16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Minnille valmentaja?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Minnille valmentaja?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Minnille pitäisi nyt kiireesti saada valmentaja, jotta saadaan peli kuosiin ja taaloja tilille. Arvatenkin(helppo arvata kun lehdissä lukee) joku jenkki saa homman, mikä on sikäli hyvä ettei multa häivy pro alta, sehän olisi katastrofi. Jos minä saisin päättää kyllä Fukke ja ts ja vielä KL apuvalmentajaksi. Henkisen valmennuksen saisi hoitaa XXL ja Jyrkkä Draw. Eikö yhtään naista tiimiin, EI TOSIAANKAAN! Välineetkin pitäisi saada kuntoon, no nitä miehiä täältä palstalta pesee.

    Välineiden virityksen voisi hoitaa Jukka, tietty. Henkisen puolen apuvalmentajaksi Kaapo.

    Naulan kantaan! En tohtinut Jukka mainita, mutta kaapo on löytö:)

    Kebax vois alkaa hoitaan noita managerin hommia…

    No nyt alkaa näyttää siltä, ettemme XXLn kanssa perustaneet Merry Teyo Mental Deblock Oy.tä turhaan. Ei jää tämä firma pöytälaatikkoon! Nimeen päädyimme notta saamme avattua vientimarkkinat ja se pitää myös osan tampioista loitolla.

    Olemme kaavailleet 3-5 (riippuen henkilön itsepäisyydestä) päivän intensiivikurssia Meri-Teijossa. Alustava ohjelma alkaa olla kasassa:

    -pukeutuminen; vastuuhenkilönä allekirjoittanut vuosien peililasitiirauksien tuomalla asiantuntemuksella. Jos joku luulee, että navan villkuminen on rivoa niin tulette hämmästymään.
    -henkiset blokit hoitaa XXL ihan vaan vittuilemalla.
    -taustatukea antaa myös XXL HarriKirvesniemi-metodiikalla (alkaako selvitä nimimerkin kaksoismerkitys?)
    -voimankäytön blokit purkaa JD rangella. 7 tuntia draiveja 110% voimantuotolla. Välillä lyödään intervalleittain myös tosilujaa.
    -muissa vähäpöisissä osissa käytämme GP:n konsultteja.
    -loppuajan (mikä ei ole vähäinen) juomme Sandelsia (Lapparia kyytipoikana) ja luomme postiivisia mielikuvia.

    Olemme jo lähettäneet kutsun myös Sandolon Sophielle.

    Kiara kirjoitti: (5.9.2006 11:21:30)
    Välineiden virityksen voisi hoitaa Jukka, tietty. Henkisen puolen apuvalmentajaksi Kaapo.

    Jep,

    Ihmettelin mikseivät chipatessa avaa stanssia ? Minnillä lienee jotenkin peli-ilo kateissa..Kaisa Ruuttilakin avasi pitkälle, mutta lähestymiset ties missä.

    Välineissä voi olla jotain vikaa..tai sitten käynyt niin kuin Tanja Poutiaiselle viimekautena..unohti levätä välillä ja nukkua riittävästi.

    Kengät ja gripit ym tulisi myös tutkia. Omalta kohdaltani voin kommentoida seuraavaa. Nyt kun uudet kengät alkaa sopeutua jalkaani huomaan olevani rennompi ja tarkempi ja pidempi lyönneissäni..siis kengistä lähtien voi kaikki olla pilalla/väärin….ei pelkästään mailat ( varret ja gripit ).

    Pituuksissa on taas niin dramaattinen ero, että pamauttelen i9llä niitä mitä ennen kasilla..sitä on melkein mahdoton uskoa..ero on niin dramaattinen.

    Stanssissa balanssi kun on toisenlainen niin voi käyttää kehoaan aivan eri tavalla lyönnissä. Nyt osasin automaattisesti ottaa ulkoa sisään lyöntiä, kun on tullut hookkia..aiemmassa eteenpäin kumarassa jalka-asennossa se ei onnistunut ( Niket nosti kantapäät liian ylös ).

    En tiedä missä vika Minnin pelissä..olisiko vaan ns. combat fatigue eli taisteluväsymys iskenyt. Liikaa paineita ehkä ?

    Jyrkkä Draw kirjoitti: (5.9.2006 12:46:49)

    Olemme jo lähettäneet kutsun myös Sandolon Sophielle.

    Henkka sitten varmaan tulee pyllyjä tiiraamaan? Vai saiko jo sunnuntaina tiirailla tarpeeksi Sophien pyllyä?

    ts

    Mää en oikeen nyt kerkee, kun pitäs noi pitkiä aikoja siellä olla ja lennellä ameriikkaankin yhtenään. Luvannu kumminkin pitää huolta noista omista pelureista ja vähän perheestäkin.

    Tietyllä tavalla kuulostaa purkaukselta, joka on saanut alkunsa tuosta hieman kaoottisesta mielentilasta ja näkyy ulospäin tahtona tehdä jotain toisin. Auttaako se sitten: se onkin toinen kysymys. Parivaljakon Nilsson %& Merriot yksi teemoistahan on ’Be Your own best coach’

    Jäitä hattuun toivoisin Minnille ja tarkennettua yhteistyötä nykyisen kolmikon kanssa.

    Ajatukset aivoista – liikuttavat lihaksia – liikuttavat mailaa – liikuttaa palloa. Vääränlainen tai häiritsevä ajatus tuottaa ei-toivotun pallonlennon. Paras tapa saada hyvä ote mentaalipeliin on oppia ymmärtämään, miksi haitalliset ajatukset ja tunteet laskevat suorituskykyä ja miten voi oppia hallitsemaan mieltään ja ajatuksiaan ja siten parantaa tuloksia. – Jukka Routamaa
    Tämä kaikki, ja vähän muutakin, käydään oppilaan kanssa läpi soutuveneen perätuhdolla vierekkäin istuessa, (Vene on tänä kesänä hankittu Särki 400). JD:n soutasessa rauhallisin mutta väkevin kohti kuunsiltaa peililasit nenällään minun siemaillessa ohuita siivuja Laproa oppilaan nauttiessa Sandelsia luomme pohjaa vankalle keskittymiskyvylle. JD ei saa mitään ennen kuin ollaan rannassa.

    Tämän päivän YLE:n teksti-tv:n mukaan Minea on pistämässä ensi kaudeksi valmentajakuvionsa täysin uudeksi. Jotenkin siitä sai kuvan, että nykyisestä kolmikosta ei kukaan kelpaa enää jatkossa.
    Yksi pääajatus on, että valmentajalta vaaditaan huomattavasti tiiviimpää ja ammattimaisempaa otetta Minnin työskentelyyn.

    Kiara kirjoitti: (5.9.2006 13:10:55)

    Henkka sitten varmaan tulee pyllyjä tiiraamaan? Vai saiko jo sunnuntaina tiirailla tarpeeksi Sophien pyllyä?

    Kyllä pylly on sellainen kapistus, että ei sen tiirailusta koskaan liiakseen saa. Tosin tiukan taiston vei mielestäni voitokseen Neiti Butler, jonka kanssa sain suuren kunnian kierroksen jälkeen jonkin aikaa jopa jutustella.

    On se vaan hassua kun noin hurjan taitavalla ja nätillä likalla ei ole noussut lainkaan pissi päähän. Niin iloiselta ja maanläheiseltä Neiti Butler lyhyen keskustelun perusteella vaikutti. Tapaa sitä aika usein vähemmänkin nättejä ja vähemmänkin taitavia, jotka omasta mielestään ovat kovin paljon enemmänkin nätimpiä ja enemmänkin taitavampia…

    Neiti Butlerin nyt monet miehet varmasti tunnistavatkin, mutta pistetään nyt sitten vielä linkki, mikäli joku ei tarkalleen muista Shopien sunnuntaista peliseuralaista.

    Carlie

    Mutta oli luonne mikä vaan. Kyllä pylly on sitten kiva keksintö ihmiselle. Paljon kivampi kuin esimerkiksi tulehtuneen viisaudenhampaan poisveto. Se ei ole mielestäni ihmiselle yhtään kiva keksintö. Minusta.

    Tässä Henkalle yksi vaihtoehto lisää. Olen Henkan kanssa samaa mieltä tuosta että mikä on se joka saa kiinnostumaan kerta toisensa jälkeen

    Erica Blasberg

    tossa muuten mallia myös suomen tytöille miten kotisivut voi toteuttaa…

    EFC

    IsoPahaR kirjoitti: (5.9.2006 21:39:09)
    Tässä Henkalle yksi vaihtoehto lisää. Olen Henkan kanssa samaa mieltä tuosta että mikä on se joka saa kiinnostumaan kerta toisensa jälkeen

    Erica Blasberg

    EB, siististi cool…

    IsoPahaR kirjoitti: (5.9.2006 21:39:56)
    tossa muuten mallia myös suomen tytöille miten kotisivut voi toteuttaa…

    Mielestäni Carlien olivat ok, mutta nuo Erican kamalat! Puhun nyt siis www-sivuista, en peristä kummassakaan tapauksessa 😉

    Tuolla Erican sivuilla täytyy ensin odotella kaikenmaailman flashit ja musiikit läpi, että pääsee näkemään, mitä sivuilta löytyy. Tämän jälkeen jokaisen valikon jälkeen sama odottelu 0->100 että flashit latautuu. Huoh…

    Rautatykki kirjoitti: (5.9.2006 22:32:28)
    Mielestäni Carlien olivat ok, mutta nuo Erican kamalat! Puhun nyt siis www-sivuista, en peristä kummassakaan tapauksessa 😉

    Tuolla Erican sivuilla täytyy ensin odotella kaikenmaailman flashit ja musiikit läpi, että pääsee näkemään, mitä sivuilta löytyy. Tämän jälkeen jokaisen valikon jälkeen sama odottelu 0->100 että flashit latautuu. Huoh…

    Ei mun ainakaan tarvinnut. Ja sen musiikin saa pois päältä jos ei sovi makuun…
    Vaikuttaa tietty mikä nopeus kaistassa löytyy. Parin sekunnin odotus ei oo mun mielestäni ole liikaa…

    Jäsen XXL kirjoitti: (5.9.2006 15:19:33)
    Ajatukset aivoista – liikuttavat lihaksia – liikuttavat mailaa – liikuttaa palloa.

    En ole aivan varma mutta eikös aivot ole jotain harmaata massaa. Sitten ko koittaa tuosta tasapaksusta mössöstä löytää jotain kiinnekohtaa joka paljastuisi syvimmäksi olemukseksi alkaa tapahtua levotonta liikehdintää. Joka sitten purkautuupi lihasten (hä?) liikkeenä mailaan. Vaan kun saisi tuon liikkeen ajateltua palloon sen sijaan että koittaa vääntää kepulan lähimmän koivun jumpari. Eihän tämän ketjuerektion johdosta voi seurata muuta kuin ajautumine liikuttuneeseen tilaan.

    IsoPahaR kirjoitti: (5.9.2006 22:42:29)
    Vaikuttaa tietty mikä nopeus kaistassa löytyy. Parin sekunnin odotus ei oo mun mielestäni ole liikaa…

    Väärin ehkä sanottu itseltäni, että flashien latautuminen kestää, koska dataa ei siirry juurikaan noilla sivuilla pyöriessä. Kaista ei siis vaikuta nimeksikään. Mutta 10s aika sivun osasta toiseen siirtymiseen on mielestäni paljon. Ehkä 1s menee siihen latautumisympyrän 0-100 pyörähtämiseen, loput 9 sitten flashien esittämiseen. Noh, makuja on monia, itse en pidä tuollaisista sivustoista.

    [OT]

    Ihan kivat sivuthan nuo oli. Käytetty vaivaa ja varmasti pohdiskeltukin jonninverran. Ihan kivahan tuo flashjuttula on. Ainut mitä siitä puuttuu, on valinta jossa flashia ei käytetä, niinkuin täälläkin jo on tullut todettu. Tarviipa pistää palautetta. Mutta ei tuo kyllä Carlielle pärjää. Toisaalta nätti tyttö jonka nimi liippaa noin läheltä Eroticaa, saa kyllä aika paljon anteeksi.

    Kiva kun täällä on alettu keskustelemaan aktiivisesti taas tärkeistä asioista, eli pyllyistä. Mikäli tänne voisi soittaa, niin forumin mielenkiinto olisi tällähetkellä pikavalintanumero seiskan arvoinen. Ykkönenhän on varattu vastaajalle ja kakkonen mallikaverilleni, notta seiska on ihan hyvä tulos. Toivoisin kuitenkin pidättäytyvämme maksimitasoltaan söpöissä lempeissä ruumiinosissa, eikä siirrytä sitten Er[/OT])ikan muihin pyöreisiin ruumiin osiin. Jooks ?

    Aivan posketon veto!

    Jos noilla metodeilla ei pallo pakene, niin lienee syytä vaihtaa lajia 😉

    Henkka kirjoitti: (6.9.2006 10:15:24)
    [OT]

    Kiva kun täällä on alettu keskustelemaan aktiivisesti taas tärkeistä asioista, eli pyllyistä. Toivoisin kuitenkin pidättäytyvämme maksimitasoltaan söpöissä lempeissä ruumiinosissa, eikä siirrytä sitten Er[/OT])ikan muihin pyöreisiin ruumiin osiin. Jooks ?

    Täysin samaa mieltä! Pyllyistä puhumista varten vois avata ihan varta vasten oman ketjun. Toisaalta kun juttu kuitenkin menee jokaisessa ketjussa jossain vaiheessa olennaiseen niin väliäkös tuolla. Pyllyjen tiirailu se miehen tiellä pitää…;o)

    IsoPahaR kirjoitti: (5.9.2006 21:39:56)
    tossa muuten mallia myös suomen tytöille miten kotisivut voi toteuttaa…

    No voihan venäjä! Toivottavasti ei suomen tytöt eikä _kukaan_muukaan_ ota noista sivuista mallia. Ääntä ja raskasta animaatiota, yhtälö joka ei voi kuin mennä vituiksi vaikka se kuinka tarjoiltaisiin näteissä ja pinkeissä kuorissa. Aaaargh.

    Nyt oon Henkka vähän mustis, sulle kun pääsit tiiraamaan ja törisemään pääsylipun hinnalla….Isot pojat tiiraa huomattavasti kalliimmalla….Pro/Motion

    Pulli-Paavo kirjoitti: (6.9.2006 14:12:31)
    Nyt oon Henkka vähän mustis, sulle kun pääsit tiiraamaan ja törisemään pääsylipun hinnalla….Isot pojat tiiraa huomattavasti kalliimmalla….Pro/Motion

    No mä voisin tehdä sut vielä kateellisemmaksi ja paljastaa, ettei Henkka edes maksanut sisäänpääsystä mitään. Mulla kun sattui olemaan ylimääräisiä lippuja ja aina niitä mukaville pelikavereille voi tarjota :-).

    Milloinkas saadaan tänne lähistölle joku miesten vastaava kisa, että olis heteronaisellekin tiirailtavaa?????

    Pulli-Paavo kirjoitti: (6.9.2006 14:12:31)
    URL=http://www.carliebutler.com/corporate.html]Pro/Motion[/URL]

    Carlie Butlerin paras tulos oli ilmeisesti Talissa…pelasi parissa…ekaa kertaa tänä vuonna. Hyvännäköne mötky…kuten Oulussa sanotaan….: )

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
Vastaa aiheeseen: Minnille valmentaja?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Minnille valmentaja?