23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Mitä maksaa kahvi/olut klubiravintolossasi?

Etusivu Foorumit Yleistä Mitä maksaa kahvi/olut klubiravintolossasi?

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Meillä SHG:ssä kahvi 1,30 (joka on pienestä kahvikupposesta/pahvimukista aika kova hinta) ja 0.5 keskioluttuoppi 4 euroa (joka lienee aika kohtuuullista). Limsat automaatista 2,20 – hirvittävää, onneksi Luukissa on luonnon lähdevettä saatavilla. Olen muuten edelleen sitä mieltä, että tupakointia voitaisiin pyytää välttämään golfkierroksen aikana.

    Miten tupakointi liittyy otsikkosi aiheeseen? Klubilla tupakointia varmasti säätelevät klubin politiikan lisäksi suomen laki. Ulkona kierroksella varsinaista lakia/politiikkaa tupakointiin ei ole. Antakaa meitin kessuttelijoiden olla rauhassa – niin mekin teemme!

    Miten tupakointi liittyy otsikkosi aiheeseen? Klubilla tupakointia varmasti säätelevät klubin politiikan lisäksi suomen laki. Ulkona kierroksella varsinaista lakia/politiikkaa tupakointiin ei ole. Antakaa meitin kessuttelijoiden olla rauhassa – niin mekin teemme!

    Jaaha… Taas poljetaan polttelijaa. Voit työntää mielipiteesi sinne minne aurinko ei suo valoaan.

    Noh, noh 😉 Kyllähän mielipiteitä saa olla. Toisaalta tähän ehkä sopisi juuri tuollainen Dirty Harrymäinen mielipidefilosofia.

    Nöyrimmät anteeksi pyyntöni jokaiselle edellisestä viestistäni henkisesti loukkaantuneelle. Ja miksei fyysisestikin jos vaikka putositte tuolilta tms…

    Jotta ei jäisi epäselväksi mistä asiassa oli kyse niin kerrottakoon se vielä tässä. Koska nimim. ’Ringo’ mielestäni hiukan ahdasmielisesti ilmoitti mielipiteenään että tupakointia olisi syytä välttää golfkierroksen aikana, hiukan poikamaisesti hätäillen kehoitin häntä TYÖNTÄMÄÄN KO. MIELIPITEEN HANURIINSA. Syistä jotka johtivat näinkin tökeröön käytökseen osaltani voitaneen mainita esimerkiksi seuraavat:

    1) Olen kyllästynyt ’keskusteluun’ tupakoinnista golfkentällä.

    2) Olen saanut tarpeekseni muiden mielipiteistä koskien tupakointia golfkentällä.

    3) Kysyit mitä kahvi / olut maksaa. Mitä tällä on tupakoinnin kanssa tekemistä? Aski ns. ’premium’ -luokan savukkeita maksaa tasan 4 Euroa. Klubilla vähän enemmän koska hintaan lisätään ns. ’avausmaksu’.

    Mitä tulee alkuperäiseen viestiisi niin en tiedä. En juo kahvia vaan teetä. Ja oluen sijasta juon mieluummin viskiä tai siideriä.

    Juu, tupakka voitas kieltää golfkentillä joka paikassa. Samoin alkoholin kanssa läträäminen.

    Nuoriso saa huonoja vaikutteita aikuisista jotka hörpivät oluen kierrosta ennen ja jälkeenkin sekä tupakoivat kentällä. Ja tietenkin piereskely on monesti aikas häiritsevää hajullisesti, äänellisesti sekä silmien kirvelynä. Monta puttia on mennyt ohi kun on joutunut puttaamaan vedet silmissä lyhyttä puttia kun pelikaveri, yleensä vieraspelaaja joka pukeutuu havaiji paitaa, on pieraissut ennen puttiani ja ollut tuulen yläpuolella.

    Niin ja sitten sen pallon voi nostaa ylös jos ei tule enään pokipisteitä. Ja aloittelijat vois käydä pelaamassa yöllä. Miksi kentillä ei ole valonheittimiä?

    Saahan ringo olla mitä mieltä haluaa. Eikös omat mielipiteet ole sallituja?

    Nuuskakin voisi olla kiellettyä käyttää golfkentillä. Niitä ’teepusseja’ näkyy kentällä yllättävän paljon. Ruho ei kasva kunnolla jos nuuskaa on liikaa kentällä.

    Jos joku tupakoi se on hänen asiansa.

    Eikös se ole niin jollei aiheuta häiriötä tai haittaa muulle yhteiskunnalle, niin poltelkoon rauhassa.

    …Keuhkosyöpä tosin laskettakoon yhteiskunnalle aiheutuvaksi kustannukseksi, jonka hoito pitäisi laskuttaa täysimääräisesti siihen sairaistuneelta tupakoitsijalta, ei kaikilta veronmaksajilta…

    …hei tämä oli provo pahimmasta päästä…

    Blaah. Blaaah. Blah. Blaah. … Mä jaksan kyllä tätä koko päivän. :o)

    Näissä provoissa on se hyvä puoli että jos siihen on lähtevinään mukaan niin joku innostuu siitä aina. Ja poikkeuksetta. Älkää nyt hyvät ihmiset kuvitelko että mä tosissani näitä juttuja kirjotan.

    Mutta tupakin hinta on kyllä aivan liian korkea – miksi suomessa edelleen harrastetaan kaksinaamaista politiikkaa niin röllön kuin kaltsunkin hinnan suhteen?

    [ja ihan tosissani olen/]

    Kuka täällä nyt tosissaan olis 😉

    nimimerkillä: ’ikuinen pilke silmäkulmassa’

    Onneksi Luukissa on lähdevettä, nimittäin monissa paikoissa ei ole, vaan joutuu ryystämään suoraan vesiesteestä, ojasta tai jostain lammikosta janoonsa.

    Mitä tupakointiin tulee, suosittelen virittämään keskustelun kehoittamalla tupakoitsijaa lopettamaan polttamisen kokonaan, saman tien. Näin saat aikaan leppoisan tunnelman pelikierrokselle kun vain jaksat palata tähän suosittuun teemaan jos vain vähänkin keskusteluun tulee taukoja! Suits you, Sir!

    Mielestäni peliä eniten haitaavat kuitenkin nuorten naispelaajien hihattomat pelipaidat ja ihoamyötäilevät byysat. Kokoajan joutuu miettimään, että onko niillä edes tangoja tuolla alla? Entäs ne paidat; backsvingissä näkyy kainalokarvat ja kaikki!!

    Tuossa Ford P. otti esiin pahan ympäristöhaitan, piereskelyn. Entäs jos sama hawaijipaitainen vieraspelaaja päästää vanhan viinan ja valkosipulin hajuisen röyhtäyksen? Kyllä on putti pilalla vaikka olisi tuulen yläpuolella.

    Eipä ole elämä helppoa, eipä…

    Nimetön

    Mitä,mitä…? Onko 0.5 tuopit saatu takaisin. Viime vuonna Lakistossa vieraillessa se oli vielä 0.4!

    Ja aivan oikein viina on aina hintansa väärti.

    Itse tupakoin vain pelatessa. Siksipä meneekin melkein aski päivässä ja pakko pelata parisataa kierrosta kaudessa ja olla koko talvi rangella.

    Joo joo lankeen provoon ihan vaan siksi että ärsyttää ihan v….sti kun ruikutetaan aina että keuhkosyöpää maksellaan muiden veronmaksajien pussista.Laskekaapa huvikseen paljon tupakoitsija maksaa askeistaan veroa yhteiskunnalle ja tulkaa sitte lässyttää kuka maksaa mitä.Kyllä se niin on että smokerin rahoilla kustannetaan hoidon lisäksi vielä sosiaalipummien baarikaljat, prkl…

    En muuten polta (kuin päreitäni)

    Parempi polttaa tupakki kun päreensä – ainakin näin valoisana vuodenaikana…

    No jos muilla hinnat kahvilatuotteissa on korkeat niin meillä LGV:ssä meinasin tukehtua kun ostin yhden battery-tölkin ja kassaneiti pyysi multa 3,5 euroa !!!

    Kilpailu:

    Mikä kenttä ensimmäisenä:

    – savuton klubi

    – kentällä polttaminen kielletty

    – ei olutta / muuta väkijuomaa tarjolla

    Kaikki tupakoitsija joutavat…. oluelle….

    Antti, miksi kirjoitit, että Suomessa harrastetaan kaksinaamaista hintapolitiikkaa alkoholin ja tupakan kanssa? Olisi kiva kuulla perusteluja.

    Minun puolestani ulkona saa yleisesti ottaen polttaa niin paljon kuin sielu sietää. Poikkeuksena ovat kuitenkin tilanteet ja paikat, joissa voidaan tupakansavusta olevan erityisen paljon haittaa. Jos siis poltat golfkentällä, pidä huolta, että tupakansavusi ei tule muiden ryhmäläisten silmille. Muuten antaa palaa.

    Nimetön

    Vanhaa virttä, mutta ehkä mukaan on tullut uusia lukijoita.

    Yhdeksän kymmenestä tupakoijasta > 10 savuketta päivässä lopettaisi heti kokonaan jos pystyisi.

    Vieroitusoireet ovat kutakuinkin samat kuin kokaiinin ja/tai heroiinin käyttäjillä.

    Tupakanmyynti on laillisena pysyessään yksi maailmanhistorian suurimpia ’puhalluksia’.

    Itse olen nähnyt peltipöydällä tupakoitsijan keuhkot ja ottanut niistä valokuvan artikkeliani varten. Kyllä ne olivat lähinnä pikimustat.

    PS. Jokainen käsittänee että annan vinkkejä junnugolffareille – en tukevasti koukussa kiikkuville.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Mitä maksaa kahvi/olut klubiravintolossasi?

Etusivu Foorumit Yleistä Mitä maksaa kahvi/olut klubiravintolossasi?