16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Miten golfmatkalle halvalla?

Etusivu Foorumit Matkailu Miten golfmatkalle halvalla?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #632737 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Miten olisi halvin tapa toteuttaa ’opiskelijabudjetilla’ golfmatka ja mistä löytyy lähimmät pelikuntoiset kentät?

    Kertokaapa kokemuksianne, budjetteja, vinkkejä jne.? Onko Golflehden tarjoukset edullisia, kokemuksia matkoista?

    Amatöörillä tuli ensimmäiseksi mieleen seuraava vaihtoehto: halvat lennon Hki-Malaga-Hki, asuminen hostellissa jotka varataan paikanpäällä tai netistä, greenfeet tingataan vasta paikanpäältä? Olenko pahasti hakoteillä?

    #640471 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kokeile Costa Blancaa ja Mulligan&Birdietä osoitteesta mulliganbirdie.com

    Air Finland lentää. Saat hyvät kämpät hyvillä hinnoilla. Kentät on makeita ja halvempia kuin Costa del Solilla. Mulligan on suomalainen firma ja hoitaa hommat hyvin. Lisäksi kelit on ’yleensä’ hyvät. En voi puhua kuin omasta kokemuksesta. Lisäksi Mulligan hoitaa sulle auton ja tee-ajat.

    Muutenkin kaupunki hieno, ei samanlainen turistirysä kuin etelä-espanjassa.

    Ihan varmasti halvempi reissu kun aurinkorannikolle sekä saat olla kentillä hieman enemmän rauhassa.

    Suosittelen El Plantiota.

    #640472 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Sikäli olet hakoteillä, että greenfeet on Andaluciassa korkeita, alimmillaankin 50 egen luokkaa.

    Eikös tuo vastaava toimi vaikka Englantiin. Halpalento Tampereelta Stanstediin ja majoitus jostain b&b tai hostelista. Stansted on Cambridgen lähellä, sieltä luulisi löytyvän kohtuuhintaista majoitusta tilapäisillekin vierailijoille. Sitten pelejä jossain pay&play-kentillä. Hinta on alimmillaan noin 15-20 egee per kierros.

    Sama toimii tietysti Keski-Eurooppaankin.

    #640473 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    EFC

    Joo, Stansteadistä pääsee junalla suoraan Cambridgeen. Sieltä b&b esim. kaupungin pohjoispuolelta Miltonista ja matkat lähikentille voi tehdä taksilla (matkat ei oo pitkiä) ja pubeissa syö edullisesti (esim. Milton Arms)

    #640474 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen ennenkin tällä palstalla kehunut Tunisiaa, jonne tehtävät valmismatkat (lennot, hyvätasoinen majoitus, greenfeet, bägin kuljetus) ovat hinnoiltaan hyvin edullisia Välimeren pohjoispuolelle järjestettäviin matkoihin verrattuina ja uskoakseni kilpailukykyisiä Eurooppaan tehtävän omatoimimatkan kokonaiskustannuksiin verrattuna. Useampikin matkatoimisto järjestää matkoja, hinnoissa on jonkin verran eroja. Itse olen ollut hyvin tyytyväinen niihin kahteen matkaan, jotka olen Monastiriin tehnyt, ja ensi talveksi on matka Sousseen jo varattu. Laitan malliksi linkin yhden kentän sivuille.

    Lue lisää: Flamingo Golf

    #640475 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kerää neljän hengen porukka, lennot Air Finlandilta tai Hispanialta joko Alicanteen tai Murciaan. Vuokraatte netin kautta golfvillan kahdella makuuhuoneella Mosa Trajectum -resortista, jossa 27 reikäinen kenttä ja varmistatte, että huvilassa on pelioikeudet. Kierros tulee maksamaan 15 euroa/hlö. Tilava farmariauto viikoksi ja koko reissun kustannus tulee olemaan 500 – 550 euroa peleineen (7 pvää) per nuppi. Siitä on paha laittaa paremmaksi.

    #640476 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Myös keskieurooppaa kannatta kokeilla. Ryanairilla Frankfurt Hahniin ja sieltä halpa vuokra-auto alle. Saksan puolella on kenttiä mm. Trierissä ja Bittburgissa. Luxemburgissa hyvä vaihtoehto on Golf de Clervaux. Myös Kikuoka on hyvä mutta kalliimpi. Lähtöpäivänä ennättää vielä pelata Hahnin lentokentän vieressä olevalla 9-reikäisellä. Ryanair veloittaa 50 Euroa bägistä mutta matkatavaroiden enimmäispaino olisikin vain 15 kiloa

    Lue lisää: Golf de Clervaux

    #640477 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kysyit mistä löytyvät lähimmät pelikuntoiset kentät. Jyllanti on aika lähellä ja siellä voinee pelata ympäri vuoden. Blue1 lennättää Aalborgiin aika halvalla.

    Edullisimpia paikkoja Espanjassa lienee Alicante, ainakin monin verroin edullisempi kuin kalliihkojen gf:ien Costa del Sol.

    #640478 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Halvimmat valmismatkat ovat kyllä Tunisiaan Hammametiin tai Sousseen, kun käyttää pienempiä matkatoimistoja kuten Matka-Monte tai Detur. Huomenna on lähtö Sousseen ja reissu maksaa hiukan yli 800,- EUR sis. 6 greenfeetä.

    Halvimmalla voi pelata Pattayalla, mutta sinne pitää varata 2 viikkoa aikaa. Nyrkkisääntönä voisi pitää, että 2 viikkoa Pattayalla tulee maksamaan saman kuin viikko Espanjassa Costa del Solilla.

    Tanska on halpa maa pelata mutta kallis asua ja syödä. Ennemminkin kannattaa mennä Saksaan. Halpa lento Hampuriin tai Düsseldorfiin, auton vuokraus ja asuminen ja eläminen Saksassa on halpaa. Jos vältät isompien asutuskeskusten lähikentät, pelaat ns. maaseudulla ruuhkattomilla kentillä 25,- / 35,- EUR greenfeellä.

    Itse olimme pari vuotta sitten n. 100 km etelään Hampurista pitkän pääsiäisen 5 vrk. Asuimme Kurzentrumissa täysihoidolla. Hotellilla oli oma 18 reikäinen kenttä ja sopimukset muutaman lähikentän kanssa halvoista gf:stä. Jo huhtikuussa kentät olivat hyväkuntoisia, koska kevät siellä on 4 – 6 vk edellä Suomea.

    #640479 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Selvittelin tuota Espanjan reissua ja jos jotakuta kiinnostaa niin tässä tuloksia:

    Lähtö 3.3 Tampere-Lontoo(Standsted)59,90€/hlö -Murcia 19,90£ eli n.30€/hlö Ryanairilla. Bagin kuljetuksesta mainitaan että alle 32kg painavien tavaroiden kuljetus omalla vastuulla 25€/kpl. Tämä lienee sovittavissa jatkolentojen osalta.

    Majoitus 4-6 hlön Mosa Trajectumin mökissä Murcian Mosa Golfin kentän laidalla. Mökin hinta 325€/viikko, la 4.3- la 11.3. Greenfeet mökin vuokranneille 60% alennuksella eli esim. 18r 32e/kierros.

    Paluu Murcia-Lontoo 19,90£ eli n.30€/hlö ja Lontoo-Tampere 29,99€/hlö.

    Eli esim. 4 hengen ryhmälle hintaa tulisi per nuppi lennot 60+30+30+30=150e, mökki 325e/4= 81e ja Greenfeet esim. 4 kierrosta 32e x 4= 128e.

    Yhteensä 359e+bägin kuljetukset!!

    #640480 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Plus autonvuokra tai kuljetukset?

    #640481 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mosa Trajectumin huviloista osalla on 80 %:n alennus greenfeestä joka on 75 euroa normaalisti ja alennettuna siis 15 euroa plus vakuutus 3 euroa = 18 euroa/kierros. Lisäksi buggy maksaa villassa asuvalle 10 euroa.

    #640482 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Oli juuri Egyptin Luxorissa. Ei kallis, mutta ensiluokkainen golf/kulttuurimatka. Ei kiirettä kentällä. Tosi väljää. Taidan mennä uudestaan

    #640483 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Koska olet ajatellut lähteä? Tunisiassa olisi varmemmin lämmintä ja aika edullistakin. Ei kuitenkaan pääse ihan noihin Cleven ja Laken esittämiin hintoihin. 700-800 e keskimäärin sisältää kaiken viidellä gf:llä (+ruokailu iltaisin)

    #640484 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiinnostuin Tunisiasta,millä olet lentänyt ja mihin majoittunut jotta Flamingo Golf onnistuu, mistä hoitanut kuljetukset,kentän Site Map jättää liikaa arvailujen varaan. Fakta 3 pelaajaa esim 5 gf ,mitä hotellia suosittelet/kenen matkanjärjestäjän, ajankohta maaliskuu vika viikko, jolloin Suomessa ei vielä pelata golffia

    #640485 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tunisia on järkevän hintainen hinta/laatu -suhteessa. Alle 700 euron Soussessa järjestyi matka myös ensi kevääksi. Tosin ilman ruokailua illalla. Aamianen riitää ja illalla käydään kaupungilla, joten taitaa mennä samoihin kustannuksiin mitä CH-1 mainitsee.

    Tunisia on hiukan erikoinen paikka, suljettu talous ja tulee mieleen entinen itäblokki.

    #640486 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onko tietoa vaihtoehdoista päästä Helsingistä Tukholmaan kohtuuhinnalla, kun matkalle lähtee 2 henkilöä ja auto. Tarkoituksenani on mennä Tukholman seudulle pelaamaan viikolla 21/2006.

    #640487 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Halvin tapa on mennä SeaWindillä Turusta Tukholmaan. Viimeksi meno-paluu yölaivalla kumpaankin suuntaan maksoi n. 175,- EUR sisältäen hytin ja autopaikan sekä aamiaiset. Ei ole mitään luksusta, mutta saapahan nukkua rauhassa kun ei yöriekkujat häiritse.

    #640488 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos vinkistä. Matka varattu hintaan 166€. Edellinen halvin, joskin ehkä aavistuksen laadukkaampi vaihtoehto olisi ollut 290€.

    #640489 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen käyttänyt matkatoimisto Deturia, lentänyt Monastiriin ja asunut hotelli Thalassassa, joka on hotellialueella lentokentän vieressä muutaman kilometrin päässä Monastirista. Korkeatasoinen merenrantahotelli, hyvät palvelut, lentomelu ei ole häirinnyt. Matkat Flamingon kentälle sujuvat mainiosti taksilla, pari kolme euroa suuntaansa. Lähellä on myös Palm Links -kenttä, jota en ole kokeillut. Kokonaishinta (lennot, majoitus, bäginkuljetusmaksu, 5 x greenfee) on ollut 700 euron tuntumassa. Hankipa Deturin esite!

    Onko Tunisiassa pakollinen caddy ( n 13 euroa), niinkuin esimerkiksi Thaimaassa, vai saako siellä kantaa mailoja itse?

    Ei ole pakollisia caddyjä, itse voi kantaa tai vetää. Caddyjä on kyllä saatavilla. Kärryt eivät sisälly greenfeehen mutta vuokra ei ole kallis.

    Tarkoititko että olet Thaimaassa joutunut maksamaan caddystä 13 euroa, vai liittyikö summa johonkin muuhun? Jottei kenellekään jää väärää kuvaa asiasta, niin caddymaksu thaikuissa on 3-5 euroa plus tipit eli yhteensä 6-10 euroa riippuen klubin tasosta ja omasta anteliaisuudesta.

    Nimetön

    Standardi viikon golfmatka on tuon hintainen. Mitä halvemmalla yrittää päästä, sitä kalliimmaksi se lopulta tulee.

    nii tuota oisko kellään tietoo noista lontoon lähistön kentistä. mielummin halpaa kenttää. ja minkälaisessa kunnossa kentät on tuossa pääsiäisen aikaa?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
Vastaa aiheeseen: Miten golfmatkalle halvalla?

Etusivu Foorumit Matkailu Miten golfmatkalle halvalla?