21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista

Matilda Castrenin mielenkiintoinen poistettu bunkkerirankku

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Matilda Castrenin mielenkiintoinen poistettu bunkkerirankku

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Castren sai siis lauantaina kahden lyönnin rankun bunkkerista joka sitten poistettiin tällä selityksellä (lainaus Golfpisteen jutusta)
  ”Se hiekan palanen, jonka siirsin, oli noin 15 sentin päässä pallosta. He olivat lopulta sitä mieltä, että kun minulla on hyvä maine täällä ja LPGA Tourin tuomarit puhuvat minusta hyvää, niin he uskovat minua täysin. Sen ansioista rangaistus poistettiin.”
  Koko tarina löytyy siis Golfpisteen jutuista

  Menikö oikein – myös tuomaroinnin kannalta?

  KL1

  Lähinnä tuosta tulee mieleen irrallisen luonnonhaitan määritelmä ja siinä kohta ’clumps of compacted soil’, joka aiemmin esiintyi säännöissä samankaltaisella termillä ’clod of earth’.

  Toisin sanoen, jos Matildan kädellään nostama ’klöntti’ on jälkikäteen tarkasteltuna todettu täyttävän irrallisen luonnonhaitan määritelmän, niin rangaistuksen poistaminen on ollut paikallaan. Nuo kommentit hyvästä maineesta ja uskottavuudesta kertonevat lähinnä siitä, ettei Matilda ole aiemmin joutunut minkäänlaisten vilppiepäilysten tai sellaisten kohteeksi, jolloin hänen kertomustaan on helpompi uskoa todeksi kuin ehkä jonkun toisen, joka on aiemmin joutunut moisten epäilysten kohteeksi. Vaakakuppi kun väistämättä painuu jompaan kumpaan suuntaan ja tuomaritkin ovat vain ihmisiä.

  HS1

  Niin kyllä hän löi sitten jonkun avauksen puuhun, josta kimposi ”out on bounds”. Eli tulos meni lähinnä siinä, ei bunkkerissa.

  Ei jatkokierroksille Chevron Championshipissa, parhaat pelit lienee sitten takanapäin. On annettu haastattelut eri naistenlehdille, perhe perustettu ja motivaation puute näkyy tuloksissa. Naisten kilpagolfissa on hyvin yleistä että perheen perustamisen jälkeen tulostaso romahtaa ja kilpailuja ei enää voiteta.

  Pesäpallo-otteella ei kyllä tuolla tasolla kai kukaan muu pelaa, Matildan vanha valmentajahan olisi tuon halunnut vaihtaa, mutta ei sitten rohjennut asiaan puuttua.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Matilda Castrenin mielenkiintoinen poistettu bunkkerirankku

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Matilda Castrenin mielenkiintoinen poistettu bunkkerirankku