23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

oakley???

Etusivu Foorumit Yleistä oakley???

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • käyttääkö moni ihmisistä oakleyn aurinkolaseja golf kentällä. oletteko tykääneet niistä?

    Näyttäis noilla pro äijillä olevan Oakleyta aika paljon päässä. Ainakin street ja laskulasi puolella on pirun hyviä noi Oakleyt. Kalliita kuin mitkä kylläkin, Bollella vastaavia mut halvempii.

    Joo. Mulla on ´saranaton´Pro M frame ja siihen erivärisiä vaihtolinssejä. Toimii.

    Ja myös Oakleyn kengät ja golfkengät ovat kalliit, mutta joka euron arvoiset. Ei hierrä eikä kierrä, on ilo …

    Entas ostoskanavalta tutut Mojave-aurinkolasit. Onko jollain semmoset?

    Nimetön

    Toivon ettet esittänyt tuota kysymystä tosissasi!!!

    Paitsi että Oakleyn lasit ovat erittäin laadukkaat, ne ovat myös harvoja ns. kaarevia, kasvonmyötäisiä laseja jotka saa omilla vahvuuksilla (tulevat kyllä vieläkin kalliimmiksi).

    Käytän itse ja suosittelen.

    turha kuluttaa rahojaan oakley-laseihin kun bollelta löytyy paljon halvempia ja ihan yhtä hyviä. Oakley laseissa on ihan pirusti ’ilmaa’… Tyhmä ostaa oakleyt viisas bollet

    Tyylikkäitä ovat ja hyviäkin, mutta hintapremiumia on sen verran, että järkevimpiäkin vaihtoehtoja on kasapäin. Mutta vaihdetaanhan niitä draivereitakin kuin kalsareita….

    kyykki voi toki mennä tiimariin ja ostaa sieltä itselleen sopivat silmänpilaajabollèt ja sen jälkeen mennä kerämään pulloja, jotta saa maksettua seuraavan greenfeensä.

    oakleyt on kuitenkin aina oakleyt.

    Oon miettiny oakleyn ostamista. Jahkailen kahden mallin välillä, pro m-framen ja half jacketin. Onko kellään suosituksia tai kokemuksia?

    Oakleyt Minutesit vahvuuksilla ja toimii. Tais olla G30 tai vastaava golfiin sopiva linssi.

    Kokeilin pari vuotta sitten Adidaksen laseja, joissa adapteri. EI TOIMI! Maa tuli mulla 10 cm lähemmäksi –> DUFFI……jee jee. Oakleyt toimii moitteettomasti. Onneksi optikko palautti rahat, siitä ISO kiitos heille. Toivottavasti saivat jotain korvausta Adidakselta tms.

    Halvempia voi ostaa jos ei tartte vahvuuksia. Oakleyn linssit ainakin laatutavaraa. Ei kannata laittaa mitään hirveän tummia linssejä golfiin.

    Ostin viimekesänä Oakleyn M Framet, tosin taittumattomilla sangoilla. Maa nousee niillä n. 5 cm ja lyönti menee todellisen sekaisin.

    Onneksi Zapal kirjoitti samansuuntaisista kokemuksista, muuten olisin kuvitellut että kuvittelen 😉

    kysy poika vaikka optikolta onko bollet hyvät vai huonot. SPEDE…

    Nimetön

    Pelasin Bollen laseilla viime kesän. Tai ainakin yritin, mutta eivät toimineet. Nyt pelaan periaatteessa koknaan ilman laseja, mutta pahimmille keleille laitan Ruby projectin golf-lasit melko vaaleilla tai punasilla linsseillä. Ne on nimenomaan urheiluun tarkotetut ja ainoat, jotka tähän mennessä kokeilluista toimii!

    itse omistan sekä oakleyt että bollet. Sanotaanko nyt vaikka näin että bolleissa on hinta/laatusuhde kohdallaan kun taas oakleyssa hinta ei vastaa laatua…

    Oakleyt on kieltämättä laadukkaat. Mutta kuten monella muullakin alalla, niin myös optiikassa (ehkä erityisestikin, koska alalla isompia valmistajia on poikkeuksellisen vähän – aika monen muunkin brandin linssit tullevat samalta tehtaalta kuin oakleyt) ’yhtä hyviä’ tuotteita on muitakin.

    Mikään ei tietysti korvaa sitä brassailufiilistä, että kantaa ’massan’ keskuudessa eniten arvostetun brandin tuotetta. Ja tietysti tuotteen täytyy itsestäkin tuntua hyvältä. Ja Oakleyssä on paitsi toimiva niin hyvännäköinen design. Ja myös isot logot, sekin on plussaa

    No joo… Mutta teknisesti hyviä laseja on siis muitakin, itse pelaan tarvittaessa ceben laseilla. Hyvät ovat. Tosin yleensä pelaan ilman laseja, ja kun ei ole tuota lasisponsoriakaan vielä, niin en pidä laseja silloin otsalla tai takaraivollakaan 😉

    En ole koskaan pyrkinyt esiintymään merkkimannekiinina, nyt kuitenkin huomasin niin tehneeni.

    Sain vaimoltani pari vuotta sitten aurinkolasit golfaamista varten lahjaksi. Olen ollut tyytyväinen ja pitänyt niitä päälaella (siis silloin, kun ne ei ole silmillä) tyytyväisenä. Nyt huomasin, että ne ovat tässäkin ketjussa mainitut Oakleyt.

    Uskoisin, että tärkeintä golfaurinkolaseissa on, että ne ovat mukavat päässä ja eivät ole liian tummat (Testeissä on käsittääkseni parhaana sävynä pidetty vaaleanruskeaa). On ehkä hyvä, että lasit taipuvat sivuille, joilloin sivullekin näkee häiriöttä.

    Se, mitä logossa lukee on aika pikkuseikka. Väittely siitä ’kummalla on isompi’ taitaa kuitenkin olla tärkeää… =)

    Mulla on kolmet ollu joista kahdet vielä käytössä. Ekat oli jotkut vahnat M-framet joista sankojen saranonti hajos aika nopeesti. Seuraavat oli metalli sankaiset ihan ok perus lasit ja viimoiset muovisankaiset hyvät perus urheilulasit. Kumpiakaan en käytä golfissa koska niiden linssit ei oo golfiin sopivia.

    Mun naisystävällä on oma optikkoliike ja olen häneltä kysellyt Oakleyn laseista. Oakleyn linssit on kuulemma kyllä todella laadukkaat joten niistä kyllä voi maksaa. Hän ei kuitenkaan ole ottanut Oakleyn laseja myyntiin koska Oakleyn myyntipolitiikka on aivan hanurista. Kauppias esimerkiksi ei saa itse valita mitä malleja hän hyllyynsä haluaa vaan Oakleyen edustaja tullee ja iskee hyllyyn jotkut surkeet perusmallit. Lisäksi hinnoista ei neuvotella vaan ne määrää Oakley eikä niistä saa alennuksia antaa.

    Vai vielä Spede (R.I.P)? Kiristääkö Bollet päätä kyykki? Relax pahvi.

    Moi!

    Mulla on Oakleyn Square Wire 2.0 malli, hopeisella kehyksellä ja FIRE-peililinssillä, vahvuuksilla. Olen erittäin tyytyväinen Oakleyn laatuun. Niistä kyllä kandee maksaa, kevyet ja kestävät. Täällä joku kirjoittaa, ettei ole muotitietoinen jne. mutta en kyllä laittais päähän mitään Ostoskanavan pellevehkeitä. Linssejä saa vielä eri väreillä, niin ulkosesti sekä sisäpuolen näkymän.

    Oakleyn laseissa on vielä sekin hyvä puoli että vaihtolinssejä saa puoli-ilmaiseksi. Minulla on ollut jo useammat Oakleyt ja uudet on tullut ostettua yleensä linssien naarmuuntumisen takia. Viimeisiä laseja ostettaessa myyjä tuli maininneeksi että uusia linssejä saa noin 40 eurolla/pari jos vain on Oakleyn sangat joihin linssit voi lykätä. Oakley ilmeisesti haluaa pitää asiakkaansa tarjoamalla halpoja varaosia…

    Omasta puolestani voin suositella ainakin Niken Hyperion golf-laseja, jotka hankin silmien laserleikkauksen jälkeen pari kuukautta sitten.

    Tärkeää minulle on, että aurinkolasit istuvat lähellä silmiä ja että sankojen alareunat ovat lähellä poskipäitä, jotta päätä voi pitää lyödessä pystyssä. Tällaisia malleja on myös Oakleylla, esim. Half Jacket -malli.

    Linsseinä minulla on ruskeat, joilla voi Suomessa pelata sekä aurinkoisella että pilvisellä säällä pitkälle iltaan saakka. Ruskea/ oranssi linssi myös lisää kontrastia, joka taasen auttaa näkemään kentän myodot paremmin. Edellisissä viesteissä mainittua taittovirhettä en ole huomannut omissa laseissani.

    Ja niille jotka provoavat merkkiaurinkolasien hinnoista tai brändillä brassailusta kehotan säästämään rahat ja menemään vaikka oluelle Helsingin keskustaan. Säästetyllä rahalla saa 15-35 tuoppia paremmassakin paikassa.

    Luulin, että täällä turinoidaan Duffalo Billin tyttöystävästä? Aina oppii uutta kun en ollut oakley -’brändistä’ koskaan edes kuullut.

    Tyttöystäväni suureksi harmiksi lähes keräilen aurinkolaseja. Kasasta löytyy niin oakleyta, bolléa, cebéä, ray bania, smithiä ym… Käytän kaikkia joskaan en aivan tasapuolisesti. Yksiäkään en linssien puolesta voi haukkua. Oakleyt on ehkä käytetyimmät laseistani koska ne (eye jacketit) ovat monikäyttöisimmät. Ne käyvät siviilikäyttöön, lasketteluun (sopivat naamani muooon lähes täydellisesti) ja golffiin. Jos otan mukaan useammat lasit käytän bolléja golfatessa, koska niissä on helposti vaihdettavat linssit eri säille.

    Sanoisin näin että jos et halua maksaa oakleyn preemiota niin osta Bollét jos taas merkin ’hinta’ ei haittaa niin osta Oakleyt. Laseina molemmat toimivat varmasti. Oakleyllä voit olla varma että saat vielä tulevaisuudessakin varaosia (ainakin linssejä), bollésta en ole varma.

    Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa että hinta ei ole laadun tae ja että Oakleyt ovat ylihinnoiteltuja. Toistaiseksi parhaat omistamani yleisaurinkolasit ovat Oakleyt ja Bollét (jotka hukkasin). Ja kuten jo aikaisemmin joku mainitsi, niin Oakleyta ei alennuksella myydä kun taas Bolléa saatat saada jopa -50% kun optikkoliikkeet myyvät vanhaa varastoaan pois.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
Vastaa aiheeseen: oakley???

Etusivu Foorumit Yleistä oakley???