27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

Mauritius – onko kokemuksia?

Etusivu Foorumit Matkailu Mauritius – onko kokemuksia?

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Joulun jälkeen reissuun lähdössä ja nyt nousi yhdeksi vaihtoehdoksi Mauritius – netissä aika hyvin infoo, mutta onko Teillä henk.kohtaisia kokemuksia? Huomattavasti kalliimpaa kuin Thaimaassa, mutta mutta……

  Kovin kattavasti en osaa kommentoida, mutta lyhyesti kuitenkin:

  Olimme häämatkalla Mauritiuksella elokuun puolivälissä. Matkan luonteen vuoksi en kehdannut pelata joka päivä, joten pelattiin vain yksi kierros oman hotellimme sisarhotellissa (Paradis). Hotelli vaikutti aika tyylikkäältä, ja samoin kenttä oli varsin hieno (valtameren rannalla) ja hyväkuntoinenkin. Koska tulimme saman ketjun hotellista, oli greenfee todella halpa (15e). Mailavuokra oli n. 35e.

  Käsittääkseni greenfeet Mauritiuksella noin yleisesti ovat kohtalaisen kalliita (mielipidekysymys toki), joten varmaan kannattaa valita hotelli, jossa on hyvä kenttä (tai parikin). Kenttiä on kait nykyään kohtalaisen paljon, ja pari ihan kovatasoistakin löytyy.

  Olin muutama vuosi sitten viikon verran Mauritiuksella Belle Mare Plage hotellissa joka on todella korkeatasoinen mesta http://www.bellemareplagehotel.com/golf/golf.php?sel_lang=

  Hotellilla on 2 kenttää, Legend ja Links. Links on monien arvioiden ja myös oman käsitykseni mukaan Mauritiuksen paras kenttä.

  Mesta on ns all inclusive eli safkat (paitsi lounas) ja pelit kuuluvat hintaan. Golfautosta piti muistaakseni maksaa erikseen.

  Mutta mestassa todella nauttii. Ranta on mahtava, hotelli on hulppea ja ruoka on erinomaista. Ja Links kenttä on todella hyvä, Legendgin ihan jees. Muistaakseni oli vielä niin että kentät on vain hotellin asiakkaille, joten tilaa on.

  Eikä se nyt älyttömän kallista edes ollut, suosittelen kyllä!

  Komppaan nimimerkkiä ’Ulkomeille’. Samat kokemukset samasta mestasta. Kyllä siellä pari viikkoa meni aika mukavasti.

  Samoja (hyviä) kokemuksia löytyy täältäkin Belle Mare Plagesta kuin parilla edellisellä. Me oltiin toinen viikko sisarhotellissa Le Prince Mauricessa, johon kuuluu myös nuo samat kentät. Varsinkin jos meinaa vähän enemmän reissun aikana pelata, niin en muita vaihtoehtoja miettisi.

  #636785 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Pari reissua sinne tehty,

  Belle Mare Plage hotelli ja heidän 2 kenttää on ihan hyvä,
  toki emme siellä majailleet, pelattu tuo Links pariin kertaa, hieno kenttä, mutta,,

  ylitse muiden Mauritiuksella golf,

  Le Touessrok,

  kalliilta kuulostaa, listan GreenFee,

  kysy matkanjärjestäjän alennusta, lienee 30-40 %,
  ja oman hotellisi alennusta, samaa suuruusluokkaa, ja jos pelimies olet, haluat kiertää useamman kerran,

  ota tiskiltä paketti, et pety.

  Golfin perussäännöillä, pysy väylällä ja pelaa pallo niinkun se makaa,
  kenttä on loistava, jos unohdat toisenkin mainitmistani, olet kusessa,

  Kentällä loistava palvelu.

  Valitsemasi hotelli ei ole iso ongelma, matkat ovat lyhyitä ja taksipalvelut loistavia ja suorastaan halpoja.

  Matka on pitkä, mutta, aikaeroa ei ole ja pitkälento Air Mauritius on loistava,

  linkki, ehkä, http://www.letoussrokresort.com/golf

  sinne vaan, me tullaan kans,

  terveisin,
  PAR10

  #636786 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  12 vuotta sitten kenttä oli ’ratamoa’. Kuvista päätellen kehitystä on tapahtunut. Kerrotko reissun jälkeen miltä vaikutti.

  #1399578 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Tehdäänpä tähän ketjuun päivitys – olin vaimon kanssa marraskuun puolivälissä Belle Mare Plagessa lomalla all inclusive -paketilla.

  Pelattiin Links 2x ja Legend 3x – kentällä palvelu oli huippuluokkaa, kun ilmoitimme, että seuraavana päivänä pelaamme toisella kentällä oli siellä golfauto aamulla mailoineen valmiina odottamassa ja kuuleri auton kyljessä täynnä vesipulloja – mailat puhdistettiin heti kierroksen jälkeen henkilökunnan toimesta. Tykkäsin molemmista kentistä – tosin Legendillä parilla ekalla kierroksella palloja hukkui runsaasti vesiesteisiin.

  Lounaat olivat hyviä golfklubeilla ja yksi illallinenkin syötiin Legendin Deerhunterissa.

  Myös itse hotelli on melkein täydellinen – erinomainen palvelu ja 8 eri ravintolaa, joista valita, kaikki niistä eivät kuitenkaan kuuluneet all inclusiveen, juomat kuuluivat, mutta osasta ruoista joutui hieman maksamaan.

  Ranta oli resortissa myös siisti ja drinkit kiikutettiin tarvittaessa nopeasti myös aurinkovarjon alle 😀 Muista palveluista kokeiltiin snorklausta, pyöräilyä ja joogaa. Yhden päivän kiertelimme katsomassa saarten nähtävyyksiä.

  ’Rahaa’ taisi kulua vkon aikana 90 euroa lähinnä tippeihin. 10/10 paikka erinomaiselle irtiotolle arjesta ja golfpuitteiden osalta lienee vaikea panna paremmaksi.

  #1399689 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Noin 5v sitten Mauritiuksella. Viikko etelässä Heritage resortissa all inclisive. Pelattiin resortin kentällä, hieno kenttä, mieleen jäi paksut tuuheat heinät reunoilla, josta ei pelipalloa tarvinnut etsiä. Toinen viikko pohjoisessa Belle Maressa, all inclisive, jopa oma butleri.
  Ravintoloissa tietyt viinit kuului pakettiin, korkki fee oli vaatimaton 40€ joten nautimme viinit majapaikassa Pelattiin molempia hienoja kenttiä, Legent miellytti enemmän. GF kuului pakettiin joten niiden hinnoista ei keskusteltu, autostasta joutui maksamaan. Otettiin taksi päiväksi, kierrettiin saarta ja käytiin pelaamassa Gymgana kenttä. GF jotakin 10€ paikkeilla, sen lisäksi tuli caddy tippipalkalla. Olisikohan kenttä ollut lähemmäs 200v vanha, bunkkerereissa ei ollut lainkaan hiekkaa. Kenttä on aikaisempien isäntien brittien jäännöksiä. Matka oli Helin matkojen järjestämä, hän itse asui saarella ja piipahti joku ilta yllättäen tapaamassa asiakkaitaan kuohari pullon kera.

  #1399692 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Loistava golfkohde. Paras aika matkustaa loka-joulukuussa. Tammi-helmikuussa voi Intian valtameren sykloonit yllättää sateineen ja tuulineen. Olimme olleet kahdella Golf Tailorsin järjestämällä matkalla Mauritiuksella (Belle Mare ja Heritage Le Telfair). Kaikki toimi loistavasti. Suosittelen sekä kohdetta että matkanjärjestäjää.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Mauritius – onko kokemuksia?

Etusivu Foorumit Matkailu Mauritius – onko kokemuksia?