Aihe: miksi vanhat eivät halua pelata nuorten kanssa ? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

miksi vanhat eivät halua pelata nuorten kanssa ?

Etusivu Foorumit Yleistä miksi vanhat eivät halua pelata nuorten kanssa ?

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #184666 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Nyt kun sukupuolikysymykset on selvitetty, niin voitaisiin ilmaista mielipiteemme myös ikäasioista. Eli, jos sukupuolella ei ollut väliä, niin onko iällä väliä ?? Laita viestiin myös ikäsi !! itse (18) tykkään pelata seniorien kanssa, sillä heidän juttunsa ovat yleensä mielenkiintoisia. 🙂

  #381620 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos! Minusta on oikein mukavaa pelata junnujen kanssa (yleensäkin kaikenikäisten). Melko usein pelaan seurani junioripelaajien kanssa ja saan ihailla heidän notkeuttaan ja svingin sulavuutta. Tulee aina mieleen, miksi en aloittanut golfia 40 vuotta sitten. Junioreilla on myös mukavia juttuja ja useimmat ovat IHmeellisen rentoja senioreidenkin seurassa.

  Jaa, ikä? 56

  #381621 Ilmoita asiaton viesti

  Moi Cobain!

  Vaikean kysymyksen heitit!

  Uskon, että asenteella on enemmän väliä kuin iällä. Itse olen pelannut golfia n. 15 vuotta ja minulla on tuntuma, että mitä vähemmän aikaa ihminen on pelannut, niin sitä negatiivisemmin ja äänekkäämmin hän suhtautuu omaan peliinsä ja omiin lyönteihinsä. Ja kukapa jaksaa sitä kuunnella!

  Eli ei ikä vaan asenne ja ääni sekä kommentit!

  Ikä: 45 -v. nainen

  #381622 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  joo, oon huomannu ton saman jutun, eli reagoinnin huonoon lyöntiin (itse on tietenkään tähän syyllisty 🙂 ). Toi otsikko tosin ei tarkoita sitä, että vanhat eivät haluaisi pelata nuorten kanssa, yleensähän asia on päinvastoin. Tuo otsikko on vaan ’vastine’ tolle, miksi miehet ei halua pelata naisten kanssa, topicille

  #381623 Ilmoita asiaton viesti

  Kukaan ei halua pelata sellaisen kanssa, joka käyttäytyy huonosti ja itsekkäästi ja häiritsee muiden pelaamista. Koska ihmiset eivät halua myöntää itsessään tällaisia vikoja, he keksivät jonkin muun selityksn, kuten nuoruuden.

  #381624 Ilmoita asiaton viesti

  Naulan kantaan, vieraspelaaja!

  Nuorilla ei useinkaan ole mitään senioriseuraa vastaan, käsittääkseni yleensä tilanne on päinvastoin. Senioreilla on taipimus pelata vain omassa porukassaan, jolloin syntyy suljettuja kuppikuntia. Samalla tulee ehkä arkuutta ’esitellä’ omaa peliään muille kuin tutulle porukalle.

  #381625 Ilmoita asiaton viesti

  Saattaa olla niinkin, että vanhemmat golffarit ajattelevat nuorten pelikavereiden tuskastuvan, kun senioreilta+ saattaa mennä reikää kohden lyönti tai pari ennemmän kuin näiltä pitkälyöntisiltä mutta salskeilta nuorukaisilta. Sinänsä peliseuran iällä ei mielestäni ole mitään merkitystä, vaan asenne kentällä on ratkaiseva. Jos pelikaveri ei ole kärsimätön hikipinko tosikko tuloksentekijä, niin kierroksesta jää aina mukava jälkimaku.

  #381626 Ilmoita asiaton viesti

  Itse olen myös törmännyt nuorten syrjintään..viime kaudella astelin kaverini kanssa tiille,jolla vanhempi pariskunta jo odotti.Huomattuaan meidät pariskunta laittoi mailansa takaisin bägiin ja tokaisivat ’me voidaan varata uusi aika’ poistuen paikalta..mielestäni aika törkeää kun huomioi sen, että emme ole mitään huligaaneja!

  Mitä mieltä olette??

  #381627 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tommonen toiminta on aivan naurettavaa.. mä oisin varmaan lisännyt tohon niiden heittoon et vois samantien ettii uuden seuran mun puolesta… kuitenkin todella naivia käytöstä!

  #381628 Ilmoita asiaton viesti

  aika pelleä toimintaa jos lähtee tiiltä pois…

  itse olisin varmaan sanonut et senku meette ei oltais teit kaivattukkaan:D

  olisin ainaskin pitänyt huolen, että terassilla siitä oltaisiin kuultu…

  #381629 Ilmoita asiaton viesti

  Valittettavan usein kuuluu junnujen puheissa kierroksen aikana pelin hajotessa mm:

  – näitsä, 170m par 3 ja rauta seiskalla pitkäksi.

  – mä en oo koskaan pelannu näin huonosti

  – tää kenttä on syvältä…

  Usein koko keskustelu tyssää ja junnu jää juttelemaan saman ikäisen kaverinsa kanssa kiinnittämättä huomiota muun ryhmän peliin, puttaa pallonsa sisään tai nostaa taskuun, jatkaa seuraavalle tiiauspaikalle hoitamatta lippua tai edes odottamatta muiden puttausta.

  Toisaalta: kentältä löytyy paljon loistavia nuoria joiden kanssa on mukava pelata kummankaan osapuolen tasosta riippumatta.

  #381630 Ilmoita asiaton viesti

  Varmasti löytyy huonosti käyttäytyviä kaiken ikäisistä, asenne ratkaisee.

  Kyllä nuoret, joiden kanssa olen päässyt pelaamaan ovat järjestään olleet huipputyyppejä.

  Noita ’rautaseiska ja 170m’ yksilöitä löytyy valitettavasti myös 39 v:n omasta tuttavapiiristä.

  Ykköstiille vaan sumeilematta !

  #381631 Ilmoita asiaton viesti

  Swinger, aivan totta samanlaisia löytyy kaikenikäisistä. Täytyy kuitenkin aina muistaa että nuorilla ei vielä tuo itsehillinta ja -kuri ole täysin kehittynyt. Ainahan nuoret hoieman kapinoivat ja jos voi sanoa ’mesoavat’, ei siinä sinänsä mitään pahaa ole, mutta ei ole myös huonoon käytökseen puuttumisessakaan. Myöskään vanhempien kohdalla!

  #381632 Ilmoita asiaton viesti

  Ei kun mukaan vaan, pelaan mielelläni niin nuorten kuin vanhempienkin kanssa.

  Omat kokemukseni nuorten kanssa ovat olleet pelkästään positiivisia :-).

  Aina sekaan mahtuu niuhoja ja vähemmän mukavia kaikista ikäryhmistä.

  #381633 Ilmoita asiaton viesti
  dog

  Otsikon väite ei pidä ollenkaan paikkaansa. Olen opettanut 5 lastenlastani pelaamaan golfia ja minulle on suuri ilo aina, kun joku heistä lähtee kanssani pelaamaan ja tähän saakka he ovat tulleet mielellään. Pelin jälkeen syödään ja jutellaan kuulumiset ja kaikilla on hyvä mieli.

  Mielestäni iällä ei ole väliä, kohteliaalla käytöksellä ja toisten huomioon ottamisella on. Niin ikä, lapset 11-16 v., minä 60 v.

  #381634 Ilmoita asiaton viesti
  YKI

  Jännä juttu, olen pelannut nyt 4 vuotta golffia enkä ole vielä kertaakaan päässyt pelaamaan minua (25) nuorempien kanssa. Tosin tähän mennessä ei ole ollut mitään pahaa sanottavaa yhdestäkään junnusta jonka olen kentällä tavannut.

  #381635 Ilmoita asiaton viesti

  Itse en pysty vastaamaan otsikon kysymykseen, koska en koe itseäni mitenkään vanhaksi (48v). Näin keskilihavana pelaan paljon omien junnujeni kanssa ja myös seuran muiden junnujen kanssa on tullut joskus kierrettyä. Yleensä on ollut kivaa.

  Nuoret osaavat yleensä pelata hyvin ja ehkä jotkut venhemmat arastelevat paitsi nuorten käytöstä myös sitä, että he usein ovat niin paljon parempia pelaajia ?

  Itse olen pelannut ja pelaan kaikenikäisten kanssa erottelematta. Nuoria ja varsinkin kauniita naisia saisi vaan olla kentällä enemmänkin. Ei ikä eikä sukupuoli ole tärkeää vaan asiallinen käytös ja hyvä pelihuumori.

  #381636 Ilmoita asiaton viesti

  Jaa, vanha, nuori. Mikä minä nyt sitten olen kun olen päälle kolmekymppinen ?

  Olen pelannut muutaman kierroksen viime kesänä ystäväni pojan kanssa (silloin 16v) ja todella nautin seurasta. Junnu pelaa, noin samalla händärillä kuin minäkin (alle 20), mutta todella pidin sympaattisen, rauhallisen, mielyttävän juniorin onnistumisista. Itsetuntoni ei hätkähtänyt, vaikka 15 vuotta nuorempi kaveri pelasi välillä paremmin. Itse kun olen notkea, kuin betoniporsas, herätää aina posittiivista kateutta nähdä jonkun juniorin notkea swingi. Tosin ei siihen aina junioria tarvita. Simukisoissa kun katselin Turzin swingiä kosketusetäisyydeltä, niin kyllä siitäkin notkeutta löytyi. Villen kanssa tulen tulevanakin kesänä toivottavasti pelaamaan useita kierroksia. Terveisiä vaan Villelle.

  Senioreiden seurassa olen myös viihtynyt, tasoituksesta riippumatta, aina. Ikää kun alkaa olemaan mittarissa kunnioitettava määrä, niin kaikenmoinen turha säätäminen on saanut sille kuuluvan arvon. Iän tuoma rauhallisuus ja elämän tärkeysjärjestyksen oivaltaminen, on yleisempää Senioreilla kuin ikäisilläni.

  Kun harrastelijoita suurin osa kuitenkin olemme, niin itse ainakin nautin seurasta, joka osaa ottaa pelistä kaiken irti, eniten. Ei se minulle aina ole tärkeintä minkä tuloksen tekee. Yhdeksäntoista reikää kestää yleisimmin viitisen tuntia, jotein seuran merkitystä ei voi aliarvioida.

  En tarkoita, että kaikkien pitää olla armottomia huuliveikkoja, vaan iloinen asenne harrastukseen, ympäristöön ja seuraan, tekee minun kierroksestani onnistuneen.

  #381637 Ilmoita asiaton viesti

  Iällä ei ole muuten väliä mutta sen verran pitää olla ikää että osaa käyttäytyä. Mailojen heittely ym. pelin viivytys ottaa pannuun. Useimmat tapaamani nuoret ovat fiksuja ja osaavat etiketin.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä miksi vanhat eivät halua pelata nuorten kanssa ?