7.5. – 14.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Mikko varmisti kortin ET:lle

Etusivu Foorumit Yleistä Mikko varmisti kortin ET:lle

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 42)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Viimeinen kierros 66 ja tällä hetkellä jaettu 8:s sija. Yksinään se sijoitus lihottaisi kassaa 50T€, jolloin Mikon tienestit tällä kaudella olisi jo reilu 190T€, jolla kortti ensi kaudeksi pitäisi olla ’lähes’ varma. Onnea Mikko!

    EFC

    Sorry APEx mutta mielestäni kortti ei varmistu millään vielä tänä viikonloppuna. Sijoitus lienee 7 -10 (jaettu) paikkeilla siitä tullee rahaa 35 – 55 k€. Vaikka tulisi about 50 k€ niin sillä nousee juuri 110 – 115 sijan paikkeille ja kisoja vielä jäljellä. Olen kyllä mielelläni väärässä, sitä vaan on tällänen ’ikuinen pessimisti’.

    Taitaa tulla noin 44 tonnia. Jää vielä tekemistä korttiin ensi viikolle.

    Totta joo.. ehdin jo vähän hötkyillä. Jos hyvin käy, niin voi riittää, mutta kyllä muutama lisäeuro tekis vielä hyvää..

    Loistava viimeinen kierros, koko joukon paras. Lyöntiä paremmin, niin olisi tosiaan varmistanut kortin…
    Nyt saavutettu raha ei riitä, ihan, vaan rahoille on päästävä ainakin kerran vielä.

    Mikko siirtyi ilmeisesti muuten taas stroke average listalla kakkoseksi ja alle 70 tason, edellä vain Garcia.

    niin joo, jäi tuosta pois, että siis rahalistalla nyt sijalla 116

    Mitsens, kun minä olen näitä vähän huonosti seurannut, lähinnä näiden keskustelujen kautta, niin paljonkos arvioitte että Mikko rahaa vielä tarvitsisi tuon kortin saavuttaakseen ja mikä sijoitus (mitkä sijoitukset) siihen siis kutakuinkin riittäisi ?

    Montakos kisaa on vielä jäljellä ja moneenkos Mikolla on osallistumisoikeus. Eikös se tuolla Joulukuussa yleensä vasta ole päättynyt, vai muistelenkos nyt ihan omiani ? Todennäköisesti. Se ei ole kovinkaan harvinaista.

    tänä vuonna rahaa tarvitaan enemmän kuin koskaan. 4 edellisen kauden aikana 115 sijan tienestit on olleet välillä 147-176 tuhatta. mikolla on jo nyt 187.000 ja on siis vasta 116.
    mikolla lienee vielä 3 mahdollista kisaa. suoraan ei taida päästä mihinkään, mutta villeillä korteilla on mahdollista. ehdottomasti tärkein (rahakkain) olisi dunhill links.
    katso tourin ohjelma

    Eikös 10 parasta pääse seuraavaan kisaan automaattisesti eli mikolla olisi paikka ensi kisaan?

    EFC

    Teippi kirjoitti: (10.9.2006 18:51:37)
    Eikös 10 parasta pääse seuraavaan kisaan automaattisesti eli mikolla olisi paikka ensi kisaan?

    Kyllä, tosin on jotain poikkeuksia, mutta tuskin tässä tapaksessa.

    Nimetön

    Huomioikaa, että liian vähän kilpaileet Et:llä pudotetaan pois lopullisilta listoilta, toki jokusen tuhat lappusen Mikko tarvitsee

    Niin, mutta kenellä edellä olevista on vähemmän kilpailuja kuin Mikolla? Minä löysin vain Amesin ja Canizaresin, joista jälkimmäisellä on jo voittajakategoria ET:lle.

    ts

    Takatii kirjoitti: (11.9.2006 11:25:44)
    Niin, mutta kenellä edellä olevista on vähemmän kilpailuja kuin Mikolla? Minä löysin vain Amesin ja Canizaresin, joista jälkimmäisellä on jo voittajakategoria ET:lle.

    Tuota samaa katselin itsekin. Toisaalta mihin perustuu tuo 115 parasta. Ainakin parin-kolmen viime vuoden aikana luku on et:n sivuilla ollut 116. Onko jossain poikkeavaa tietoa tästä, vai perustuvatko jutut vanhaan muistikuvaan?

    Optimisti voisi jopa ajatella, että listalla perässä olevilla noita paineita vasta onkin, ja Mikon tilanne siinä mielessä erinomainen.

    Takatii kirjoitti: (11.9.2006 11:25:44)
    Niin, mutta kenellä edellä olevista on vähemmän kilpailuja kuin Mikolla? Minä löysin vain Amesin ja Canizaresin, joista jälkimmäisellä on jo voittajakategoria ET:lle.

    Kilpailuja ei tarvitse olla vähemmän kuin Mikolla. Ainakin yhdestä kohtaa löysin maininnan että kilpailuja tarvitsee olla vähintään 11 että noteerataan virallisella rahalistalla. Joku joka löytää, voisi linkittää tänne nuo viralliset säännökset.

    1993 – Minimum number of tournaments to be played for inclusion in the Order of Merit raised from nine to 11

    ts kirjoitti: (11.9.2006 11:55:15)
    Toisaalta mihin perustuu tuo 115 parasta. Ainakin parin-kolmen viime vuoden aikana luku on et:n sivuilla ollut 116. Onko jossain poikkeavaa tietoa tästä, vai perustuvatko jutut vanhaan muistikuvaan?

    Täyttä ymmärrystä äkkiseltään tuohon löytänyt.. mutta jos tästä voisi vetää jotain johtamuspäätelmiä, niin 115 pääsisi suoraan läpi ja muut karsintaan kö?
    FINAL QUALIFYING STAGE (108 holes scheduled) – 9th – 14th November
    The following players are exempt from the First and Second Stages and eligible for the Final Stage.
    a. Players earning Category 12 membership of the European Tour for the 2007 season (normally 116 – 145
    in the final 2006 European Tour Order of Merit).

    kolun penkille

    sv

    Jos oikein olen ymmärtänyt tuo kisojen määrä koskee heppuja, jotka vierailevat muilta toureilta. Hienosti pelattu Mikolta ja eiköhän kortti kolahda.
    Masentavaa hommassa on se, että Mikko ei ylittänyt Hesarin uutiskynnystä, vaan lehti jatkaa samaa 60-lukulaista moukarinheittolinjaansa. Golfuutisointi on mitä sattuu.

    ts

    Juups… mutta kun ET:n kategoria 7 :

    Category 7
    Top 116 Members from the 2005 European Tour Order of Merit.

    ja samoin oli viime vuonna 2004 listalta

    mIHin tässä enää voi luottaa 🙁
    tosiaankin tuolla selkeästi kateenkorvissa lukee notta Category 7
    Top 116 Members from the 2005 European Tour Order of Merit.

    kateenkorvat
    kuitenkin histooria sivustolla taasen maininnat
    1984 — “Official Money List” changed back to “Order of Merit”
    — Placing in Order of Merit to obtain membership at end of season reduced from 150 to 125
    — Pre-Qualifying for entry to Qualifying School started at La Manga

    1988 — Placing in Order of Merit to retain Membership at end of season reduced from 125 to 120
    1996 — The Top 115 (previously 120) in the 1996 Order of Merit to qualify for Category 11 Membership in 1997 with those in positions 116-150 qualifying for Category 13 Membership
    tämän jälkeen en mainintoja muutoksista löytännää perskuta niin 🙁

    His story

    sv

    Tuo 116 tuli viime vuonna muistaakseni jonkin protestin jälkeen, jonka 116. jätti ja läpi meni. Periaate on 115.

    sv kirjoitti: (11.9.2006 14:00:39)
    Tuo 116 tuli viime vuonna muistaakseni jonkin protestin jälkeen, jonka 116. jätti ja läpi meni. Periaate on 115.

    Viime vuoden 116 oli Sam Little. Hänen tourkortissa seisoo jotta:
    Secured the last card for the 2006 season after finishing 116th on The European Tour Order of Merit in his rookie season.

    Tietty tuohon olisi noloa kirjuuttaa jotta:
    Protested the last card for the 2006 season after finishing 116th on The European Tour Order of Merit in his rookie season.

    Mikä lie totuus?

    Ei se tainnut protesti olla ainakaan Littlen puolelta, koska tilanne (116 saa kortin) oli jo ennen viimeistä kisaa tiedossa. Muistaakseni jonkin kisan kelpoisuus tuohon 11 kisan sääntöön oli kyseenalainen (koskien siten yhtä pelaajaa, olisiko ollut Brian Davis – tämä on jo kalastusta).

    Mitä Mikkoon tulee, niin tuo 11 kisan sääntö on epäselvä ainakin netin perusteella, esim. mitä tehdään Medical Exemptioneiden ja voittajakategorioiden kanssa. Ei noilla listoilla kuitenkaan ketään näy aikaisemmilta vuosilta, joilla olisi alle 11 kisaa. Järkeni mukaan sieltä kyllä pitäisi pudottaa myös Wi ja mahdollisesti Stadler, Immelman, Pettersson (jos eivät pelaa tarpeeksi – tai sitten he saavat pelata voittajakategorialla). Mielenkiintoinen kysymys on Canizares, joka sai ’kortin’ vasta Moskovan voitolla, pysyykö hän rahalistalla mukana (ei Tour-kategoriaa ennen)?

    Eli saatttaisi periaatteessa olla niin, että Ilosen rahat riittää jo nyt. Toki eiköhän uskota siihen, että Mikko hoitaa homman pelaamalla ja kirkkaasti.

    Toi kategoria 12 on rajoitettu kortti et:lle joka annetaan sijoille 116-145. Tyryn mukaan niin rajoitettu ettei sillä juuri mitään tee. Tai niin se sanoi sunnuntain lähetyksessä jos en ihan persiilleen krapulassani kuullut. Mikko pääsi kuitenkin sisään Madridin kisaan niin eiköhän sieltä muutama lisä euro taas tilille napsahda. Vaikka onkin palkintosummaltaan pieni kilpailu…

    Kovin sekavalta tuntuu. Tietääköhän kukaan Suomessa näitä sääntöjä? Tarvitaanko todella 11 kisaa, jotta kelpuutetaan 115-116:n joukkoon. Mikko ei ainakaan tule saamaan 11 kisaa kokoon. Katsoin tämän vuosituhannen Oom:t ja niukasti siellä oli alle 11 kisaa pelanneita. En löytänyt muita kuin Peter Seniorin parin vuoden takaa ja Jamie Donaldsonin (7 kisaa) vuodelta 2001. JD oli noin 95. eikä ollut voittanut yhtään kisaa.

    Joku epäili Canizaresin asemaa. Voittajakategorialla ei tarvita ensi vuoden korttiin kuin 1 kisa. Oom:llä ei ole siihen mitään vaikutusta. Muutama vuosi sitten Pierre Fulke oli kauden lopussa OoM:ssä noin 145. ja sai tietenkin voitollaan kortin kahdeksi vuodeksi.

    Eli ei niinkään kiinnosta, poistetaanko joku Mikon edesta, vaan se että Mikko varmasti saisi kortin, jos yltää 116:n joukkoon 8:lla tai enintään 10 kilpailullaan.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 42)
Vastaa aiheeseen: Mikko varmisti kortin ET:lle

Etusivu Foorumit Yleistä Mikko varmisti kortin ET:lle