23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Natural golf

Etusivu Foorumit Yleistä Natural golf

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1326306 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onko täällä naturisteja tai muuta porukkaa ketkä ovat pelanneet alasti golfia? Kesäöinä tämä olisi mahdollista, mutta mitenköhän suhtauduttaisiin suurimmassa osassa klubeista. Toisaalta, jos tätä ei ole säännöissä erikseen kielletty, niin silloinhan ilkosillaankin voisi pelata? Onko teillä kokemuksia?

    #1326388 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tottahan toki.

    Tämä oli meillä Jussin perinteenä jossain vaiheessa. Pari kertaa kentällä vedetty 3 reiän kisa, mutta muuten kaupungin puistoissa tai metsissä urban golfia. Pariin vuoteen ei ole tullut ilkosilllaan lätkittyä.

    Hauskaa oli, mutta ei ainakaan henkkoht niin sytyttänyt tuo alastomuuden ja kolopallon liitto.

    #1326389 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Onko täällä naturisteja tai muuta porukkaa ketkä ovat pelanneet alasti golfia? Kesäöinä tämä olisi mahdollista, mutta mitenköhän suhtauduttaisiin suurimmassa osassa klubeista. Toisaalta, jos tätä ei ole säännöissä erikseen kielletty, niin silloinhan ilkosillaankin voisi pelata?

    Golf-Mösjöö lienee kirjoittanut tuon aika lailla pilke silmässään, mutta vastaanpa siihen ihan vakavissani.

    Golfin säännöt eivät tietenkään kiellä pelaamista alasti, mutta sääntö 1.2a puhuu toisten pelaajien huomioon ottamisesta. Näin ollen naturistien kisoissa alasti pelaaminen olisi varmasti ihan ok, mutta normiolosuhteissa varmasti ei. Golfklubeilla on myös erilaisia ohjeita pukeutumisen suhteen enkä ainakaan toistaiseksi ole nähnyt sellaista ohjetta, joka sallisi alasti pelaamisen.

    #1326393 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kurk Golf : ” Meille saa nyt tulla helteiden ajan pelaamaan bikineissä, speedoissa, uimashortseissa tai yli päänsä muuten normaalille rannalle lukeutuvalla varustuksella. Nudistigolfiin emme vielä ole lähteneet, mutta asustuksen saa sovittaa päivän lämpötilaan sopivaksi”

    Kun naisia ja miehiä ei saa erotella, eikä edes kysyä sukupuolta – niin kaikki voivat pelata pelkissä speedoissa.

    Hirsalassa : ” Golfpukeutumisen lähtökohtana voikin pitää kahta perusperiaatetta: muiden kunnioittaminen ja oma pelimukavuus.”

    Jos joku nuorehko naisgolfari pelaisi ryhmässäni nakuna, minusta se olisi mitä suurimmassa määrin muiden kunnioittamista ja helteisenä päivänä ehkä myös pelimukavaa 🙂

    #1326394 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nyt on rautainen ketju. Sekaryhmissä miehillä voisi olla uikkarit jalassa niin naisten on helpompi lähteä pelaamaan 😅

    #1326395 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Kurk Golf : ” Meille saa nyt tulla helteiden ajan pelaamaan bikineissä, speedoissa, uimashortseissa tai yli päänsä muuten normaalille rannalle lukeutuvalla varustuksella. Nudistigolfiin emme vielä ole lähteneet, mutta asustuksen saa sovittaa päivän lämpötilaan sopivaksi”

    Nyt kun Putti-Possu tuon Kurkin mainitsi, niin tulipa mieleen muuan tapaus joidenkin vuosien takaa.

    Ystäväni kanssa pelasimme kesäpäivänä erään paikallisen nuoren miehen kanssa Kurkin mainiota ja itseäni perin miellyttävää kenttää. Saapuessamme yhdelle Suomen upeimmalle parkolkille (olisiko reikä 14) tuo nuorukainen alkoi riisua itseään ja pahoitteli pientä viivästystä, hänellä kun oli tapana käydä pulahtamassa järvessä aina tuon kyseisen reiän tiipaikalle saavuttaessa. Noh, ei nyt sentään aivan naturistina veteen kömpinyt, miehiset alaverhoimet kuitenkin toimittivat uima-asun virkaa.

    Vedestä pois kömmittyään miekkonen hetken ajan kuivaili itseään, puki päälleen ja peli jatkui. Henkinen hatunnosto ystävältäni ja minulta toivottavasti vähensi märkien kalsareiden aiheuttamaa mahdollista epämukavuutta siitä eteenpäin.

    Hieno traditio kerrassaan! Ja todettakoon, että kentällä oli tilaa eikä meidän takanamme kukaan ollut lähelläkään, joten tuo rituaali ei pidentänyt muiden kierrosaikoja kuin ehkä meidän parilla hassulla minuutilla.

    On muuten upea paikka tuo Kurkin #14 kesäpäivisin. Ken ei siellä ole käynyt, niin suosittelen. Vaikka ensi kesänä, kun elämä toivottavasti palaa normaalimpiin uomiinsa.

    #1326467 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    On muuten upea paikka tuo Kurkin #14 kesäpäivisin.

    Se taitaa nykyään olla #5 kun pari vuotta sitten vaihtoivat järjestyksen. Siinähän on laiturikin josta uimaan.. Hieno reikä on.

    Niin kävin ainakin 20 kertaa eikä bikineitä näkynyt. Tosin eläkeläisillä ei niin suuri vahinko ollut.

    #1326468 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Tosin eläkeläisillä ei niin suuri vahinko ollut.

    Aika hyvä 😀

    Se taitaa nykyään olla #5 kun pari vuotta sitten vaihtoivat järjestyksen.

    Tuo on harmi. Nykyinen avausreikä on nimittäin aika lailla haastavampi kuin se entinen. Olisiko sielläkin lähdetty ravintoloitsijan ehdoilla tekemään muutoksia..?

    #1326469 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Vaihtoivat järjestyksen. Se on nyt Lake+Valley kun ennen oli Valley+Lake. En tiedä miksi vaihdettiin. Ehkä nyt on helpompi käydä ravintolassa tauolla. Tullaan mäeltä alas ravintolan ohi 9:n jälkeen kun aikaisemmin olisi pitänyt kiivetä rinne ylös ravintolaan. Pelkkä arvaus.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Natural golf

Etusivu Foorumit Yleistä Natural golf