13.–20.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][4]
KilpailuaSuomalaista

mScorecard vs golfgamebook tai nextgolf vs golfbox

Etusivu Foorumit Yleistä mScorecard vs golfgamebook tai nextgolf vs golfbox

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1332454 Ilmoita asiaton viesti
  Uno

  Olen kohtuullisen monta vuotta käyttänyt gamebook “mainos”rahoitteista sovellusta.
  Seurannut siinä kokonaislyöntien, väyläosumia sekä puttien määriä.
  Muutamalla ystävälläni on maksullinen versio, että voimme järjestää 1-2 kertaa muutaman kymmenen hengen skini-kilpailuja per kausi.

  Onko mScorecard vastaavia ominaisuuksia kuin gamebookissa.
  Ymmärtääkseni gamebookin vahvuudet ovat kilpailut, mutta ne ovat lähinnä maksullisessa versiossa.
  Reikäpeli on hyvä lähtōryhmän sisäisenä kilpailuna sekä tietysti tasaituksellinen lyöntipeli ja lyöntipeli. Lähtöryhmän sisällä kilpailuja on itselläni harvoin.

  Nextgolfilla on omia sovelluksia, mutta ovatko ne enemmän ajanvaraukseen?
  Seurani on siirtynyt tämän kauden alussa golfboxista Nextgolfiin. Tietoni Nextgolfista on vajavaiset.
  Golfboxissa on erikseen ostettava kännykkäpohjainen kilpailusovellus, jota on käytetty muutamissa yrityskilpailussa. Nextgolfissa tätä ominaisuutta ei ole, vai onko?

  Sovellusten kehitys on hyvä, mutta vanhan datansiirto sovellusten välillä on haastavaa= käsinsyöttö vaikuttaa ainoalta vaihtoehdolta.
  golfboxin poistuminen seurani käytöstä poistaa vanhan datan, toki suurin osa tiedoista löytyy gamebookista

  Exceliin siirtymisessä on omat ongelmat ja paperi&kynä on ehkä osittain jo aikansa elänyt.

  Itselläni on ainakin lievää hämmennystä tulevan kauden sovellutuksista sekä miten jatkossa sovelluksia kehitetään.

  Pitäisikö tässä vaiheessa luopua gamebookista.
  EBirdie toimii vielä, mutta miten pitkään?

  #1332466 Ilmoita asiaton viesti

  Viime kaudella harmitusta tuotti, että tiettyjen kenttien kisojen tuloskortin kirjaamisen piti (tautitilanteen takia) käyttää Gamebookia ja toisissa Nexgolfin erittäin epävakaata tulospalvelua. Yhdessäkään kisassa ei ollut paperista tuloskorttia käytössä.

  Gamebookista piti ottaa maksullinen versio vain siksi, että en halunnut kierrosteni aloitushetkeä samaa appia käyttävän pomoni tietoon.

  #1332468 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Ymmärtääkseni gamebookin vahvuudet ovat kilpailut, mutta ne ovat lähinnä maksullisessa versiossa.

  Minulla on maksuton versio ollut kymmenisen vuotta ja sillä on voinut järjestää kilpailuja. Onko jokin muuttunut viime aikoina?

  #1332470 Ilmoita asiaton viesti

  Mulle ei oikein avaudu, miksi sovellus pitää vaihtaa. Kertokaa, mitä Mscorecardissa on parempaa. Kokeilin sitä, ja ainakin käyttöliittymä näyttää paljon hankalammalta kuin GameBookissa. Pientä tekstiä, paljon tietoa samassa näkymässä, ja tulos pitää kirjata pienillä nappuloilla, jotka on ihan näytön alareunassa. Pikaisen kokeilun perusteella arvaan, että muutaman kerran flippaa känny kentällä maahan, kun yrittää sitä alariviä peukalolla tökkiä. Gamebookilla oli helppo tökkiä reikätulokset sisään samalla kun kävelee greeniltä pois.

  Toivon tosiaan, että Gamebook jatkossakin synkronoi golfliiton tietokannan kanssa. Näin luvattiin.

  #1332471 Ilmoita asiaton viesti

  Minulla on maksuton versio ollut kymmenisen vuotta ja sillä on voinut järjestää kilpailuja. Onko jokin muuttunut viime aikoina?

  Peruskisasta en oo varma, sellaisen voinee vielä järjestää maksuttomallakin versiolla. Mutta ainakin useamman kierroksen kisa vaatii maksullisen version. Oliskohan tämä tullut voimaan 2020 sillä olen ”järjestänyt” useamman kierroksen kisoja ja viimevuosi oli eka kun mulla oli maksullinen versio käytössä.

  #1332664 Ilmoita asiaton viesti

  Ensimmäinen kierros takana kentällä ja mscorecardilla. En saanut syötettyä tasoituskierroksen tulosta vaikka menin sinne Ebirdien kautta.Viimeisen väylän jälkeen cardi ei kysynyt että lopetetaanko kierros vaan olisi jatkanut ellen olisi itse lopettanut kierrosta. Samaa mieltä Luckyn kanssa, pientä tekstiä paljon ja pieniä nappuloita. Gamebook mielestäni selkeämpi.

  #1332666 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Gamebook mielestäni selkeämpi.

  Amen.

  #1332782 Ilmoita asiaton viesti

  En saanut syötettyä tasoituskierroksen tulosta vaikka menin sinne Ebirdien kautta.

  Toiminto pitäisi olla käytössä 15.4. mennessä eli vielä tuo ei toimi. Illalla saanen tarkempaa tietoa missä vaiheessa tämä on.

  #1332800 Ilmoita asiaton viesti

  Gamebookissa on kyllä ollut Game Managerissa (web-ui) mahdollisuus tehdä ”multi-round”, eli useamman kierroksen kisa, kuten nyt vaikka mestikset. Ja muokata lähtöryhmiä monin eri tavoin.

  Jotain muutoksia on tulossa tälle kaudelle, mutta niistä en ole vielä täysin perillä.

  Mitä liiton uutisointiin tuloskortista tulee, niin mielestäni siinä oli tarkoitushakuista harhaanjohtamista. Varmaan on tehty rahakas yhteistyösopimus, joka kelpaa uutisen perusteluksi.

  Otsikossa olisi injsta pitänyt lukea: ”Uusi tuloskortti-sovellus tulee eBirdieen” tms.

  Sitten artikkelin ingressissä oltaisiin voitu hehkuttaa uutta sopimuskumppania (oletus). Ja tekstissä väliotsikkona ensi näkymässä olisi pitänyt todeta, että myös nämä keinot ja sovellukset ovat edelleen mahdollisia. Nyt arvaan, että konttorilla on pyöritelty toistuvasti huolestuneiden kysymyksiä muiden, vanhojen sopimuskumppanien ja seurojen järjestelmien toimivuutta jatkossa, vaikka ne käyttää rajapintaa keskusrekisteriin ihan entiseen malliin ja toimivat siinä, kuin tämä uusi taivaan lahjakin.

  #1332806 Ilmoita asiaton viesti

  Itse ajattelin äänestää jaloillani ja käyttää Gamebookia. Ainakin niin kauan kun se päivittää tasoituskierrokset liiton tietokantaan.

  #1332812 Ilmoita asiaton viesti

  En koskaan käyttänyt Gamebookia muuten kuin kilpailuissa Suomessa pakosta. Minulla on yli 800 kierrosta mScorecardissa. Sen minulle Gamebookiin nähden ylivoimainen ominaisuus on toimiminen off line.Ja parempi käytettävyys. Erinäisissä maissa, joisssa on erinomaisia golfkenttiä dataroaming on poskettoman hintaista.

  Minulle tämä siis oli loistava uutinen ja upea parannus. Jos ei tykkää mScorecardista, niin voi tehdä saman kuin minä Gamebookille. Syöttää tulokset jälkeenpäin esim. Nexgolfin kautta.

  #1332829 Ilmoita asiaton viesti

  Minulle tämä siis oli loistava uutinen ja upea parannus. Jos ei tykkää mScorecardista, niin voi tehdä saman kuin minä Gamebookille. Syöttää tulokset jälkeenpäin esim. Nexgolfin kautta.

  Jos minä tämän uutisen ymmärsin oikein, niin ei gamebookiin mitään muutosta ole tulossa, siinä toimii jatkossakin tasoituskorttien jättö niinkuin ennenkin, kuten Pelimiehen Pekka tuossa myös totesti.

  Muutos on nähdäkseni se, että jos ebirdien kautta aloittaa syöttelemään tuloksia niin aukeava ohjelma on mscorecard eikä gamebook.
  Siinä kaikki

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä mScorecard vs golfgamebook tai nextgolf vs golfbox