Aihe: Mikko pelaa kuin ammattimies.. - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Mikko pelaa kuin ammattimies..

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Mikko pelaa kuin ammattimies..

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 27)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #173561 Ilmoita asiaton viesti

  Olen todella iloinen Mikon puolesta ja parhaat kannustukset. Nyt näyttää peli pysyvän kasassa. Mikolla on aina ollut hyvät lyönnit, mutta nyt myös putti toimii. Kaksi kierrosta taas takana eikä taulusta löydy muuta kuin birdie’eitä ja par’eja. Tuollaisella pelillä mennään vielä pitkälle. Syy hyvään puttikuntoon näkyy myös golfpisteen etusivulla. Mikon puttiasento ja ilmeisesti myös muukin puttityöskentely on saatu oikeisiin uomiin. Hommat on hanskassa, eikä hanskat ole enää missään tanskassa. Hieno juttu. Veikkaa että hän pelaa ensikaudella Euroopan lisäksi myös PGA tourilla. Kahden vuoden sisällä jo top-50 maailman rankingilla.

  #249263 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Joo toivottavasti ensi kauden kortti varmistuu jo tässä kisassa. Hyvin näyttäisi kulkevan peli ja olen positiivisella tavalla yllättynyt mikon putin kehittymisestä. 26 puttia kierroksella on jo erinomainen luku ja muiden lyöntien toimiessa, sillä mennään pitkälle.
  Toivon todellakin, että Mikko nähdään ensi kaudella pelaamassa tourilla, jonne hän kuuluu(ET), enkä pistäisi pahaksi, vaikka Mikko nähtäisiin myös valtameren toisella puolella ’isoissa kisoissa’. Tsemppiä vaan mikolle!

  #249264 Ilmoita asiaton viesti
  tmv

  Vakuuttavan näköinen on Mikon kortti. On silti muuten kova tulostaso skabassa. Mikko tällä hetkellä ilman bogin bogia tuloksessa -8 ja sillä sijaluku T31… kymmenen parhaan joukko on kolmen birdien päässä.

  #249265 Ilmoita asiaton viesti

  Peli senkun paranee. 9 reiän jälkeen Mikko on tilanteessa -10, eli kolme birkkua on syntynyt kolmannella rundilla. Yks börö lisää ja sijoitus on jo jaettu 9:s. Loistavaa Mikko.. nyt vaan kunnon tsemppi loppuun asti, niin hyvä tulee 🙂

  #249266 Ilmoita asiaton viesti
  tmv

  APEx kirjoitti: (29.7.2006 13:36:04)
  Loistavaa Mikko.. nyt vaan kunnon tsemppi loppuun asti, niin hyvä tulee 🙂

  Loistavaapa hyvinkin. Pitää kuitenkin varmaan menneistä oppineena todeta, että nyt ei mitään ’tsemppiä’ vaan kylmäpäisesti samaa peliä jatkaen… (lisää tähän tarvittava määrä hymiöitä).

  #249267 Ilmoita asiaton viesti

  Kisassa on kaksi pelaajaa edelleen ilman bogeja, Mikko ja Lee Westwood. T13 14 reiän jälkeen, tänään -4.

  #249268 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Harmittava bogi väylällä 16. mutta nyt viel pari böördii kierroksen loppuun.

  #249269 Ilmoita asiaton viesti
  tmv

  _jussi_ kirjoitti: (29.7.2006 14:37:52)
  Kisassa on kaksi pelaajaa edelleen ilman bogeja, Mikko ja Lee Westwood. T13 14 reiän jälkeen, tänään -4.

  Ei noin saa kirjoittaa… =). Mikko teki heti bogin… onneksi kuittasi erheen heti perään ja yksi reikä enää pelaamatta. Eipähän tule huomiselle mitään bogikammoa, kun tuo kisan ekakin on nyt siivottu pois tieltä.

  #249270 Ilmoita asiaton viesti

  Eagel ,bravo!!

  #249271 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Hyvä Mikko! Olikohan tuuri-iikeli 😀

  #249272 Ilmoita asiaton viesti
  ts

  Statsien mukaan tulkittuna näyttäis tuo eagle olevan kuitenkin puttaamalla tehty.

  Aika hyvää työpaikkahakemusta kirjuuttelee Mikko kyllä nyt

  #249273 Ilmoita asiaton viesti

  Joo, on se hienoa, kun Mikkolla kulkee!! Toivotaan, että sama taht jatkuu huomenna sunnuntainakin ja kortti tulis ensi vuodelle.

  Toinen, joka pienen ihmisen sydäntä lämmittää on Woosie. Hieno nähdä vahan vieläkin pystyvän koviin suorituksiin. Toivottvasti hän on tänään myös huomioinut naapurimaan kaverin pelin sillä siinä olisi hyvä jätkä Raideriin jos ei tuota kisaa satu voittamaan…

  #249274 Ilmoita asiaton viesti
  tmv

  Mikko pelannut vikaa päivää nyt 13 reikää ja on -1 kierrostaan. Sijoitus T12. Tasainen on ollut kierros. Yksi birdie ja pelkkää par-tulosta. Nyt näyttäisi peli olevan hanskassa. Pari birdietä vielä korttiin ja 10 parhaan joukkoon on hyvät saumat.

  #249275 Ilmoita asiaton viesti
  tmv

  Auts. Kisan toinen bogi reiälle 14. Miksi se Mikko aina sössii kun jotain tänne pääsee kehaisemaan… nyt skarppina ja birdie heti seuraavalle reiälle! Iigelikin kelpaa =).

  #249276 Ilmoita asiaton viesti

  Olipa hienosti sanottu valmentajalta kun Canonica työnsi raudan törkeaästi oikealle. vapaa lainaus: ’Moni pelaaja Suomen kisoissa miettisi noin luokattoman lyönnin jälkeen kuinka huono ihminen hän on. Nuo kaverit miettivät miten tuosta paikasta saisi birkun aikaiseksi.’

  #249277 Ilmoita asiaton viesti
  tmv

  -14 lopputulos ja tällä hetkellä T14. Hieno kisa Mikolta, vaikka viimeinen päivä jäikin valitettavasti huonoimmaksi. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Mikon peli on vakiintunut huomattavasti. Ei ensimmäistäkään katastrofia koko neljän kierroksen aikana ja Mikko pystyi hyvin vastaamaan kovaan tulostasoon.

  Toivottavasti Mikolle tulisi vielä muutama kisa ET:lla, jotta saisi tarvittavat rahat ensi kauden korttia varten kasaan. Mikko tosiaan kuuluu ET:lle, siitä ei ole epäilystäkään!

  Well done Mikko! Yllätit monet (myös minut) positiivisesti kahtena viikonloppuna peräkkäin!

  #249278 Ilmoita asiaton viesti

  Niin se tavoite jäi tälläkin kertaa saavuttamatta, että joku suomalainen (mies)pelaaja pelaisi yhdessä turnauksessa neljä kierrosta alle 70 lyönnillä. Maailmalta löytyy kymmeniä (ellei satoja) pelureita, jotka tekevät niin useita kertoja vuodessa. Ksäittääkseni kukaan suomalainen ei ole sitä vielä tehnyt. Vai onko?

  #249279 Ilmoita asiaton viesti

  Jäipä vielä jotain parannettavaa… Onkohan kukaan muu suomalainen vielä päässyt alle 70 keskiarvoon kisassa ennen Mikkoa päätoureilla.

  Joka tapauksessa hieno suoritus Mikolta. Harmi, että ensi viikonvaihde on vapaa…

  #249280 Ilmoita asiaton viesti

  Tämänaamuisessa Teemu Tyryn haastattelussa Ilonen pohdiskelee mahdollisuuksiaan jatkopeleissä, joita toivottavasti hänelle vielä avautuu. Hyvinhän Mikko on pelannut viime vuoteen verrattuna, mutta riittääkö se? Kun katselee ET:n kisojen scoreja niin näyttää siltä, että aivan kärkeen ei ole asiaa, ellei pysty pelaamaan neljää kierrosta alle 70:n. Pystyykö Mikko siihen? Jos pystyy niin kortti ET:lle lienee varma. Hyvällä onnella turnauksen kaikki neljä kierrosta alle parinkin saattaa riittää, mutta tuskin mikään muu.

  #249281 Ilmoita asiaton viesti

  Pojat on aloittaneet melko hyvin Moskovassa; Kakko kahdella birkulla jne. Mikko 9. jälkeen parissa. Kumma kyllä 8. reiän eli par3 tulos puuttuu kortista – olisko pelin nopeuttamiseksi nostanut pallon taskuun, jos reikä on mennyt huonosti… hehe

  #249282 Ilmoita asiaton viesti

  Tyhmä kysymys:

  Miksi tuota kisaa ei näytetä Urkkukanavalta? En ainakaan ohjelmatiedoista löytänyt…

  Toivotaan, että Mikko pärjää. Uskoni on ainakin kova. Ajattelin jopa pistää pienen vedon Mikon voiton puolesta, kun kertoimetkin ovat noin hyvät…

  #249283 Ilmoita asiaton viesti

  Ilonen on ihan liekeissä, nyt jo T4, kun kaikki reiät on pelattu…

  #249284 Ilmoita asiaton viesti

  Tyry jutteli viime viikolla lähetyksessä, että kukaan ei tuota kuvaa tuolta Moskovasta. Että sen vuoksi ilmeisesti….

  #249285 Ilmoita asiaton viesti
  #249286 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Myös Toni on liikkeellä. Vähän naheesti alkoi kun ei tullut iigeliä kakkoselle.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 27)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Mikko pelaa kuin ammattimies..