16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Nikkit

Etusivu Foorumit Yleistä Nikkit

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 50)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Monta hauskaa ’nikkiä’ liikkeellä tässä keskustelufoorumissa. Jotkut ovat aika selviä toiset taas liittyy johonkin muuhun. Sain idean tuolta toisesta stringistä jossa ’draw’ kuvaili mistä hänen nikki on kotoisin ja ajattelin tiedustella mihin teidän muiden perustuu, jos mihinkään. Omassani on vähän nostalgiaa mukana sillä ensimmäinen ’kunnon’ golfsettini oli merkiltään McGregor ja tästä Mac.

    Oma on karun asiallisesti entisen duunini nimimerkki/käyttäjätunnus. Kolme sukunimestä+kaksi etunimestä.

    Vielä karumpi olisi nykyisen duunini 82187. (En ole posessa, firma pitää meitä ainoastaan numeroina tilastoissa)

    Tetsa on lempinimi jota minulla ei ikinä ollut… ;o)

    Mulla on muuten kanssa viisinumeroinen 82 -alkuinen henkilönumero duunin puolesta… Ollaankohan me samassa firmassa töissä? :o)

    Monikansallinen monialayhtiö. Arbeit macht frei…

    No vois kai tätä munkin työnantajaa noin luonnehtia. Tosin painopiste on kotosuomen markkinoilla… Eli tuskin.

    :o( :o)

    Joskus 80-luvulla luin ekan kerran kirjan Douglas Adamsin kirjan ’The Hitch Hiker’s Guide to the Galaxy’. Kirjan yksi päähahmoista oli Zaphod Beeblebrox’. Kirjan sisältämä huumori kolahti kerralla ja ZB tuntui vaan sopivalta nickiltä.

    Ohessa muutama ZB:hen liittyvä lainaus kirjasta…

    Zaphod Beeblebrox, the president of the Imperial Galactic Government.

    He is the inventor of the Pan Galactic Gargle Blaster, a very strong drink that. When drunk feels like having your brain smashed out by a slice of lemon wrapped around a large gold brick.

    The President in particular is very much a figurehead — he wields no real power whatsoever. He is apparently chosen by the government, but the qualities he is required to display are not those of leadership but those of finely judged outrage. For this reason the President is always a controversial choice, always an infuriating but fascinating character. His job is not to wield power but to draw attention away from it. On those criteria Zaphod Beeblebrox is one of the most successful Presidents the Galaxy has ever had — he has already spent two of his ten Presidential years in prison for fraud. Very very few people realize that the President and the Government have virtually no power at all, and of these very few people only six know whence ultimate political power is wielded. Most of the others secretly believe that the ultimate decision-making process is handled by a computer. They couldn’t be more wrong.

    Douglas Adams: Käsikirja linnunradan liftarille

    Pieneltä planeetalta nimeltään Betelguez, on toimittajana linnunradan käsikirjalle.

    Ote käsikirjasta:

    Eräs teoria väittää, että jos joku joskus keksii täsmälleen mikä on maailmankaikkeuden tehtävä ja miksi se on olemassa, se siinä samassa katoaa ja tilalle tulee jotain vielä kummallisempaa ja käsittämättömämpää.

    Erään toisen teorian mukaan näin on jo käynyt.

    Hannu = Oma real life nimi

    21= Tullut jostain, en muista… Olisikohan ollut jonkin rekisteröinnin yhteydessä.

    Tervehdys pikkupikkuserkku Betelgeuze 5:stä.

    Mitäs vanhalle hipille kuuluu? Vieläkö hurjastelet Kultasydämellä? Joko on Margrathea-planeetta löytynyt?

    Mainio teos koko sarja. Upposi myös meikäläiseen erittäin hyvin.

    Oma nikkini tulee yksinkertaisesti siitä, että pelailen nykyään mailoilla jotka ko. henkilö on suunnitellut (raudat ja wedget). Ei siis kovin persoonallista.

    Mielestäni hyvä nikki on omaperäinen, humoristinen ja persoonallinen, eli kertoo jotain myös omistajastaan. Tällä palstalla esiintyvistä omia suosikkejani ovat mm:

    Jyrkkä Draw, hörhö, kaapo putteri, nasupulla sekä

    zaphod beeblebrox.

    Muitakin hyvä on, mutta nämä nyt tulivat heti mieleen.

    80-luvun alussa joku vääräleuka teekkari väänsi etunimeni Turakaiseksi ja sen jälkeen joku toinen vääräleuka teekkari väänsi siihen etunimen Turzi.

    Tämänkin nimiyhdistelmän etu nyky tietoyhteiskunnassa on siinä, että se on lähes 100% uniikki, kuten joidenkin muiden nimimerkin täällä.

    Terveisin Turzi Turakainen

    Oma ’nikkini’ on jo vuosikymmeniä vanha, vanhempi kuin oma muistini. Vanhempani sen minulle antoivat, isäni tädin suosiollisella avustuksella.

    Nikkini on muuten uniikki, toista ei tietojeni mukaan löydy. Onneksi.

    Pakollinen kielipoliisihyökkäys: se termi on ’nick’ kuten nickname, eli lempinimi. Ei väännetä sitä englantia suomeksi, jollei kyseessä ole kieleen vakiintunut sana kuten shortsit. 🙂 ’Nick’ ei sitä käsittääkseni vielä ole.

    Oma aliakseni täällä on lähipiirini ja vähän muidenkin yleisesti käyttämä haukkumanimi 🙂 minusta jo vuosien ajan. Ja tosiaan lyhennelmä oikeasta etunimestäni. Vaikka kyllä se laadukas tuontiolut maistuu nimenmukaisesta astiasta nautittuna myös.

    Eräällä kentällä näin joskus ketun ja se kuulemma asustelee siellä 6. väylän viereisessä metsässä. Onnenpoika, sellaiselta paikalta saanut tontin…

    Onkohan kyseessä se sama p****le joka siskostensa kanssa juoksi greenille ja nappasi palloni mukaansa metsään. Kenttä oli Lakisto viime kesänä, väylää en kylläkään muista. Kyllä söi miestä, varsinkin kun greeniosuma oli vihdoinkin onnistunut toivotulla tavalla.

    Tuoppi => joo mietiskelin itsekkin tuota ’suomennosta’ mutta ajattelin että joku kuitenkin takertuu tuohon ’ck’n’ käyttöön Suomen kielessä (tai sen puuttumiseen) joten testasin näin. Myönnän, hölmöltä näyttää.

    JJP

    Etukirjaimet annetuista nimistä ja sukunimestä…

    No itselläni on useita golfkentältä saatuja nimiä (pelailen paljon kavereiden kanssa, jotka kehittävät kehittämällä lempinimiä toisilleen). Pari, tai oikeastaan yksi on vakiintunut ylitse muiden, ja se on ’Suffeli’ (ei patukasta, vääntynyt nyt käyttämästäni nickistä).

    Ja tarinaan nickistä: Tapahtui ehkä 4-5 vuotta sitten, pelailtiin kavereiden kanssa (osa enemmän ja osa vähemmän krapulassa). No jostain juttu tuli Buffalo Billiin (ei havaintoa kuinka), vähän aikaa hyvin köyhää juttua Buffalosta väännettyämme tulimme 13. väylän tiille. Jossa löinkin sitten rautamailalla aivan JÄRKYTTÄVÄN duffin (turve lensi varmaan palloa pidemmälle) -> ja uusi lempinimi oli syntynyt ’Duffalo Bill’

    HCP:ni on tämänhetkinen tasoitukseni (vaihdellut viime aikoina puoli lyöntiä yli ja alle 4:n), nimittäin joskus tämän foorumin alkuaikoina joku kirjoitti, että nimimerkin jäljessä tulisi olla pelurin tasoitus (jotta saisimme jonkinnäköisen kuvan nimimerkin pelitaidoista /-tietämyksestä). No siitä lisäys nickiin, ja odotan innolla kun sitä pääsen muuttamaan (pienempään numeroon)…

    Nimetön

    Bosco sivistyskielillä tarkoittanee metsää. Golffareille ei tarvinne enempää selittää…? 🙂

    Brtzz on eräs lempinimeni vokaaleilla vähennettynä.

    Idea HCP:n roikuttamisesta nickin perässä on mielestäni hyvä.

    Nick Faldo—>Meikäläisen favorit. On ollut aina ja tulee aina olee. Jos ois koira, niin aivan varmasti sen nimi ois Faldo.

    Nuorempana kävin aina hakee golf liikkeistä Faldon julisteet pois ja tällä hetkellä on myös Screensaverina jossa Faldo on just lyönnyt Augastan kakkosella eaglen sisään. Ei voi mitään huippu äijä kaunis svingi, putti vähän yskii…

    nimimerkkini lähtee siitä Vierumäen opettajan hokemasta, että

    ’kun amatööri neuvoo amatööriä, niin sillä vain varmistetaan se, että amatööriksi myös jäädään’.

    CH-1 on varmaan kaikista tylsin nikki, mutta tuli hätäpäissään keksittyä 16.5 kisaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tulee driverini pohjasta. Sitä ennen kirjoittelin omalla nimelläni ja joskus minua on kutsuttu ’huijariksi’ ja ’huikaksi’. Ovat lähellä sukunimeäni – kuvaavia??.

    Linksin varmaan kaikki tietävät: merenrantakenttä. Oma aliakseni tulee kuitenkin Links PC-pelin nimestä. Kyseisen pelin pelaajia ja kenttäsuunnittelijoita kutsutaan muilla foorumeilla linkstereiksi. Tuo Man pääte tulee reggaemaailmasta jossa kaikki miehet ovat aliaksiltaan jotakin maneja, no ainakin DJ:t muinaisella 80-luvulla.

    Oma aliakseni keksin (hätä)päissäni katsellessa kaihoisasti kuumaa kesää odotellessa mailoja (Calla X-14 Ps)… toisaalta myös hcp on 14 eli siinä tulee kaksi kärpästä samalla iskulla – niin ja onhan se helppo kirjoittaa.. jos hcp lähtee laskuun voi olla että korjaan aliasta sen mukaan, tai vastakkaisessa tapauksessa teen kuten ko. mailavalmistaja, eli x16, x18, x20…;)

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 50)
Vastaa aiheeseen: Nikkit

Etusivu Foorumit Yleistä Nikkit