16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Monesko lähtee?

Etusivu Foorumit Säännöt Monesko lähtee?

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Neuvoisiko joku tyhmää: Eka avaus metsään (mutta ei outiin) ja varapallo väylälle. Ekaa ei löydy ja jatkan varapallolla. Monesko lyönti lähtee? Entä onko eroa jos eka menee outiin ja jatkan varapallolla? Monesko silloin lähtee?

    Neljäs kummassakin tapauksessa. Teeltä 3:s.

    …missä olet saanut green cardin suoritettua, jos ei tällainen asia ole tiedossa?

    Vaaditaanko tälle palstalle GC? Entä riittääkö epäjäsenyys?

    Ei viittitä teilata hei heti. Katokku aurinkoki paistaa ulkona, ja duunin jälkeen päästään swingailemaan. Hymyä huuleen.

    Jannu sai ekalta hyvän vastauksen….ton sun kommentin oisit voinut vaikka ihan kokonaan jättää postaamatta.

    Sorry, kaveri pelaskin ilmeisesti jotain virtuaaligolfia. Mä luulin erheellisesti, että tilanne oli tullut eteen ihan oikeassa elämässä.

    Mikähän on muuten tullut rekisteröityessä laitettua kotiseuraksi (jos ei oo GC), että pääsee palstalle kirjoittamaan – Hattula varmaan…

    Kiitos vastauksesta, PK. Kysyin siksi, että eilisellä kierroksella asiasta oli epäselvyyttä. Kuvittelin lyöväni varapallolla 4. lyöntiä mutta kaveri väitti, että 5’s lähtee. En viitsinyt väitellä vastaan kun toisella oli puolta pienempi tasoitus.

    Provo?

    Monesko lähtee jos on kahdella päällä ja par alla?

    Mullakin on kysymys. Löin avauksen par3lla greenille ja puttasin kerran, muttei mennyt reikään. Monesko putti seuraavaksi lähtee?

    Entä jos se eka putti olis menny niiku outtiin?

    Joskus mulle opetettiin, ettei ole tyhmiä kysymyksiä, ainoastaan tyhmiä vastauksia.

    Jos jollain on kierroksellaan tullut esille asia, josta kaksi pelaajaa keskenään on eri mieltä, niin ei liene tyhmää kysyä kolmatta mielipidettä. Vaikka asia olisi niinkin yksinkertainen kuin tämän ketjun avaus.

    Olen edellisen kanssa samaa mieltä. Tyhmiä kysymyksiä ei ole. Käytännössä aloittelija usko

    singelpelaaja vaikka sinkku laskee väärin.

    Joo, kyllä tyhmiäkin kysymyksiä saa tehdä. Varsinkin alussa tulee paljon epäselviä tilanteita – ja usein vielä vuosienkin pelaamisen jälkeen.

    Ihmetyttää vaan, että pyöriikö kentillä paljonkin porukkaa, joka ei osaa edes lyöntejään laskea. Oli sitten tasoitus x tai x/2. Kyllä nää on aika perusasioita, vaikka aurinko vielä huomenna paistaa hei…

    Jos Ekaa ei löydy, Eka on varmaan lähtenyt rangelle kesken kierroksen ja joudut jatkamaan peliä yksin. Eka ei kuitenkaan ollut ensimmäinen, joka lähti rangelle kesken kierroksen. Joten vastaukseni on: Kyllä lähtee!

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Monesko lähtee?

Etusivu Foorumit Säännöt Monesko lähtee?