23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Naturismigolf

Etusivu Foorumit Yleistä Naturismigolf

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mitä mieltä olette golftapahtuman suunnittelusta naturisteille. Pukukoodi siis, että ei mitään vaatetta (ainakaan sukuelimiä ja intiimialueita peittämään). Pelimuoto jokin rennompi joka pitäisi porukan moraalin korkealla. Uskoisin että tähän löytyy paljon suosiota, sillä onhan esim nakukymppi-juoksutapahtumankin suosio kasvanut vuosi vuodelta. Käymilläni kentillä myös yhteissaunat ovat yleistyneet, ja näkee niitä naisia joskus miesten pukuhuoneella ja toisinpäinkin illan pikkutunneilla.

    Moraali olisikin syytä pitää korkealla, kun ihan nakuina ollaan:)
    Jossain päin maailmaa tuollaisia pelejä varmaan jo jollain naturistialuilla pelataankin. Ihan positiivisesti suhtaudun, ehkä voisi jollain pikkukentällä kokeilla…

    KL1

    Melanoomariskin minimoimiseksi moinen tapahtuma kannattaa järjestää sateella, naturistithan eivät tarvitse sadevaatteita peliä hankaloittamaan. Samalla minimoidaan tirkistelijöiden määrä.

    Soveliain ajankohta moiselle kisalle olisi tammi-helmikuu.

    Töytyy sanoa että pieni veto tehtiin kavereiden kanssa viime viikonloppuna ja pystyin ilkosilteni pelaamaan iltahämärässä 14 reikää, mutta sitten jokin vieraspelaajapariskunta uhkasi poliiseilla. Niin piti äkkiä juosta parkkipaikalle ja pukea vaatteet. Vapauttava fiilis oli, mutta pieni pelko siitä jäi. Vaatteet päällä kun menin klubille takaisin niin tuli tämä pariskunta vastaan eivätkä tunnistameet minua. Klubin saunassa tosin tämä mies moikkasi.

    Naturist golf course

    Tervemenoa, ei ole minun juttuni. Paljastelulle on oma aika ja paikka, tarpeeksi valkoisia palloja kentällä muutenkin.

    #1376437 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Huvittavaaa että tähän sivulle tuli juuri mainos naturisti-golfkentästä kun avasin edes tämän artikkelin siihen liittyen! Kaikkea se googlen algoritmi tekee, mutta asiaan, itse pidän tätä hömppää myös aikalailla itsensäpaljastelijoiden tekosyynä. Tosin jos niitä liikkuu nii olis niille hyvä olla oma aidattu alueensa

    #1376455 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vanha ketju, mutta nakukympistä puheenollen myös tapahtuman katsojien pitäisi noudattaa samaa pukeutumiskoodia. Vasta silloin voitaisiin puhua aatteellisesta naturismista eikä tirkistelyn- tai itsensäpaljasteluhalusta.

    #1376456 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    En näe mitään syytä pelata golfia munasillaan. Vielä vähemmän haluan nähdä jonkun muun tekevän sitä.

    #1376493 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Sama, ei kiinnosta kelliä nähdä kun katson puttilinjaa vaikka skottiystäviltäni kerran vilahtivat kiltin alta

    #1376512 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ehkä olen kieroitunut yksilö, mutta minulle ei todellakaan tullut ensimmäisenä mieleen miehen kanssa pelaaminen…

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
Vastaa aiheeseen: Naturismigolf

Etusivu Foorumit Yleistä Naturismigolf