26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Nike

Etusivu Foorumit Yleistä Nike

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nikeltä on tulossa ilmeisesti marraskuussa ns. ’super game improvement’ -raudat. Nimeltään ne ovat Nike Slingshot. Kyllä siinä on taas designereilla ollut miettimistä muotoilun kanssa. Tuskin vaikutteina ovat olleet pelkästään pelilliset seikat… No jotain uudennäköistä ja ennenkokematonta pitää aina olla, että saa taas mailoja kaupaksi. Oli se sitten tosiasiassa hyväksi tai pahaksi. http://equip2golf.com/images/nikegolf_slingshot/nike_slingshot_irons.jpg
 http://www.equip2golf.com/images/nike_chateauelan_sm.jpg

    Kieltämättä erittäin tyylikkään näköiset raudat. (Onhan se hyvä että jos lyönti epäonnistuu, edes maila näyttää hienolta, ja tukka on hyvin. 🙂 Itse preferoin kuitenkin tyylikkään näköistä pallon lentorataa.

    Ai onx toi metalliläpyskä lavan takaosassa joku niinku ritsa vai? :o)

    Gaddääm. Kaikkee ne keksii.

    Jösses…

    Markkinointiosaston budjetti Nikellä näyttää syöneen koko suunnitteluosaston! Seuraavaksi on varmaan vuorossa villkuvia valoja niinkuin halpis-stereoissa.

    Just niin jösses x 50…noihin tulee varmaan

    paperipussit mukaan joka mailaan…en kehtaisi

    tommosia kantaa, kaverit nauraa ja kiusaa jo muutenkin ihan tarpeeks ;D

    Nimetön

    Kyllä on tuskaa rautojen valmistajilla saada muista erottuvia malleja markkinointiosaston jatkojalostusta varten. Kuka näitäkään ostaisi ilman Niken tai muun tunnetun valmistajan logoa? Kauan eläköön kloonibladet, eipähän tarvitse kuunnella selostuksia anteeksiantavuudesta ym potaskaa.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Nike

Etusivu Foorumit Yleistä Nike