26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Milloin sinkku ?

Etusivu Foorumit Yleistä Milloin sinkku ?

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Milloin voidaan pelaajasta sanoa hänen pelaavan single-händärillä? Onko silloin kun hcp alle 10, vai silloin kuin slope on alle 10, vai silloin kuin slope on alle 7 eli pelattava alle 80 kierroksia. Scratch pelaajallahan on yli 0 hcp?

    En tiedä virallista määritelmää, mutta itse katson singelyyden (?) rajaksi 10; eli tasoitus 9,9 -> singeli ja tasoitus 10,0 -> ei-singeli

    Mun mielestäni kyllä singel-pelaajaksi lasketaan kun tasoitus on yksinumeroinen kokonumeroina eli 9,4 tai alle.

    Single-tasuri kun alle 10 (pyöristettynä max. 9 eli <9.5), single = yksi (yksi luku). Toisaalta jotkut laskevat singleksi kaikki ysillä alkavat tasurit (myös 9.5-9.9, meidän kaveripiirin omassa kielenkäytössämme 'lelu-single'). 🙂

    Scratch suomennettuna 'ei mitään' eli ei tasoitusta ts. tasoitus 0.

    Pelaajan tasoitus on se mikä on ns. tarkka tasoitus. Slope-tasoituksella merkitystä siinä kuinka monta tasoituslyöntiä saa kullakin kentällä, ja slopehan lasketaan tarkasta tasoituksesta.

    Silloin kun toinen puolisko on jättänyt golfin takia…

    No ennenhän tää oli helppoo. 9,4:llä pelitasoitus oli 9 ja silloin oli singeli. Jos nyt se jollekin niin paljon merkkaa, että täytyy ihan luvuista katsoa onko singeli, niin kaipa se edelleen tuo 9,4 voisi olla.

    Mä en ymmärrä kuinka tolla olisi mitään väliä. Mun tasoitus on ollut parhaimmillaan 8,2. Tällä hetkellä 10,5 ja silti tiedän että pelaajana olen tällä hetkellä paljon parempi kuin silloin kun tasuri oli 8,2. Vähän varmuutta, huolellisuutta ja lähipeli kuntoon, niin tasurini putoaa takaisin ’singeliksi’ ja varmasti aika reilusti…toivottavasti.

    Nimetön

    Tarkka tasoitus on pelaajan ’ominaisuus’ ja slope kentän ominaisuus (suhteessa pelaajaan).

    Jokainen voi katsoa singeliksi haluamansa tarkan tasoituksen. Yksi raja on kympin alitus, mihin moni tähtää. Oma pelini 7+ singelinä on mielestäni vielä aika heppoista kaikilla osa-alueilla, eli eivät ongelmat lopu siihen, että ’pääsee singeliksi’.

    Juu ei tosiaan ongelmat lopu…silloinhan ne vasta alkaakin!

    Joo, itsekin olin aikoinani funtsinut tämän singeliyden, eli kait sitten 9.4, jonkinlaiseksi Graalin Maljaksi. Totuus on toisenlainen. Nythän ne ongelmat vasta ovatkin alkaneet kun tasoitukseen (~8) pelaaminen ei olekaan aina ihan yksinkertaista. Teeppä ykköselle tupla niin johan alkaa gripit kulumaan puristuksen lisääntyessä… :o)

    Mun mielestä tällaseen kasin tasoitukseen pääsee jos on vähän lahjoja ja sen verran aikaa että pääsee suht usein kentälle. Sitten kun puhutaan alle 4 hcp:stä niin se tarkoittaa useimmiten jo kunnon treenausta varsinkin lähipelin osalta. Poikkeuksia tietty on. Varsinkin täällä. :o)

    Nimetön

    Lisätään vielä, että omalla kohdallani on ollut parin vuoden tasanne ja uskoisin, että seiskasta viitoseen menee minulla ajallisesti vähintään yhtä kauan kuin 54:sta seiskaan. Mutta sitten uskoisin ongelmien jo loppuvan ?;-)

    ’Shoots in 70’s’. Regularly. Ja backtiilta. Silloin on Singeli.

    Eli silloin kun tasoitus on siinä 4 pinnassa? Ei kyllä silloinkaan pelaa jatkuvasti seiskalla alkavia kierroksia bäkäriltä…

    9,4 ja alle singeli

    9,5-9,9 digitaalisingeli

    10-jotain mikä lie

    Nimetön

    Arvatkaapa kuka heistä on singeli:

    Simon Slice

    Tobias Duff

    Kain Topper

    Pull Hookman

    Socket Karlsson

    David ’Power’ Draw

    Vanha vitsi:

    Kun aloitat golfin peluun:

    -Myy talosi

    -Ota ero

    -Ammu koirasi

    Ennemmin tai myöhemmin teet nämä asiat joka tapauksessa.

    Singelihän on tietysti pelaaja joka on em. asiat jo hoitanut kuntoon.

    Nimetön

    Eikös ’regularly’ ole säännöllisesti eli se vois olla vaikka säännöllisesti silloin tällöin (joka 5:s kerta?). Constantly olis jatkuvasti ja siihen tarvii tasurin varmaan olla ykkösryhmässä niinkuin arvelit. Kakkosryhmän singlet ei tosiaankaan pelaa bäkäriltä aina 7 -kymppisiä.

    ehottomasti… Socket Karlsson!

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Milloin sinkku ?

Etusivu Foorumit Yleistä Milloin sinkku ?