26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Minne pelaamaan pääsiäisenä – Ruotsiin?

Etusivu Foorumit Matkailu Minne pelaamaan pääsiäisenä – Ruotsiin?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kertokaa minulle, minne Etelä-Ruotsiin kannattaa mennä pelaamaan pääsiäisen aikoihin. Hyvät kentät ja majoitus / hinta-laatusuhde kiinnostaa.

    Kiitos lukuisista vihjeistä etukäteen!

    Aiheesta löytyy muistaakseni joku vanhempikin ketju, hae skåne tms…

    Olemme menossa porukalla Skåneen Ängelholmiin pääsiäiseksi. Aluetta voin ainakin suositella, hyviä kenttiä monta ihan lähistöllä. Meillä on tällainen golf -paketti joka sisältää majoituksen ihan ok tasoisessa hotellissa, päivägreenfeet ja tällaisen ’starttipaketin’ Edin’s -golf storesta. (tiitä, pyyhe, merkkausnastoja yms pikkusälää) hinta taisi olla luokkaa 400 euroa / hlö / 4 yötä (keskiviikko ilta – sunnuntai)

    Nyt on tosin mainittava että sunnuntain paluulento GOT:sta on jo täynnä, taisimme saada viimeiset paikat pari viikkoa sitten, ja kenttien tiiausajat alkavat myös olla kortilla…

    Pääsiäinen, ja oikeastaan koko huhtikuu, on Skånessa sesonkiaikaa, koska Tukholman tasollakaan ei päästä pelaamaan vielä tuolloin ja Skånen kentät ovat täynnä pohjoisemmassa asuvista sveduista. Varatkaa siis tiiajat ajoissa ! Itselläni on hyviä kokemuksia mm. Landskronasta, Barsebäckistä, Ryasta, Vasatorpista sekä vahän pohjoisempana Halmstadista sekä Båstadista. Halmstadin ympäristö aukaisee kenttänsä yleensä huhtikuun puolenvälin jälkeen.

    Skånessa kentät ovat huhtikuun lopussa samalla tasolla kuin Suomessa kesäkuussa. Jos vielä vaivautuu Tanskaan, tilanne senkun paranee.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Minne pelaamaan pääsiäisenä – Ruotsiin?

Etusivu Foorumit Matkailu Minne pelaamaan pääsiäisenä – Ruotsiin?