

  Ja ne kentät ovat tyhjillään loka-huhti ajan!

  TEKEE MIELI PELATA! VOI P#¤’#le!

  Lähden Siwaan…

  #496441 Ilmoita asiaton viesti

  Elä lähte siwaan – lähte simulaattoriin… no waikka sitten sivan kautta:)

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Olisinpa svedu-Petteri!