23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Mistä pelioikeus?

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä pelioikeus?

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #190438 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Ojo

    Kartoitan tässä ensi kesän kenttämahdollisuuksia ja yksi vaihtoehto olisi maksaa vuokrapelioikeus maksu jonnekin pk-seudun kentälle, mutta mihin? Eli mitä kenttää suosittelette pk-seudulta, jossa hinta-laatu suhde on parhaiten paikallaan? En ole kuitenkaan valmis maksamaan mitään älyttömiä summia.

    #519509 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Aku

    Veit jalat suustani! 🙂

    Tulen painimaan saman ongelman edessä kevättalvella (kun kuitenkin pitää olla ajoissa liikkeellä…)

    Kartoitin loppukesästä pk-seudun kenttien vuokrapelioikeushintoja ja tulin siihen tulokseen mitä soittelusta ja tämän saitin kenttähinnoista sain selville, että ainakin yksi varteenotettava paikka hinta&laatusuhteen puolesta olisi tuo Vihti (Luukki&Lakisto). Eikun kilpaa varaamaan pelioikeutta keväällä…

    Onko jollain noin karkeata käsitystä milloin kannattaa alkaa soittelemaan kentille pelioikeuksista?

    #519510 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jepelle; minkä verran maksaa vuokrapelioikeus Luukissa & Lakistossa?

    Itse olen harkinnut vuokrapelioikeuden hankkimista Tuusulasta, hinta 660 € (pysynee pk-seudulla vielä kohtuullisena). Tuusulassa ainakin on jono jo olemassa, sinne vaan ilmoittautumaan! Käytännössä vuokrapelioikeuksia on kuulemma ollut vuosittain noin 100 kpl (tällä hetkellä jonossa 8), joten mitä aikaisemmin ilmoittautuu, sitä varmemmin pelaa ensi kesänä:) Kyllä kai sitä voi jo nytkin soitella muillekin kentille, en tiedä kuinka yleinen tällainen jonotussysteemi on.

    #519511 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pk-seudulta kyllä yksi parhaimmista vaihtoehdoista pelioikeuden vuokraamisenn on Kotojärvi Golf, hinnat olivat viime keväänä 550-600 euroa, ensi vuonna varmaan siin 600:n pintaan.

    Tänä vuonna alku keväästä sai vielä hyvin mutta kävivät kyllä vähiin kevään lopussa.

    #519512 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Käykää Peuramaan sivuilla. Klubi myy ensi vuodelle pelioikeuksia hintaan 650 eur. Satasen varausmaksu nyt ja loput maaliskuun lopussa. Uusi 18-reikää avataan kesäkuussa. Missä muualla sulla on tähän hintaan kaksi kenttää tarjolla??

    #519513 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ennenkuin vuokraa mitään Kotojärveltä kannattaa käydä pelaamassa se. Kaikki eivät pidä minigolfista.

    #519514 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Aku

    Hoitovastike+vuokrapelioikeus näyttäisi olleen Vihdissä tällä kaudella 330€ + 550 € eli nämä hinnat eivät sittenkään pärjää esim. Tuusulan hinnalle.

    Tattis muuten jonotusvinkistä. Pitääpä harkita Tuusulaa…ellei tälle palstalle tule vielä kovempia ’tarjouksia’. 🙂

    #519515 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ainakaan nettisivujen mukaan Peuriksen pelioikeusmaksuun ei ilmeisesti sisälly kypärää 🙂 Se on välttämätön varuste, kun uusi kenttä avataan. Vuosaari on todella turvallinen kenttä Peuramaahan verrattuna.

    #519516 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Luukki ja Lakisto ovat Suur-Helsingin Golfin (SHG)kenttiä, eivät Vihdin.

    Golfpörssissä oli ainakin 08.11.2002 pelioikeus, näille kahdelle kentälle, vuokrattavana hintaan 750,- €. Tämän päälle tulee tietysti jäsenmaksut.

    Golfpörssistä kannattaa seurata mitä vuokrapelioikeuksista pyydellään.

    #519517 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Peuramaan uudenkentän 1,2 3 ja 4 väylät ovat vanhankentän vieressä normaaleilla etäisyyksillä. Uudenkentän 5 väylä menee vanhankentän 10 ja 11 väylän läpi. Tämä kohta on kapea ja vaatii muiden pelaajien huomioimista ennen omaa lyöntiä. Loput väylät kulkevat uusilla mailla. Tietysti vanhan kentän 9, 12 ja 13 väylät ovat uudenkentän naapuri väyliä, mutta eivät mitenkään erityisen lähellä uusia väyliä. Tuskin yhden kriittisen kohdan takia kannatta heittää kypärää päähän?

    #519518 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Ojo

    Peuramaasta mainittiin, että ko. kentällä pelioikeus olisi 650 eur. Kävin kentän kotisivuilla (pääsivulta linkki pelaaminen) ja löysin ainoastaan hinnan joka oli 410 eur. Tuleeko tuon päälle jotain lisämaksuja?? En löytänyt tuota Woosien mainitsemaan 650 egen hintaa mistään?

    #519519 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Peuramaan sivuilta kohdasta Kauppapaikka (viimeinen listalla) löytyy punainen neliö – vuokralle tarjotaan – täältä löytyy kaikki tarpeellinen.

    #519520 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    650 euroa Peuramaan pelioikeudesta vuodelle 2003 tuntuu edulliselta.

    Vuoden 2002 hinta alkoi muistaakseni yli 800 euron tasolta. Omat ylimääräiset pelioikeudet vuokrasin 670 eurolla. Vuodelle 2003 ajattelin jotain yli 800 euron tasoa.

    Olen ihmetellyt tuota tarjousta ja päätynyt kahteen vaihtoehtoon:

    1. Pelioikeuksien tarjonta on runsasta. (huom. yli 600 uutta osaketta kentänlaajennuksen yhteydessä)

    2. OY haluaa vuokrata pelioikeutensa tämän vuoden puolella kirjanpidollisista syistä.

    Jos soittelet Peuramaalle kannattaa kysyä kuinka kauan tarjous on voimassa.

    Itse en usko että keväällä saisi Peuramaan pelioikeuksia 650 euron hinnalla.

    #519521 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tämä ei liity lainkaan tälle palstalle (pliis ei hernettä nenään), enkä ole ammttilainen, mutta kohdan 2. osalta saattaa OY:lle aiheutua ongelmia jaksotuksen osalta, jos kirjataan tuloksi tälle vuodelle vaikka tulo kohdistuu seuraavalle vuodelle. Saattaapi tilintarkastaja laitattaa tilinpäätöksen uusiksi. Liekö tarjous voimassa, jos asia on näin?? OY:n halu on tietysti ymmärrettävä, koska tänä vuonna on tullut paljon kuluja kentän rakentamisesta. Saattaapi tulla verottajan kanssa ongelmia, mutta sehän ei vuokrapelaajaa kiinnosta :)) Saatan olla täysin väärässä, joten eipä hermostuta kommenteissa.

    #519522 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hommahan toimii niin, että maksat tän vuoden puolella sadan euron varausmaksun ja loput eli 550 ensi vuoden maaliskuun loppuun mennessä. Kuulin, että Länsi Uuudenmaan Osuuspankki joka taitaa olla suurin osakkeenomistaja haluaa näin varmistaa, että iso määrä pelioikeusksia saadaan liikenteeseen. Tän vuoden hintapyyntö tais olla liian kova, koska rakennustöistä aiheutuva haitta varmaan karkotti osan halukkaista.

    #519523 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos selvennyksestä!

    Hinta ei todellakaan ole mikään kova kahdelle kentälle noin lähellä pääkaupunkia. Fiiliskin jänenten kesken taitaa olla aika rento. Olin itse jäsenenä Peuriksella joskus viime vuosituhannella :), mutta kentän kunto pani hakeutumaan muualle.

    #519524 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Varmistin omalta kirjanpitäjältämme ja niinhän se oli, että vuoden 2003 vuoden pelioikeustuloja ei voi merkitä vuoden 2002 puolelle tuloihin.

    Ennakkomaksutkin pitäisi merkitä kuulemma 2002 taseeseen eikä tuloihin ja vasta 2003 siirtää tulojen puolelle.

    Kiitos korjauksesta.

    Siis 1. vaihtoehto on todennäköisempi.

    #519525 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Mitenköhän mahtaa olla st.Laurence golfin kanssa.

    Onkohan kentällä omia vuokrapelioikeuksia jaossa ja mitenkähän hinta?

    Vai löytyykö oikeuksia vain vapailta markkinoilta.

Esillä 18 viestiä, 1 - 18 (kaikkiaan 18)
Vastaa aiheeseen: Mistä pelioikeus?

Etusivu Foorumit Yleistä Mistä pelioikeus?