23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Minne pelaamaan pääkaupunkiseudulla?

Etusivu Foorumit Yleistä Minne pelaamaan pääkaupunkiseudulla?

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1350416 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Moi!

    Vuodenvaihteessa tulee muutto Helsinkiin ja nyt olisi ensi kesän pelipaikka hakusessa. Asuinpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa ja autoa ei ole säännöllisesti käytössä, joten kulkeminen tapahtuu pääsääntöisesti julkisilla.

    Tällä hetkellä kaksi vahvinta ehdokasta ovat Tapiola Golf tai Ringside Golf. Onko teillä kokemuksia näistä paikoista? Entä onko muita suosituksia, mihin pelioikeus kannattaisi hankkia?

    #1350417 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hiekkaharjuun pääsee lentokenttäjunalla. Jos 9 + 6 reikää riittää, suosittelen. Kenttä on nykyisen pääomistajan aikana melkoisesti parantunut.

    #1350418 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vuosaari on ihan hyvän yhteyden päässä ja varmaan voi ainakin vuodeksi sitoutua. Pidemmän päälle epävarmuutta tuo Gogolf yhteistyö, eli se voi olla uhka tai mahdollisuus. Myös Luukkiin pääsee kohtuullisen hyvin julkisilla Helsingin keskustasta samoin kuin Keimolaan.

    #1350419 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Luukkiin, sekä varsinkin Lakistoon pääsee julkisella ihan klubitalon eteen.
    Kaksi erilaista kenttää yhdellä vastikkeella!

    #1350421 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Komppaan Buffia, joskin bussimatka keskustasta kestää tovin, mutta se on julkisilla kulkemisen varjopuoli. SHG on muutenkin hyvä valinta, siellä hommat toimivat, kiitos Mikon ja Jarkon, ja tietenkin Marjan ja Tiinan! Hyvää Joulua heille kaikille!

    #1350433 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos vastauksista! SHG kyllä vaikuttaa varsin hyvältä.

    #1350434 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hei… Tuusula golfiinkin pääsee julkisilla. Junalla 20 minsaa Stadista Keravalle ja siitä 6 minsaa bussilla liki ovelle, junia menee monta tunnissa ja bussi 641 kolmesti. Tuusulassa on bägejä varten lukollinen varasto jottei tarvitse bagin kanssa matkustella. Kulkee lisäksi jokin u-bussi myös suorempaakin…

    #1350435 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Edelliseen… Suuremmat bussit kestää mutta Keravan aseman kautta 44-50 minsaaa suuntaansa huomioitava vaihto aika Keravalla.

    #1350436 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Edelliseen… Suoremmat bussit kestää mutta Keravan aseman kautta 44-50 minsaaa suuntaansa huomioitava vaihto aika Keravalla.

    #1350438 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Taliin taitaa olla lyhyin matka julkisella. Onko se sitte hyvä, enpä tiedä kun en ole koskaan käynyt. Tapiola, Vuosaari, SHG, Rinkku.

    #1350493 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Rinkussa taitaa olla vuokrapelaajalla vähän vaikeuksia saada peliaikoja. Sen suuntaisia kommentteja on saanut lukea tältäkin forumilta.

    #1350505 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    PG

    Taliin taitaa olla lyhyin matka julkisella.

    Taliin taitaa kuitenkin päästä jäseneksi jälleen vain jonottamalla. Ehkä jäsenhakemus kannatttaa silti tehdä, jos pitempään aikoo Helsingin keskustassa asua. Liittymismaksukin taitaa olla vain 3500 €.

    #1350542 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tuo julkisilla pääsy kentälle karsii vaihtoehtoja merkittävästi pois. Lisäksi itselläni tärkeä kriteeri on päästä pelaamaan 2-3 kertaa viikossa, joten valitsisin vain sellaisen pelipaikan jossa vähintään kaksi 18 reiän kenttää. Eli vaihtoehdoiksi tässä tapauksessa jää SHG tai Keimola. Molempiin taitaa kyllä mennä lähes tunti julkisilla?

    #1350560 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kampista on bussilla 22 minuuttia Sarvvikinporttiin ja siitä 1,3 km kävellen kentälle. Uskoisin, että sieltä saa myös jäsenenä vuokrattua bägikaapin. Ehkä löytyy joku pelikaverikin, jolta saa sillon tällöin kimppakyydin jos keskustassa asustelee.

    #1350564 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Täältä olet jo saanutkin Anabolis77 ihan hyviä vinkkejä. Itse suosittelisin että käytät ensi vuoden tutustumalla mahdollisimman paljon pk-seudun eri kenttiin eli pelaile greenfeellä, pelilipuilla, mahdollisten pelikavereiden vieraana jne., varmaan kukkaro siihen antaa myöten. Saat realistisen kuvan julkisten kulkuvälineiden toimivuudesta (lue toimimattomuudesta) kentille menossa/paluussa, kentistä (taso, kunto, sopivuus itselle), hinnoista, ruuhkaisuudesta ja palveluista.

    Ei tietenkään poissulje sitä että jostain myös pelioikeuden hankkisit, sehän on vain puhdas rahakysymys. Ja mikäli julkisia kulkuvälineitä tosiaan enimmäkseen käytät on mielestäni – riippuen vähän siitä missä päin tarkalleen ”keskustaa” asut – vaihtoehtoina lähinnä Tapiola, Tali ja Vuosaari.

    PS.Sähköpotkulaudalla siirtymiset nopeita

    #1350565 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Rinkussa taitaa olla vuokrapelaajalla vähän vaikeuksia saada peliaikoja.

    Rinkkuun mahtuu yksi pelaaja jos ei niin tarkkaa ole ajasta. Kavereiden kanssa ei onnistu. Työtätekevälle varmasti hankalaa ja paljon tapahtumia joten viikonloput voivat olla ihan tukossa. Osakkaiden kenttä kun niillä on 7 vrk varausoikeus niin voivat varata joka päivälle ajan ja katsoa mihin menevät. Vuokralaiset saavat jämät. Turhan täyteen myyty kenttä, huono tuote. Ei voi suositella.

    Muutenhan Rinkku on hyvähenkinen ja mukava paikka.

    #1350589 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    SHG:n Luukki & Lakisto, Tapiola, Ringside ja Vuosaari tuli testattua pari kesää takaperin ydinkeskustasta käsin 1/2 kauden ajan julkisilla aloitettuani golfin uudestaan autottomana. Testatuille kentälle pääsy vaati vähintään 1 vaihdon ja matkaan piti varata aina reipas tunti. Ja mikäli pelikierros venähti (yllättäen) yli arvioin, paluubussia saattoi joutua odottamaan Lakistossa tunninkin .. kesällä tietenkin terassilla.

    #1350590 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Jos Tapiolasta tai Vuokista sais bägikaapin niin fillari metroon. Tai mopolla. Vaan ehkä kaapit on herroille eli osakkaille.

    #1350593 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Usein noihin bägikaappeihin on pitkä jono, ongelmahan bägikaapissa on että jos kaveri pyytääkin jonnekin muualle pelaamaan niin se pitää käydä hakemassa, tosin kyllähän jokaiselta itseään kunniottavalta golffarilta löytyy toinen setti kotoa, minä en kuulu näihin.

    #1350594 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Mä kysyisin Vuokista kaappia. Metrolle on pari kilsaa.. tarvittaessa bägin kantaakin. Kyllä kai siellä yhden vuoden pelaa.

    #1350598 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Testatuille kentälle pääsy vaati vähintään 1 vaihdon ja matkaan piti varata aina reipas tunti.

    Luukkiin ja Lakistoon menee suora linja 345 Hgin linja-autoasemalta. Tosin pitää sinne linja-autoasemallekin jollain tavalla päästä. Lakistoon tuo bussi kuljettaa aikatulun mukaan 56 minuutissa ja Luukkiin kymmenisen minuuttia vähemmän.

    #1350600 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tagiin pääsee Raidejokerin myötä 500m päähän nopeasti julkisilla, siis 2024 alkaen. Ja bägikaappeja on tarjolla myös vuokralaisille.

Esillä 22 viestiä, 1 - 22 (kaikkiaan 22)
Vastaa aiheeseen: Minne pelaamaan pääkaupunkiseudulla?

Etusivu Foorumit Yleistä Minne pelaamaan pääkaupunkiseudulla?