16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

Miami/florida golfreissu

Etusivu Foorumit Matkailu Miami/florida golfreissu

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Suositelkaas Miamin alueelta (saa olla kauempanakin, auto käytössä) laadukkaita ja kohtuu hintaisia kohteita 8-9 golfpäivälle lokakuulle. Jos on hyviä pakettitarjouspaikkoja useampi voidaan kyllä siirtyä eri paikkoihin. Samoin pelkät kenttäsuositukset kelpaa erittäin hyvin. Kaiken kaikkiaan kaikki vinkit ja suositukset enemmän kun tervetulleita että saadaan eniten irti golreissusta

  Käytin itse siellä GolfNow palvelua ja se toimi hyvin. Kohtuuhintaisia ja halpoja (hot deal) lähtöjä oli helppo löytää. Kenttiä on tosi paljon, erihintaisia ja eri tasoisia.

  Varsinaisia edullisia golf-hotelli-paketteja on vaikea löytää Floridasta ja Jenkkilästä. Kuten Hannu K totesi GolfNow toimii hyvin plus erilaisia hotellivaihtoehtoja löytyy netistä helposti. Suosittelen tarkistamaan seuraavia kaupunkeja: St. Augustine (Espanjan uudelle mantereelle perustama ensimmäinen kaupunki – tosi pittoreski paikka), Jacksonville (TPC Sawgrass), Jupiter (T. Woodsin ravintola) ja tietenkin Fort Lauderdale. Tosin Miamin kentältä ajaa Googlen mukaan St. Augustineen 4-5 tuntia.

  Itse pelannut pari kertaa ja mielestäni melkoisen olennainen ja osuva vinkki: usein nuo ns. huippukentät ovat aivan tavallisia kunnoltaan ja moni kunnallinen tai halpiskenttä samassa kunnossa. Maksoin itseni kipeäksi 250$/rundi parille hienolle kentälle ja olivat aivan tavallisia ja mitäänsanomattomia kenttiä. Tarjontaa on paljon ja kannattaa keskittyä perushintaisiin kenttiin.

  IXC

  Miamin (ja Fort Lauderdale’n) lähistöllä pelattu tämän vuoden tammikuun alussa seuraavat kentät:

  Crandon Golf at Key Biscayne:
  vaihteleva, kunto ok, kiva ravintola, plussaa kivat näkymät Miamiin

  Davie Golf Club:
  Vaatimaton kunnoltaan, väylissä kivasti vaihtelevuutta ja jopa pieniä korkeuseroja, klubitalo oli vaatimaton parakki

  Hollywood Beach Golf Club:
  Sata vuotta vanha kenttä – ja menikin nyt näköjään remonttiin vuoteen 2025 asti
  (oli suorakaide-kortteliin tehty, samantyyppiset (vähän tylsät) väylät)

  Loput reissun kentät (3kpl) oli Orlandossa, ja ne oli kaikin puolin parempia (toki myös hintavampia) kuin aiemmin mainitut. Orlandon eteläpuolella pelattiin nämä: Shingle Creek Golf Club, Championsgate Country Club, Celebration Golf Club
  (Jos jotain kiinnostaa, niin voin niistä laittaa myös kommentit)

  Fiilis jäi itselle, että kannattaa kuitenkin valita muita kuin ihan halvempia kenttiä.

  Varaukset hoitui GolfNow’n kautta hyvin, ja tarjouksia hyödyntäen (HotDeal).

  Paketteja yritin aluksi etsiä, mutta majoitukset otin kuitenkin Airbnb’n kautta, Orlandossa oli (ainakin tammikuussa) hyviä vaihtoehtoja edullisesti.

  Tammikuun alku on varmaan viileintä Floridan alueella, Orlandossa oli reilustikin kylmempää kuin etelämpänä. Eli Miamin shortsi-keli vaihtui Orlandossa tuulitakkiin ja kerran jopa pipoon:)

  en ole vieraillut, mutta kun viimeaikasta keskustelua on seurannut, niin kannattaa tarkistaa ainakin cabot citrus farm ja streamsong

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Miami/florida golfreissu

Etusivu Foorumit Matkailu Miami/florida golfreissu