22.–29.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][16]
KilpailuaSuomalaista

Mikä meitä golfareita vaivaa?

Etusivu Foorumit Yleistä Mikä meitä golfareita vaivaa?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1321388 Ilmoita asiaton viesti

  Olen aina ollut sitä mieltä, että jos et jaksa korjata alastulojälkiä, laittaa muhkeita divotteja paikoilleen, viedä tupakan tumppeja ja roskia mukanasi pois kentältä, niin sinun kannattaisi pysyä poissa kentältä!

  Käsittämättömän typerää käyttäytymistä! Mutta mistä tällainen käytös johtuu? Onko kotoata saatu käyttäytymisoppi tältä osin mennyt pieleen? Vai onko kysymys vain täydellisestä piittaamattomuudesta? Kunnioituksen puutteesta golfyhteisöä ja muita golfareita kohtaan?

  Joku keksi antaman selityksen, että ne on vieraspelaajat ja vanhemmat golfarit, kun eivät viitsi ja jaksa korjata jälkiänsä. Hyvänen aika sentään! Kyllä minä kunnioituksesta vieraan kentän kentänhoitoa ja yhteisöä kohtaan korjaan jälkeni ja usein myös usean muiden jäljet siinä sivussa! Ei tätä ole kotona opetettu, kyllä sen on ihan sisään rakennettua omaa ajattelua!

  Ihmettelen hieman, että kanssapelaajat, jos näkevät moista touhua, eivät puutu ryhmässä toimivan käytökseen! Kyllä siitä saa ja pitää kaveria opastaa!

  Jotenkin tuntuu, että toisilla kentillä tämä huolimattomuuden ja huonon käytöksen kulttuuri on enemmän näkyvillä kuin toisilla. Eilen Hiekkaharjussa ja tänään Peuramaalla ihan potutukseen asti sai katsoa kun griinit täynnä isoja ja syviä alastulo jälkiä, tiibokseissa kupeissa tupakan tumppeja, roskia ja vaikka ja mitä!

  Perjantaina taasen Vuosaaressa tuntui, että moitittavaa käytöstä ei löytynyt vaikka suurennuslasilla katsoi! Iso respect Vuosaareen hyvin hoidetun kentän ohessa!

  Kannustankin nyt kaikkia tällaisesta touhusta kärsiviä tarttumaan toimeen ja opastamaan näitä typerästi käyttäytyviä golfareita!

  #1321399 Ilmoita asiaton viesti

  sai katsoa kun griinit täynnä isoja ja syviä alastulo jälkiä

  Muiden alastulo jälkien korjaamisesta (kotikentällä ~3-5 per viheriö) pitäisi kyllä saada pelimaksuista alennusta!

  #1321400 Ilmoita asiaton viesti

  Gamebookiin vähän lisää statseja. Korjatut greeniosumat, divotit, röökintumpit…
  Ja sitten joku typerä challenge niin kansa korjaa.

  #1321402 Ilmoita asiaton viesti

  Kyllähän tuo joidenkin pelaajien välinpitämättömyys hieman sylettää. Siemenseospullollisen saa helposti tyhjennettyä väylään kahteen, jos alkaa urakalla täyttämään muiden lyöntijälkiä. Joillain väylillä yksi täysi pullollinen ei edes riitä. Samoiten greeneillä voisi paikata vaikka kymmenen jälkeä helposti, jos takana tulevat eivät olisi odottelemassa.

  Se mikä myös ihmetyttää monesti on, että klubin lainakärryt, siemenseospullot ym. joita on lainattu jätetään sinne parkkipaikalle sen sijaan, että viitsisi sen 50-100m kävellä ja palauttaa oikealle paikalleen.

  Ei tämä näin vaikeaa pitäisi olla.

  #1321407 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Olen aina ollut sitä mieltä, että jos et jaksa korjata alastulojälkiä, laittaa muhkeita divotteja paikoilleen, viedä tupakan tumppeja ja roskia mukanasi pois kentältä, niin sinun kannattaisi pysyä poissa kentältä!

  Tasan samaa mieltä!!!

  Tänäänkin löin pallon bunkkeriin, jossa joku oli touhunnut jäljistä päätellen oikein kahden lyönnin verran eikä ollut tullut mieleen haravoida sitä bunkkeria. Tekisi mieleni kirjoittaa tähän sana, joka mielestäni parhaiten kuvaa moisen ihmisen persoonaa, mutten sitä tee, koska siitä joku voisi pahoittaa mielensä.

  #1321419 Ilmoita asiaton viesti

  KL1: Tekisi mieleni kirjoittaa tähän sana, joka mielestäni parhaiten kuvaa moisen ihmisen persoonaa

  Tarkoitatko kenties henkilöä jonka pään sisällä voisi mainiosti uiskennella kaloja?
  Mutta, kadonneiden aivojen tilan täyttävä neste on liian suolaista.

  #1321802 Ilmoita asiaton viesti

  Taitaa tämä välinpitämättömyys golfkentillä olla suurinta pk-seudulla. Heti kun menee ulkopuolelle niin asiat alkaa olla mallillaan.

  #1321839 Ilmoita asiaton viesti

  Siellä missä on paljon pelaajia, syntyy todennäköisesti enemmän näkyviä, korjaamatta jääneitä jälkiä. Varsinkin kun suhteellisesti isompi osa asiakkaista pelaa satunnaisesti, vieraalla kentällä jne.
  – tottahan suuri kävijämäärä jollain tasolla korreloi kentän kulumiseen, lyöntien ja pallon jättämiin jälkien määrään sekä niiden korjaamatta jäämiseen.
  – huolimattomuudesta tulee helposti näkyvää eikä siihen tarvita kuin muutama % sellaisia pelaajia jotka jättävät jälkensä korjaamatta.

  Siellä missä kierroksia pelataan vähemmän ja isompi osa pelaajista on sitoutuneita kotikentällään pelaavia, osakkaita tai kausipelaajia jne., kiinnitetään enemmän huomiota jälkien paikkaamiseen.
  – todennköisesti vaihtelua syntyy siitäkin että erilaisilla kentillä käy erilaisia pelaajia..
  – kenties nykyään ei enää kiinnitetä samalla tavalla huomiota uusien harrastajien opastamiseen kuin joskus aikaisempina vuosina.
  – ehkä jonkinlaista huolimattomuutta esiintyy erityisesti siellä missä käy paljon uusia harrastajia.

  Kysymys ei kuitenkaan ole pelkästään vasta-alkajien tekemisistä. Sanoisin jopa että eniten divotteja syntyy kokeneempien pelaajien jäljiltä. Sama koskee pallon jälkiä greeneillä. Heillä irtoaa divotti jokaisella rautalyönnillä ja aika usein pallo myös putoaa greenille.
  – suurin osa näistä pelaajista korjaa aina lyöntijälkensä, mutta, mutta…

  Sanoisin että kaikkialta löytyy parannettavaa jälkien paikkaamisen osalta.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Mikä meitä golfareita vaivaa?