4.–11.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][10]
KilpailuaSuomalaista

Meteorologeilla kohtuullisen paljon valtaa

Etusivu Foorumit Yleistä Meteorologeilla kohtuullisen paljon valtaa

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1318074 Ilmoita asiaton viesti

  World Championship Golfin toinen kierros on juuri päättynyt, kello 22 Suomen aikaa, eli kello 14 paikallista aikaa Memphisissä Tennesseessä.Kuten niin monesti viime aikoina lähtöaikoja siirrettiin aikaisemmiksi, tai kerran aikaisemmassa kisassa, myöhäisemmäksikin, mahdollisen ukkosen takia.Tämä ei ole kiva juttu TV-yhtiöille, katsojaluvut tippuvat varmasti. Huvikseni kuin katsoin säätutkaa, niin ukkosesta ei ole tietoakaan. Käsittääkseni huomennankin tiiajat on aikaistettu. Itse pelkään ukkosta golfkentällä aivan hirveästi, mutta kun ei katsojiakaan ole nyt PGA-tourilla niin onkohan tämä ns hätävarjelun liioittelua, kalliiseen hintaan.

  #1318077 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Golfkilpailun aloittamiseen, keskeyttämiseen ja lopettamiseen vaikuttavien sääilmiöiden kanssa touhuiluun siellä kilpailua pyörittävällä puolella joitakin kertoja toimineena uskallan kiistää otsikon väitteen.

  Aikana ennen älypuhelimien salama- ym. tutkasovelluksia golfkilpailujen järjestäjät joutuivat olemaan ihan oikeassa (lanka)puhelinyhteydessä paikalliseen meteorologian yksikköön saadakseen ensi käden tietoja ja ennusteita ukkosrintamien liikkeistä. Tuonakaan aikana en havainnut, että juuri meteorologeilla, tai kuka siihen puhelimeen kulloinkin vastasikin, olisi ollut jotenkin erityistä valtaa, tai että he olisivat jotenkin pyrkineet tuota mahdollista valtaa käyttelemään. Kyllä sieltä tuppasi tulemaan ihan sitä tietoa, jota oli saatavilla, ja sen päälle koulutettuja arvioita tulevasta. Sen perusteella sitten on yritetty toimia.

  Jos isoa ammttilaiskisan alkua/jatkoa lähdetään siirtelemään, niin kyllä siinä prosessissa on ollut ihan riittävästi ihmisiä pähkäilemässä asiaa sen meteorologin lisäksi, etten oikein allekirjoita tuota otsikon väitettä. Pelaajien lisäksi siellä paikalla on aikamoinen kasa muutakin väkeä (en tarkoita katsojia), eikä sitä väkimäärää hyppyytetä ihan huvin vuoksi.

  TV-kanavien valta on sitten aivan toinen asia enkä sen vaikutusta siirtoihin uskalla lähteä edes veikkailemaan.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Meteorologeilla kohtuullisen paljon valtaa