Aihe: Mitä puttereita käytössä? Mitä kaapissa? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][19]
KilpailuaSuomalaista

Mitä puttereita käytössä? Mitä kaapissa?

Etusivu Foorumit Välineet Mitä puttereita käytössä? Mitä kaapissa?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #339439 Ilmoita asiaton viesti

  Hei, Mitäs puttereita teillä on tällä hetkellä käytössä? Minkä takia olette ko. putteriin päätyneet ja mitä erityisen hyvää tai huonoa siinä on mielestäsi? Entä mitä puttereita on laitettu kaapin perukoille pölyä keräämään ja miksi ne ovat sinne päätyneet? Itselläni on vielä käytössä Wilsonin aloitussetin mukana tullut putteri (kuvassa hieman eri värityksellä), mikä on ollut täysin kelvollinen palvelija, mutta nyt kiinnostaisi ostaa toinenkin putteri, koska uudet lelut ovat kivoja ja ensimmäisestä setistäni olen jo kaiken muun kerennyt päivittää, niin putteri olisi väkisinkin seuraavana tulilinjalla.

  #304686 Ilmoita asiaton viesti

  TM Monza Spider, en just nyt muista mallia. Ostin swingituntuman vuoksi, sitä heiluttessa tuntuu, että se pitää erikseen vääntää vinoon. Se työnsi bagistä kellarin puttimatolle Red X:n joka työnsi Cameronin ’maasäteilyä poistavan’ Futuran eläkkeelle.

  #304687 Ilmoita asiaton viesti

  Bägiin solahti GD:n ’paras juttu’ -äänestyksestä voitettu Wilson Staff 8838. Vielä ei ole ehditty kuin olohuoneen matolla harjoittelemaan, mutta keppi tuntuu ihan hyvältä. Vaatehuoneen nurkkaan jäi aloittaessani hankittu Pinseekerin putteri, joka oli ihan jees, mutta uusi tuntuu vähän jämäkämmältä ja muutenkin mukavammalta. Elippä hinta-laatu suhde on uudessa putterissa kohdallaan .

  #304688 Ilmoita asiaton viesti
  a_k

  En ole löytänyt parempia puttereita kuin nuo alkuperäiset pronssiset pingit. Tällä hetkellä käytössä Anser, varalla Zing. Speksit on 34′ black dot, pingman grip Anserissa ja Zingissä pingman blackout. Aiemmin ollut käytössä myös CU5.

  Tykkään Anserin painosta, tasapainoisuudesta, ’ping’-äänestä ja yleisesti näiden puttereiden ajan myötä patinoituvasta/tummuvasta ulkonäöstä. Nämä vanhat pingit herättää luottamusta, toimii ja Anserilla on tietääkseni edelleen eniten tour-voittoja. Monet noista uusista puttereista on käytännössä muotoilultaan kopioita näistä alkuperäisistä Pingeistä. Hyvää on myös kestävyys, kun ei ole mitään jyrsittyjä uria tai vastaavia jotka kuluu. Samalla Anserilla voisi pelata vaikka 20 vuotta.

  ’Huonoa’ on tietysti saatavuus, kun näitä ei enää kaupanhyllyltä myydä. Joutuu tilaamaan ja mailat tulee sitten jostain Englannista tai muualta. Mitään tähtäysviivoja tai vastaavia ei ole ainakaan ensimmäisessä Anserissa, mutta eipä haittaa kun en niitä käytä tähtäämiseen ollenkaan. Tuntuma ei tietysti ole niin ’pehmeä’ kuin näissä uusissa insertti/jne. puttereissa.

  Näissä moderneissa avaruuslaivoissa, scottyissä, jeessissä tai odysseyssä ei vain ole ’sitä jotain.’ Ei ole semmosta samanlaista luottomailan tuntua.

  #304689 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllä Scotty Cameronit on puttereiden Ferrareita. Tällä hetkellä käytössä Newport 2.6.

  #304690 Ilmoita asiaton viesti

  Komerossa: Ram Zebra 35′
  Bägissä: Odyssey 2-Ball White Hot XG 35′
  Tulossa: Ping Scottsdale ZB 35′

  #304691 Ilmoita asiaton viesti

  Muistan nykyisen putterini ostamiseen johtaneet syyt oikein hyvin: Toisena pelivuonna 2003 menin keväällä ensimmäistä kertaa harjoitusgreenille. Vanha ’kuokka’ putteri, arvo ehkä 5 euroa, 3 palloa greenille ja reikä 7 m päässä. Kaikki 3 palloa upposivat peräkkäin, jolloin totesin, että putteria ei ainakaan tarvitse vaihtaa. No, viikon päästä kuulin kaverin olevan jenkeissä, joten pyysin häntä tuomaan mukanaan Odyssey White Hot 2-Ballin, kun se oli silloin niin ’in’. Siinä ne järkisyyt ja sillä on sen jälkeen pelattu ja tyytyväinen olen ollut.

  #304692 Ilmoita asiaton viesti

  Viimme kesänä tuli testattu seemoren tuotteita ja talven aikana himo yltyi sen verran että tilasin seemoren db4:n vaikka tuossa vanhassa ping G5i:ssä ei mitään vikaa olekkaan.
  Niitä tulee todennäköisesti käytettyä kesän aikana kumpaakin riippuen päivän fiiliksestä.

  #304693 Ilmoita asiaton viesti

  Sorsa kirjoitti: (11.3.2011 16:31:50)
  Mitäs puttereita teillä on tällä hetkellä käytössä? Minkä takia olette ko. putteriin päätyneet ja mitä erityisen hyvää tai huonoa siinä on mielestäsi?

  Entä mitä puttereita on laitettu kaapin perukoille pölyä keräämään ja miksi ne ovat sinne päätyneet?

  Tällä hetkellä käytössä Heavy Putter B1-M. Halusin kokeilla jotain eksoottisempaa vaihtoehtoa. Hyvää putterissa on sen vakaus, säätömahdollisuudet ja grippi, joka on normaalia paksumpi. Lisäksi pidän siitä, että putteri on center shafted. Se myös sopii tyyliini, eikä tule vastaan ihan joka jampalla. Jos nyt jotain huonoa tästä haluan sanoa, niin saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin tottuu ko. putteriin.

  Kaapin peruskoilla on Odyssey White Hot 2-Ball ja Dual Force 2. Tuo vanha 2-Ball ei mielestäni asettunut hyvin pallolle, vaikka pitkään palvelikin. Dual Forcen hankinta oli vain tuollainen kokeilu jostain blade-putterista.

  #304694 Ilmoita asiaton viesti

  Itsellä ollut muutaman vuoden Yes callie. Tässä talvella hankin titleistin scotty cameronin käytetttynä mutta muutaman kerran sitä kokeiltuani(kotona puttimatolla) myin sen lajin aloittavalle kaverille. Laatuputteri toki on mutta kun oli kevyempi/huonompi tuntuma kuin calliessa niin myin pois. Tällä hetkellä tuntuu että callie pysyy bägissä pitkään juuri tuon tuntuman, tasapainon ja fiiliksen takia.

  #304695 Ilmoita asiaton viesti

  Minulla on käytössä Pacer 1 by Sounder lyhennettynä 32′ ja en ole parempaa putteria vielä kädessäni pidellyt vaikka monia on tullut kokeiltua. Vintillä asustelee tätä nykyä Northwestern Tom Weiskoff 311, Raven TM 30, Wilson Black Jack ja Fazer Tour Touch III.

  #304696 Ilmoita asiaton viesti
  EFC

  Käytössä Odyssey 2ball, kaapissa Ping Anser kopio.

  #304697 Ilmoita asiaton viesti

  Tuli talvella heräteostoksena hankittua Odysseyn 2ball F7, ja täytyy sanoa, että halligriinillä on ainakin yllättänyt positiivisesti vakaus ja tuntuma. Kesällä kun lykkii metrisiä ohi voi tietty ääni kellossa muuttua.

  #304698 Ilmoita asiaton viesti

  Puttereita vaihtelen fiiliksen mukaan…

  Viimeisin hankinta on Scotty Cameron California Del Mar 34-70-4 (pituus-lie-loft) ja se on tällä hetkellä bägissä…

  Edellinen luottoputteri oli Ping B60 (steel) jolla Hamilton voitti Openin muistaakseni 2004 (se Open jossa Sonartec MD hybridi tuli kuuluisaksi). Lisäksi kaapista löytyy myös Pingin B60 BeCu (tällä mallilla Faldo voitti muistaakseni Openin Muirfieldissa). Molemmissa Pingeissä on Pingman blackout gripit ja mustat nahkaiset Pingman suojahuput (samanlaiset kuin Martin Kaymerilla).

  Jossain kaapin perähyllyllä on vielä Scotty Cameron Studio Style First of 500 stanssauksilla… sitä ei tule käytettyä, koska on liian pitkä (35 tuumaa) eikä sitä viittisi ”harvinaisuutensa” vuoksi lyhentää…

  Seuraavaksi varmaan hankin muutaman vanhan Pingin Anserin ja RAM Zebra pitäisi jostain löytää. Muistaakseni Woosnam aikoinaan käytti tuota Zepraa. Ebaystä noita välillä löytyy ihan muutamalla kympillä.

  #304699 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tällä hetkellä bagissä Odyssey White Hot XG Marxman Blade. Lepovuorossa Odyssey White Hot #2.
  Kaapin perukoilta löytyy vaihtoehtoja: Scotty Cameron Del Mar 3.5, jonka ostin joskus halvalla, mutta en ole juuri itse ulkoiluttanut. Yes Callie, joka on saanut liikuntaa lähinnä nuorison toimesta ja eksoottinen Doud Sanders Peacock 4, joka on tollanen Bulls Eye -kopio, mutta eri retro.

  #304700 Ilmoita asiaton viesti

  Pelibägissä Ben Hogan Bettinardi BHB-C1 ja harkkabägissä Mizuno Bettinardi malletti. Ja hankintalistalla ihan RJ Bettinardi.

  #304701 Ilmoita asiaton viesti

  Bägissä juuri tällä hetkellä on putterivaje, kun vanha White Hot #1 siirtyi eläkkeelle, eikä saman firman Musta Tuor Design #8 ole vielä saapunut.

  #304702 Ilmoita asiaton viesti

  Khelde kirjoitti: (12.3.2011 9:18:17)
  Kyllä Scotty Cameronit on puttereiden Ferrareita. Tällä hetkellä käytössä Newport 2.6.

  Veit sanat suustani…

  #304703 Ilmoita asiaton viesti
  KL

  Minulla on RAM Zebra, ollut jo 15 vuotta. Hyvä peli.

  Kätköistä löytyy myös Lidlistä ostettu 2-ball -kopio. Paska peli, mutta sillä jos oppii puttaamaan, niin sitten osaa putata millä vain.

  #304704 Ilmoita asiaton viesti

  Messuilta ostin sikahalvalla Odyssey White Hot XG MarXman Bladen.,Kaapissa pari vanhaa Wilsonia.

  #304705 Ilmoita asiaton viesti

  tällä hetkellä bägissä on hongkongista ostettu macgregorin aasian teamin NVg2 putteri. hyvin on toiminu

  #304706 Ilmoita asiaton viesti

  Itseltäni löytyy vain kaksi putteria, Niken Blue Chip BC 203 varmaankin vuosimallia 2004 ja Ben Hoganin Bettinardi BHB1-C varmaan vuosimallia noin 2007. Kaikki putterit on lähtökohtaisesti liian pitkiä mitä on myynnissä, joten olen noita molempia lyhentänyt noin 3 tuumaa, eli ovat noin 30-tuumaisia ja molemmissa on superpaksu 2 Thumb grippi. Ihmettelen miten ihmiset voi putata 33-tuumaisilla ja sitä pidemmillä kun olen itse kuitenkin 181 senttinen ja kaikki mitä hyllystä löytyy on aivan liian pitkiä.

  #304707 Ilmoita asiaton viesti

  25 vuoden aikana käytössä on ollut 4 putteria, joista kaksi on edelleen hallussani. Eka oli aloittelijasetin perusputteri, joka vaihtui mailojen vaihtuessa ~-89 Taylor Maden TC3:een. Ensimmäisen myin setin mukana ja toisen annoin aikoinaan broidille, kun ostin Hoganin Apexit ja putteriksi Hogan Sure-in 2:en. Joka on edelleen kaapissa. Ben Ross Ripple SR ilmestyi bägiin joitakin vuosia takaperin ja tulosten perusteella sopii omaan puttaustekniikkaani sen verran hyvn, ettei sieltä varmaan hajoamatta häviä.
  Lisäksi olen ostanut vanhaan bladesettiin nostalgiamielessä bladeputterin. Tuota settiä tosin ei tule juurikaan ulkoiletettua.

  #304708 Ilmoita asiaton viesti

  Bägissä Odyssey 2Ball White Steel, autotallissa pari vanhaa Wilsonia ja legendaarinen Bull Eay, kaudessa pari nostalgiakierrosta sillä. Edellisen Odyssein vei varas niinkuin koko baginkin, golkentältä ja Suomessa…

  #304709 Ilmoita asiaton viesti

  Pari Ping Anseria,
  Ram Wizzard,
  Nevercompromise WooDoo
  Scotty Cameron Newport 2.7

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Välineet Mitä puttereita käytössä? Mitä kaapissa?