16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

minigolf puttitreeninä

Etusivu Foorumit Yleistä minigolf puttitreeninä

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188732 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Uusimmassa Pro Golf Magazinessa (vai mikä sen nimi nyt olikaan, sen suomalaisen lehden?) Viivi Avellanin haastattelema Jarmo Sandelin kertoo kuuluneensa aikoinaan (varhaisteininä) Ruotsin minigolfmaajoukkueeseen ja saaneensa kipinän oikeaan golfiin minigolfin kautta. Sandelin kertoo hyvän puttipelin olevan hänen vahvuuksiaan ja uskoo tämän olevan juuri minigolfin ansiota. Minigolf on mielestäni erittäin hauska seurapeli. Miten luulette sen soveltuvan puttien treenaamiseen? Ainakin se on mukavampaa kuin ns. normaali puttitreeni. P.S. Sandelin kertoo vaihtaneensa kansalaisuutta päästäkseen minigolfmaajoukkueeseen. Kuulleessaan valinnastaan Ruotsin maajoukkueeseen, Sandelin oli ensin ottanut yhteyttä Suomen minigolfliittoon ja tiedustellut mahdollisuutta pelata Suomen maajoukkueessa. Kun vastausta ei tullut, päätti Jarmo vaihtaa kansalaisuutta. Täten voimme kai syyttää Suomen minigolfliittoa siitä, että yksikään Suomen kansalainen ei ole voittanut golfissa vielä European Tourin osakilpailua.

    #497498 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Niin Eno. Jos Sandelin olisi jäänyt Suomeen, tilanne olisi voitettujen ET -osakilpailujen suhteen todennäköisesti sama….eh

    Jokatapauksessa minigolf lienee mitä parhainta puttitreeniä.

    #497499 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    ’Jos Sandelin olisi jäänyt Suomeen…’

    Sandelin asui jo Ruotsissa (5-vuotiaasta lähtien).

    #497500 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei kai se voi ainakaan pahaa tehdä jos joutuu puttailemaan eri pitusia yms. putteja. Siinähän saattaa jopa kehittyä eli ei se huono harjoitusmuoto puttia ajatellen ole…

    #497501 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    OK 🙂

    #497502 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minigolffi on minigolffia ja putti puttia. Ainakin omalta osaltani voin sanoa että ensimmäiset viheriöputit olivat toudellinen yllätys minigolfiin verrattuna – pallo rulli aivan hillittömästi. Vastaavasti kun menin ottamaan greencardin jälkeen minigolfkierroksen, tuntui että bolzia saa huitaista oikein olan takaa.

    Perusliikkeet voisi tietysti kuvitella samankaltaisiksi.

    #497503 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Antti, et ole tainnut olla nopeilla greeneillä pelaamassa? Tarkoitan toudella nopeita. Sellaisia, missä isot pojat pelaa isoista rahoista. Kytäjälläkin on nopeat greenit, mutta olen ollut vielä nopeammilla greeneillä. Silloin ollaan aika lähellä minigolfrataa.

    #497504 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Se on pallosta kiinni. Otin kerran minigolfradalle oman pallon. Tuntuma oli ymmärrettävästi ’hiukan’ erinlainen. Mailaa en sentään kehdannut ottaa.

    Mielestäni siitä ei ainakaan haittaa voi olla. Tärkeintähän on oppia lyömään suoraa ja kyllä sen minigolfissa hyvin näkee, lähteekö pallo suoraan vai ei. Ei kai se sen kummempaa ole kuin matolla puttailukaan. Pitäisi vaan ottaa oma putteri ja omat pallot mukaan.

    Viime talvena kyselin samaa:

    Lue lisää: Lue tästä:

    #497505 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eikös AB juurikin yrittänyt ilmaista asian niin, että viheriöt ovat liukkaat verrattuna minigolfverkaan?

    #497506 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Enpä tiedä tarkoittiko hän sitä, että greenit olivat toudellakin niin liukkaat vai oliko se ylipäänsä yllätys, että pallo toudellakin vieri greenillä yllättävä paljon.

    #497507 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Voihan Venäjä… miten tosta muka ei saa selvää? Siis jos sanon että minigolffissa saa lyödä olan takaa ja viheriöllä pallo kulkee melkein ajatuksen voimalla, niin miten tuosta voi vetää johtopäätöksen etten ole nopeilla griineillä ollutkaan? Ei sillä että nopein griini olisi jo vastaan tullut, sitä en usko alkuunkaan…

    #497508 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    No sitten täytyy sanoa, että olet ollut erittäin hitailla minigolfradoilla jos palloa täytyy putata siellä oikein olan takaa. Yleensä minun tietääkseni minigolfradat ovat aika nopeita.

    #497509 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jo alusta lähtien mainostin että kyse on omahkohtaisesta empiirisestä kokemuksesta eli mielipiteestä…

    #497510 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pidin viime kesän golfturneella Keimola, Katinkulta,

    Rönnäs taukoa väpää eli välipäivää 3 päivän golfkierroksen jälkeen eräällä leirintäalueella, jossa

    oli pienoisgolfrata.

    Totesin, että väpänä ( välipäivänä ) on ihan kiva kiertää esim kolme kierrosta 9 reikää on 27 puttaillen – sae rentouttaa kivasti.

    Kotiputti matolla muistuttaa kovasti pienoisgolfrataa.

    #497511 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Menee vähän jankuttamiseksi, mutta korostan edelleen: Ottakaa Omat Pallot Mukaan. Pelin luonne muuttuu melkoisesti !

    Sori Tuoppi että korotan ääntä, mutta ei ne muuten usko !

    #497512 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tuo varmasti vaikuttaa asiaan…

    #497513 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Henkka on oikeassa minigolfradan pallot on kuin guttaperkka pallot sileitä.’

    MUTT ÄLÄ SILTI HUUDA …kele ….tana.

    #497514 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Selostanpa minäkin:

    Otsikko ja alkuperäinen kymysys oli MINIGOLFin soveltuvuudesta puttitreeniksi. Mä (mielikuvituksettomana yksilönä) en löydä analogioita.

    MINIGOLF pelinä tarkoittaa että pelataan MINIGOL radoilla MINIGOLF välineillä. Ei ollut mainintaa että treenataan puttia golfvälineillä MINIGOLF radoilla.

    Mä (edelleen hyvin mielikuvituksettomana yksilönä) en myöskään näe MINIGOLF rataa otolliseksi paikaksi treenata puttia. Puttimatto himassa sopii huomattavasti paremmin. En miellä myöskään että puttimattoharjoittelu himassa sopisi MINIGOLF treeniksi.

    Mutta; MINIGOLF on erittäin hauska peli:)

    #497515 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Hyvä idea!

    #497516 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön
    #497517 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    ’MINIGOLF pelinä tarkoittaa että pelataan MINIGOL radoilla MINIGOLF välineillä. Ei ollut mainintaa että treenataan puttia golfvälineillä MINIGOLF radoilla.

    Mä (edelleen hyvin mielikuvituksettomana yksilönä) en myöskään näe MINIGOLF rataa otolliseksi paikaksi treenata puttia. Puttimatto himassa sopii huomattavasti paremmin. En miellä myöskään että puttimattoharjoittelu himassa sopisi MINIGOLF treeniksi.’

    Uuh… Olisi pitänyt lisätä kysymykseen, että ei AB:lle.

    Ainakin niillä MINIGOLFradoilla, joilla minä olen pelannut, on ollut aivan normaalit golfmailat (putterit). Myös pallot ovat joillakin radoilla olleet normaaleja golfpalloja (tai lähinnä rangepallon tapaisia). Ei siis ole erikseen minigolfvälineitä.

    #497518 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    ’Uuh… Olisi pitänyt lisätä kysymykseen, että ei AB:lle.’ Vihamielisyyttä aina vaan, uuh.

    Ja sitten asiaan: suostutko pelaamaan golfkierroksen mingolfradalta hommatuilla välineillä?

    #497519 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Kyllä oikeassa ratagolfissa käytettävät pallot ovat hyvin erilaisia kuin normaalit golfpallot. Paremmat pelaajat kantavat niitä mukanaan isoa laatikkoa erilaisia erilaisten ratojen vuoksi. Myös asettautuminen lyöntiin ja lyönnin liike ovat varsin erilaiset golfiin verrattuna.

    Toisaalta alkuperäiseen kysymykseen vastauksena: Kaikki mitä teet pallon ja putterin kanssa kehittää, joskin hyvin toteutettu puttiharjoittelu varmaan enemmän kuin minigolf.

    #497520 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mulla ei ole mitään minigolfia vastaan, se on edelleen mielestäni ihan mukavaa puuhaa. Itse vaan koen että jos haen puttituntumaa osumalla radalle sijoitettuihin härdelleihin, on sama kuin opettelisin askelkuvion avauslyöntiä pidentääkseni.

    Jos joku on toista mieltä ja toudella kokee saavansa minigolfista irti puttituntumaa niin siitä vaan … mielipiteitä on yhtä paljon kuin golfareitakin.

    #497521 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Onx tää nii ku sellane interaktiivine chathuone?

    Hyvää Joulua kaikille.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 25)
Vastaa aiheeseen: minigolf puttitreeninä

Etusivu Foorumit Yleistä minigolf puttitreeninä