23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Mistä saisi Kilpailukalenterin?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Mistä saisi Kilpailukalenterin?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Avoimet kansalliset kilpailut ovat käynnistyneet, mutta viime Golflehden välistä ei löytynytkään tuttua Kilpailukalenteria. Miksi? Kysymys kuuluu tietysti Golfliitolle, jolle me pelaajat kalenterin teon maksuillamme kustannammekin. Mutta kysyn asiaa täällä eli oletteko muut saaneet? Kukaan ei ole näet ottanut asiaa puheeksi vaikka Clubhousen porukasta varmasti yli puolet pelaa kilpaa.

    Golflehden mukana tuleva kalenteri tulee varmaan seuraavassa numerossa.

    Samat tiedot, eli ne tiedot jotka seurat ovat ilmoittaneet liitolle, löytyvät golf.fi sivuilla.

    Nämä ovat siis seurojen avoimet kilpailut.

    Siitä vaan omaa kilpailuohjelmaa suunnittelemaan.

    Lue lisää: kisakalenteri

    Nimetön

    Kiitos Puunelkulle, sieltä seurojen kotisivuilta olenkin onkinut tietoja varhaiskevään kisoista.

    Ensimmäisenä taisi koko kalenterinsa saada julki Yyteri Golf mistä sille onnittelut – Vappuna tullaan!

    Seuraava Golflehti pitäisi ilmestyä 26.4., joka on kyllä koko maan kattavan, yhtenäisen Kilpailukalenterin suhteen auttamatta liian myöhään.

    golf.fi:n kilpailuhausta löytyy huhtikuulle 11 kilpailua, joista yksi on Rukan talvigolfkentällä ja pari seuran sisäistä kilpailua. Koko kaudella on saman kalenterin mukaan 1558 kilpailua, kauden aikana niitä normaalisti vielä ilmaantuu lisää. Golfpisteen kilpailuhaulla kisoja löytyy liki 800 koko kaudelta.

    Näiden lukujen valossa voi joku tietysti periaatteessa olla sitä mieltä, että huhtikuun loppupuolella ilmestyvä kilpailukalenteri on ’auttamattomasti myöhässä’. Varmasti huomattavasti useampi kuitenkin kärsii tämän katastrofin nurkumatta, koska huhtikuussa ilmestyvä kalenteri on varmasti kattavampi kuin se, joka voitaisiin julkaista maaliskuussa, ja luultavasti seuran/yhtiön maaliskuun kevätkokouksessa päätetyt muuttuneet green fee- ym. tiedotkin on ehditty päivittää. Huhtikuinen kalenteri ei ainakaan ole ehtinyt hukkua pääsiäisen laskettelureissun aikana, vappu tietysti on vielä edessä..

    Moi senior , koska se meidän eka ja toka kisa on pvm:t varmuuden vuoksi – voidaan soitellakki . Mihin kisoihin aiot muuten mennä – voin ängetä mukaan.

    mailat ja wiglaavat

    Nimetön

    Huvittaa tuo edellinen kaveri, joka käyttää enemmän tilaa nurkumiseen toisen nurkumisesta kuin tämä itse.

    Jees, Kilpailukalenteri on kaikkine tärkeine lisukkeineen pahan kerran myöhässä, sillä kilpailuihin aletaan ottaa vastaan ilmoittautumisia yleensä kaksi viikkoa ennen kisaa. Eli Huhtikuun lopussa tuleva kalenteri ’koskee’ jo toukokuun puolenvälin ja sitä myöhäisempiä avoimia kilpailuja.

    Yritä, Mäkkäri kiiruusti saada kaveri ja tule 1.5 Yyteriin Vappuscrambleen. Minä muodostan joukkueen vaimon kanssa – se on semmoinen stressitön alku kaudelle kun saa vähän mokatakin, emäntä kyllä paikkaa…

    Hoidimme ilmoittautumisen tavallisella kirjeellä, sillä harvassa toimistossa vielä huhtikuun puolivälissä vastataan puhelimeen.

    Soitellaan muusta, kaikki suunnitelmat eivät tähän mahdu. (29.6. ajattelin Kytäjää: Sinä, Sun kaveris, Kobo ja minä).

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Mistä saisi Kilpailukalenterin?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Mistä saisi Kilpailukalenterin?