Aihe: Miami - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

Miami

Etusivu Foorumit Matkailu Miami

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1350251 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Haluaisin kartoittaa hieman golfaamisen nykytilannetta Miamissa. Aikaisemmat keskustelut tästä aiheesta täällä ovat jo niin vanhoja, että olisi hyvä saada tuoreempaa näkemystä. Suunnitelmissa olisi jossain vaiheessa, kun korona sallii, päästä käymään Floridan kentillä. Mitä kenttiä suosittelisitte Miamin lähistöltä? Ja tietysti kaikkea muuta aiheeseen liittyvää?

  #1350252 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Mites etätyö Floridassa 8:00-16:00 duunarille? Tekis yön duunia ja sitten aamukierrokselle pelaamaan ei tarvis aika erosta murehtia.

  #1350267 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  55

  Oon käynyt pelaamassa Miamissa kaksi eri reissua. Oon pelannut siellä Orangebrook Golf & Country Clubin, Crandon golfin, Biltmoren, Miami Beach golf clubin ja Trumpin kentistä Silver Foxin ja Red Tigerin. Lisäksi oon pelannut Key Westissä Key West Golfin, jos sinne päin oot menossa. Pois lukien Orangebrook kaikki kentät olivat loistavassa kunnossa

  Riippuu mitä on valmis maksamaan, mutta jos varaat edellisenä päivänä Golfnowsta tai Teetimesta kierroksen niin noin 100 dollarilla pääsee noille kentille. Orangebrook oli muutaman kympin, mutta en itse sinne enää uudestaan menisi. Jos Trump nimenä ei vaivaa niin suosittelen isosti Trump Nationalia hotellina ja sen neljää kenttää. Ovat viimeisen päälle kunnossa

  #1350268 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Toivomuksessa olisi kohtuuhintaisia kenttiä (alle 100 dollaria) ja kuitenkin hyvälaatuisia kenttiä. Olettaisin, että sen ei pitäisi olla kovin mahdoton yhtälö sielläpäin? Huippukentät ovat erikseen ja niistä voikin maksaa hieman enemmän.

  #1350367 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Miten noille Miamin alueen yksityisklubeille pääsee pelaamaan, vai pääseekö ylipäätään vain jäsenen seurassa? Onko mitään nettisivua, missä olis lueteltu kentät joihin myös vieraat pääsee? Suurimmalla osilla kenttiä nettisivut todella huonot, joissa ei mitään infoa asiasta. Vai selviääkö vain soittamalla klubille? Golfnow:ssa tarjolla lähinnä public-kenttiä.

  Tarkoitus alkuvuodesta käydä tuolla West Palm Beachin alueella pelailemassa ja mielellään monipuolisesti käytäis kenttiä kiertämässä.

  #1350370 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Amerikassa private tarkoittaa lähes aina members and their guests only.

  Public voi tarkoittaa yksityistä tai julkista kaikille avointa kenttää.

  Valitettavasti suuri enemmistö erinomaisista kentistä on vain jäsenille. Mutta keskinkertaisia pay & play kenttiä Floridassa on enemmän kuin missään.

  #1350371 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Esim. GolfNow tarjoaa tiiaikavarauksia Miamin seudulle eli tuota kautta löytää kenttiä minne pääsee. Kaikkiallehan pääsee pelaamaan, joidenkin kenttien eteen pitää vain tehdä enemmän duunia 🙂

  #1350372 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Kaikkiallehan pääsee pelaamaan, joidenkin kenttien eteen pitää vain tehdä enemmän duunia 🙂

  Tarkoitatko enemmällä duunilla isompia rahallisia ansioita..?

  #1350373 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos vastauksesta, tätä vähän ajattelinkin. Hassua että Floridaa ”mainostetaan” ~1300 kentän osavaltiona ja on varaa mistä valita etc., mutta todellisuudessa pääsee hyvin harvalle kentälle pelaamaan, ellei tunne jäseniä tai ole pohjattomat taskut.

  Golfnow:ssa kyllä tarjonta on kuitenkin ihan ok, mutta kovin montaa erinomaista kenttää siellä ei loppupeleissä ole. Tietenkään ei voi 10-60$ kentiltä kauheasti odottaakaan.

  #1350374 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Floridan kaikille avoimista kentistä kolme parasta löytyvät Streamsong Resortista. Tyyris, mutta rahalle vastinetta 100%. Red Course / Tom Doak, Blue Course / Coore & Crenshaw ja Black Course / Gil Hanse.

  Etiketit myös erittäin tärkeitä, sitten kun menet pelaamaan. Täytyy olla silitetty kauluspaita, eikä mitään t-paitaa yms…
  Mutta rentouttavana tekijänä kerron että suomalaisia firmoja harva tuntee, joten Doralissa Karjala-lippis päässä pelaaminen ei taasen ole poissuljettua. Muista myös se tippaamiskulttuuri. Halvoista kentostä suosittelisin Lone Pine golf clubia tai Palm Beach par-3:ta

  Floridan kaikille avoimista kentistä kolme parasta löytyvät Streamsong Resortista. Tyyris, mutta rahalle vastinetta 100%. Red Course / Tom Doak, Blue Course / Coore & Crenshaw ja Black Course / Gil Hanse.

  Golfkenttä Bongarit Facebook-ryhmään postattiin tänään Golf Worldin raadin laatima maailman 100 parhaan sellaisen kentän lista, joille vieraspelaajat pääsevät. Tällä listalla ovat kaikki kolme Streamsong Resortin kenttää, sijaluvuilla 60, 70 ja 82. Kun en ole 20 vuoteen USA:ssa pelannut, en ollut moisesta resortista kuullutkaan, mutta aika hieno (ja tyyris) sen täytyy olla.

  West Palmin alueella parhaassa kunnossa tällä hetkellä Palm Beach Countin ylläpitämät kentät; Park Ridge, Okehheeley , Southwinds ja Osprey Point. Pbcgolf-linkistä saat teeaikoja ja hinta-laatu kohdallaan. Voit noilla kentillä myös kävellä halutessasi. Vahva suositus …

  Nyt Pesisman et kommentoinut tuota edellistä viestiä olleniaan vaan lähetit sen uudelleen. Oliko tarkoituksesi kommentoida?

  #1374175 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Ihanteellisessa tilanteessa kentät ovat sekä korkealaatuisia että edullisia (maksaa alle 100 dollaria). Yhtälön ei pitäisi five nights at freddy’s olla niin vaikea, eihän? Kalliimpia premium-paikkoja on mahdollista varata erikseen.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Miami

Etusivu Foorumit Matkailu Miami