5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

millainen pelaaja olet

Etusivu Foorumit Yleistä millainen pelaaja olet

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit

 • Tuossa kesällä pelattiin perhekisaa ja aavovaimo kysyi pelin jälkeen, että, huomasitko että joka kerta kun olit lyömässä, toisen perhekisa ryhmän äijä liikkui just, kun olit lyömässä, hän pysyi paikallaan siihen asti, kunnes sun maila lähti taakse, mutta liikkui reilusti, häiritäkseen lyönnin aikana. Sanoin että, tietysti huomasin, mutten antanut sen häiritä, koska se tekee sitä aina, ja jokaiselle joka on händäreissä, tai pelattavassa kisassa sitä parempi, lähinnä hymyilytti koko juttu. Tälläinen tahallinen häiritseminenhän tuo vain esille sen kateelleisen pikkusielun, joka ei omilla suorituksillaan pärjää, ja ei suvaite että joku muukaan pärjäisi.


  Olisikin kiva kuulla kommentit selaiselta joka tälläista tahallisesti tekee, että mitä ne ajattelee, tai saa siitä itselleen? sinänsä psyykkaus ei ole pahasta, mutta yleensä annetaan ’työ rauha’ lyönnin ajaksi.


  Oletko miettinyt ettei kaikkia häiritse moinen liikkuminen, jonka havaitseminen jos katse on pelivälineessä edellyttäisi kait linnun silmiä.

  Itse lähden kyllä liikkeelle kun maila lähtee downswingiin= ripeä liikkuminen, ellen ole hönöörissä viimeinen.

  No ihan kilpailussa tietenkin pitäisi noudattaa etikettiä olemalla hiljaa ja paikallaan.

  Kavereiden kanssa harjoituskierrosta pelatessa pieni psyykkaus on ihan ok, mutta pitäähän ’työrauha’ antaa aina.

  Kateus tekee ihmeitä…..

  Nimetön

  Eikös sitä voitas lisätä sääntöihin kohta.

  Jossa ryhmällä on oikeus jakaa, kanssa pelaajalle joka häiritsee varoitus, taikka kaksi, ja kolmannesta seuraisi kahdenlyönin rangaistus, neljännestä kilpailun tuomarin päätöksestä pelistä sulkeminen.

  Otin ton boldin pois…

  Mulle ts aikoinaan ärähti, ku liikahdin hänen swingin aikana kerran kisassa (olin silloin aloittelija). Sen jälkeen oon ollu jähmettyny aina. Tai aina ainaki pyrkiny olemaan!! Eli kantapään kautta opittu juttu. Pahoillani toki olen, että pilasin hänen lyöntinsä, mut onneks sitä ei oo herra muistanu pahalla… tai sit ei oo enää muistanu lainkaan. 😉 Hyvä pelaaja unohtaa nopeasti moiset pikkuasiat…

  Itseäni ei se kyl häiritse, mut oon kyl huomannu, että 10% pelaajista lähtee liikkeelle siinä vaiheessa ku lyöjä on vetäny liikkuvat taakse. Ne kai luulee, että se ei enää siin vaiheessa häiritse.

  Kaikenlaisia tampioita on olemassa. Itsekin olin sellainen kunnes ts siitä mulle mainitsi. Kiitos siis siitä hänelle, että mua asiassa koulutti!

  Mä olen zonella ku mä teen lyönnin. Mua ei oikeestaan mikään häiritse…. paitsi se tupakansavu!!!!!!! 😉

  go to the zone!

  Ei muakaan mikään pikku liikkuminen häiritse, mutta voi ku joskus itsekin pääsisi sinne ZONELLE.

  Saamarin surkee!

  Tämän mustan syyskuun jälkeen olen samaa mieltä AAHin kanssa. IHan surkee :-(. Okei tänään kulki vähän paremmin. Valoa on siis tunnelin päässä…

  Mä en enää polta ees tupakkia, joten se ei haittaa sit muitakaan :o)

  Yritän aina saada pelikaveriini pelaamaan parasta mahdollista osaamistaaan- ja usein onnistun siinä — tosin saan itsekin silloin prahaan maholisen tuloksen.

  mä haluan pelata hyvin menestyvien kilapilijoiden kaaa- en luusereiden.

  Lapset rakkaat, lukekaa tuo linkki!

  Koko viikon tutkin useita kymmeniä noita zone-linkkejä ja tuo on kyl paras! (muistaakseni)

  Lyhyt, mutta selittää kaiken! Ja eiku ajattelemaan… eiku visualisoimaan!

  Valmentamisen mental training kurssilla opittua… 😉

  Lue lisää: the zone

  Nimetön

  Niin voihan sitä ajatella menttaali treenin kannalta kun pelaa häiritsijöiden kanssa, opettelee vaan ajattelemaan omaa tekemistään. Ajattelee vaan positiivisesti, sillä kuitenkin on valtava voima tekemisessä ja suorituksen onnistumisessa.

  Pelasin eilen sellaisten kanssa. Suljin heidät vain pois mielestä, tuloskin oli ihan hyvä 1. birdie 10. paria ja loput bogeja oli muutama paha lipun paikka.

  Nimetön

  Todella upeeta! Hurjat intohimot jyllää suffelikisoissa ja vielä perhepelissä!

  Zone – sitä on ravintotieteessäki – very intereasting raksutiger.

  Nimetön

  Mitäs muitten aiheuttamasta häiriöstä kun ei itseäänkään saa aina pysymään aisoissa. Tiukassa paikassa tiillä pääsi erään kerran downsvingin aikana kunnon pieru. Minkäs voit muuta kuin kääntää huumoriksi. Todisti muuten ettei ollut ylimääräistä jännittämistä!

  Golf-etiketti ei tunne ko ilmiötä. Etiketissä olevat asiat on helppoja noudattaa!

  Oma pyrkimykseni on voittaa omalla hyvällä pelillä, eikä vastustajan huonolla. Saatikaan, että yrittäisin itse vastustajaa häiritä.

  Minä ainakin yritän tsempata myös vastustajaa hyvään peliin. Kaverinkin putille huudetaan ison maailman tyylin in the hole :). On kyllä tullut useaan kertaan kisoissa törmättyä pelaajaan, joka koko ajan tarkkailee minun ja muiden samassa lähdössä olevien pelaajien peliä. Kanssapelaajan pettymys on ollut silminnähtävä jos joku toinen sattuu esim. tiputtamaan pitkän putin. Omasta mielestäni tuollainen suhtautuminen on rektumista.

  ’Golf-etiketti ei tunne ko ilmiötä. Etiketissä olevat asiat on helppoja noudattaa!’

  Piereskelyyn liittyvä käyttäytymiskoodi opitaan kotona. Jos kotona on tottunut siihen, että suorituksen aikana on sopivaa piereskellä, niin silloin asianosainen kuvittelee sen käyvän missä vain. Kaikki vain eivät näin kuvittele..

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: millainen pelaaja olet

Etusivu Foorumit Yleistä millainen pelaaja olet