16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Malesia

Etusivu Foorumit Matkailu Malesia

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #631772 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tässä jo vuosia Thaimaan ja erikoisesti Pattayan kenttiä kiertäneinä rupesimme oikein pohtimaan muita mahdollisia talvikohteita ja esiin putkahti Malesia.

    Kysymys kuuluukin onko joukossamme Malesiassa käyneitä ja pelanneita ja millaisia ovat heidän kokemuksensa. Tarkoituksena olisi löytää kohde 4 – 6 viikon talvireissuun ja matka ei saisi olla olennaisesti pidempi kuin Thaimaaseen. Kaikki kokemukset ja kustannukset kiinnostavat.

    #634238 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Pari kertaa on tullut käytyä, pari viikkoa kerrallaan. Ensimmäinen oli Langkawilla, josta taisin tänne jotain kirjoittaakin. Haulla varmaan löytyy. Siellä tosin alueen ykköskenttä lienee juuri nyt täydessä remontissa ja suljettu. Sitten taas yksi vanhoista kaiketi toimii ja yksi uusi avattu. Ihan pelattavia kenttiä. Parhaat hinnat luulisin saatavan paikan päällä, koska pelaajia on todella vähän. Nettihinnat ovat se maksimipyyntö. Paikka onkin enemmän yleinen lomasaari (kuten Kanaria) kuin golfkohde, mutta kyllä siellä ihan oikeaa golfia saa pelata. Lomasaarena kyllä ihan ok.

    Toinen kerta oli sitten Kuala Lumpurissa, jossa osan ajasta asuimme kohtuullisen lähellä keskustaa sekä Saujana että Glenmarie –nimisissä resorteissa. Kummassakin oli 2 x 18 reiän kentät ja hyvätasoiset sellaiset. Hotellit olivat erinomaisia, mutta pidempää viipymistä ajatellen kannattaa varmaan huoneen tasoon panostaa ihan perusluokasta ylöspäin. Tämän resort –asumisen hyvä puoli oli tietenkin myös se, että hotelliasukkaiden starttiajat olivat etusijalla ja hinnat ihan jotain muuta kuin satunnaiselle vierailijalle.

    Kenttiä Kuala Lumpurista ja ympäristöstä löytyy kyllä riittämiin, mutta asuinpaikan valintaan vaikuttaa aika lailla myös se, mitä kaikkea haluaa lomallaan tehdä. Hauska ominaispiirre KL:ssä on, että siellä sataa lähes päivittäin loppuiltapäivästä/alkuillasta n. tunnin verran ja se on sitten kunnon sadetta ja ukkosta, mutta sen kanssa pystyy elämään.

    Yleinen hintataso vaikuttaisi olevan hieman esim. Thaimaata korkeampi, mutta ei mitenkään merkitsevästi. Ruoka noin yleisesti maistui jopa paremmalta. Suurin miinus näin juuri seniorirajan ylittäneeltä pelaajalta tulee yllättävästi lämmöstä: lämpöä ja kosteutta oli yksinkertaisesti meille liikaa. Kävelypelaaminen jäi ajatukseksi ja tuntui jopa terveysriskiltä. Siinä mielessä esim. Hua Hinissa on ihan haalean leppoisaa. Mutta jos kuumuus ei kiusaa eikä se, kun hikipisarat valuvat nenänvartta pitkin putatessa niin sinne vaan. Nämä kokemukset olivat helmi- ja maaliskuulta.

    #634239 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Teeppäs niin, että jaat tuon 4-6 viikkoa kahdeksi pätkäksi. Ekaksi Kota Kinabaluun ja siellä Sutera Harbour-hotelliin. Hotellialueella kenttä ja muutama taksimatkan päässä. Erityisesti mieleen jäi Mount Kinabalun rinteille rakennettu kenttä.
    Toinen puolikas niin tutustukaapas Pohjois-Thaimaan tarjontaan. Chiang Mai on hyvä kohde. Useita kenttiä ja mukava ilmasto ainakin tammi-helmikuussa. Air Asialla pääsee KK:sta yhdellä vaihdolla CNX:ään pilkkahinnalla.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Malesia

Etusivu Foorumit Matkailu Malesia